ΗΔΗ ΧΑΡΗΚΑ..
-
Nikolas6997
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: ΗΔΗ ΧΑΡΗΚΑ..
Καλώς όρισες Βασίλη.. Βιβλία, διάβασμα....υπομονή και μελέτη.. Χαρακτηριστικά μπονσαίστα..Μπράβο, τα κατέχεις τα εργαλεία που σου χρειάζονται.. Περίμενε μην αγοράσεις ακόμη μέχρι να πάς στην συνάντηση, θα δείς και θα ακούσεις πολλά και θα συμβουλευτέις τι θα πάρεις... Σου εύχομαι καλή παραμονή..
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
Πετυχημενο και σοφο αυτο !!!RiaDr έγραψε:[justify]Καλώς μας ήρθες! Η πρώτη σκέψη είναι "ένα μπονσάι για τη βιβλιοθήκη"... σε λίγο καιρό θα σκεφτεσαι "θέλω ένα έπιπλο για τα μπονσάι"! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img][/justify]
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
[justify]Καλώς μας ήρθες! Η πρώτη σκέψη είναι "ένα μπονσάι για τη βιβλιοθήκη"... σε λίγο καιρό θα σκεφτεσαι "θέλω ένα έπιπλο για τα μπονσάι"! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img][/justify]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Γειά σου κι απο μένα και καλωσόρισες στο ελληνικό forum για τα μπονσάι!
Η "σπίθα" για τα μπονσάι, ανεξάρτητα για το πώς και πού σκέφτεσαι να το τοποθετήσεις για να το χαίρεσαι, άναψε!
Απο ΄δω και πέρα είναι ζήτημα χρόνου (δικού σου)...
Keep walking...[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
Η "σπίθα" για τα μπονσάι, ανεξάρτητα για το πώς και πού σκέφτεσαι να το τοποθετήσεις για να το χαίρεσαι, άναψε!
Απο ΄δω και πέρα είναι ζήτημα χρόνου (δικού σου)...
Keep walking...[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
Γεια σου Βασιλη και καλως ηρθες στην παρεα μας,αφου σου αρεσει το διαβασμα σιγουρα θα σου χρειαστει στον κοσμο των μπονσαι!!!
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
Βασίλης
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
ΗΔΗ ΧΑΡΗΚΑ..
Ηδη χαρηκα για την διαδικτυακη γνωριμια με ολους εσας που αγαπατε αυτα τα πανεμορφα δεντρακια. Οπως βλεπετε με λενε Βασιλη και ειμαι 22 χρονων. Σε μικροτερη ηλικια ειχα αγορασει ενα μπονσαι αλλα πραγματικα δε θυμαμαι τι απεγινε. Η μεγαλη μου αγαπη εμενα ειναι τα βιβλια και πριν λιγο καιρο μου χαρισαν μια καινουρια βιβλιοθηκη και την εβαλα στο σαλονι. Οταν τη γεμισα με τα βιβλια μου, μου ηρθε αμεσως αναλαμπη οτι θα ηταν καταπληκτικο αν πανω απο τα βιβλια αραζε ενα μπονσαι. Θελω να μου πειτε που θα βρω ποικιλια μπονσαι ωστε να μπορω να διαλεξω αναμεσα σε πολλα και οχι με πολλα λεφτα. Προφανως ηδη εχω ξεκινησει να διαβαζω τις συμβουλες που υπαρχουν εδω μεσα οσον αναφορα το "αθλημα" και λογικα θα ερθω και στη συναντηση που βλεπω οτι θα γινει στις 18 του μηνα.
Ευχαριστω εκ των προτερων και οπως ειπα ηδη χαρηκα..
Ευχαριστω εκ των προτερων και οπως ειπα ηδη χαρηκα..