WORKSHOP BONSAIFORUM ΜΑΙΟΥ 2013 (Ελεύθερο)
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Re: WORKSHOP BONSAIFORUM ΜΑΙΟΥ 2013 (Ελεύθερο)
Μπράβο! Ελπιζω να εχει και κατι ωραιο στο φυτώριο θα εχω παει απο το πρωι να τα παρω ολα! χαχαχα 
-
mix.dny
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Oκ!Και οχι μονο θα οδηγησεις!!!Εχεις και μπολικο κλαδεμα,οποτε ακονισε τα ψαλιδια σου!!!!Ευχαριστω Παναγιωτη!karesansui έγραψε:Μιχάλη!!! Τι σου έχω πεί;;;mix.dny έγραψε:Παιδες εγω εχω να φερω 3-4 καλα κοματια να δουλεψουμε που δεν τα εχω πειραξει γι αυτο το λογο!Αλλα θα χρειαστω καποιο μεσο να τα φερω γιατι ειναι πολλα κιλα πραμα και εγω δεν οδηγω!
Θα οδηγήσω εγώ! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Μιχάλη!!! Τι σου έχω πεί;;;mix.dny έγραψε:Παιδες εγω εχω να φερω 3-4 καλα κοματια να δουλεψουμε που δεν τα εχω πειραξει γι αυτο το λογο!Αλλα θα χρειαστω καποιο μεσο να τα φερω γιατι ειναι πολλα κιλα πραμα και εγω δεν οδηγω!
Θα οδηγήσω εγώ! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.30 Είναι καλά. Έχει παρκινκ μέσα!nikoloout έγραψε:Λογικά με το αμάξι.. θα βγω στο ποτάμι (απο Γαλάτσι θα ξεκινήσω και θα βγω εκεί που λέει έξοδο για Ιερά Οδο).εχει παρκινκ εκει?Θα βρουμε εύκολα η δυσκολα?Χαρη αν ξερεις πες μου και την ωρα...
Λογικά με το αμάξι.. θα βγω στο ποτάμι (απο Γαλάτσι θα ξεκινήσω και θα βγω εκεί που λέει έξοδο για Ιερά Οδο).εχει παρκινκ εκει?Θα βρουμε εύκολα η δυσκολα?Χαρη αν ξερεις πες μου και την ωρα...
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Με τι θα ερθεις; Με το μετρο ή με το αμαξι; και απο που θα ερχεσαι;nikoloout έγραψε:Παιδιά καλημέρα σας. Έχετε δώσει κάποια συγκεκριμένη ώρα συνάντησης;Σε κάποιο σημείο ίσως?
-
mix.dny
- Imperial

Οτι χειροτερο μπορεις να μου ζητησεις!Το βαριεμαι πιο πολυ και απο τη ζωη μου!!!Αλλα μπορει να ανεβασω καποιο απο αυτα!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
mix.dny
- Imperial

Mενω χαιδαρι!Καραισκακη!Απλα δεν εχω κανει εργασιες στα συγκεκριμενα για να τα φερω στην συναντηση!Αν ενδιαφερει,μπορω να τα διαθεσω!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
Paulos
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Που μένεις;mix.dny έγραψε:Παιδες εγω εχω να φερω 3-4 καλα κοματια να δουλεψουμε που δεν τα εχω πειραξει γι αυτο το λογο!Αλλα θα χρειαστω καποιο μεσο να τα φερω γιατι ειναι πολλα κιλα πραμα και εγω δεν οδηγω!
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Φίλοι του μπονσάι / Bonsai enthusiasts
Athens
http://bonsaiforum.gr
810
Athens
810
[img]http://www.plantday12.eu/imgScreen/link2.jpg[/img]
Η μαγεία του Μπονσάι. Η Τέχνη, ή Ιστορία και η Φιλοσοφία του.
Bonsai. Its Magic, Αrt, Ηistory and Philosophy.
Παρουσίαση τεχνικών καλλιέργειας, φροντίδας και διαμόρφωσης μπονσάι απο την ομάδα οι φίλοι του μπονσάι
Η πανάρχαια άπω ανατολική τέχνη του μπονσάι αποκαλείται ""ζωντανή τέχνη"" επειδή το αντικείμενο είναι οργανισμός που αναπτύσσεται διαρκώς. Το μέλημα του καλλιεργητή του μπονσάι είναι οχι να αναστείλλει την ανάπτυξη του δέντρου αλλά να την οδηγήσει εκεί που αυτός θέλει, όπως συμβαίνει στην κηποτεχνία όπου ο κηπουρός διαμορφώνει του θάμνους και τα δέντρα κατά το σχέδιό του.
Το μπονσάι θεωρείται η πλέον εκλεπτυσμένη μορφή της κηποτεχνίας.
Οι θιασώτες του μπονσάι, οι επισκέπτες αλλά και όσοι θα ήθελαν να ασχοληθούν με αυτό αλλά διστάζουν θα έχουν την ευκαιρία να δούν απο κοντά δημιουργίες μπονσάι, να ακούσουν την ιστορική του διαδρομή και να ενημερωθούν για τις καλλιεργητικές του φροντίδες, να διατυπώσουν τις όποιες απορίες ή ερωτήματα έχουν σχετικά με τα μπονσάι και ενδεχομένως μέσα απο τον χώρο του θερμοκηπίου να προμηθευτούν το πρώτο τους δέντρο, το οποίο στην συνέχεια θα το διαμορφώσουν με τις κατάλληλες οδηγίες σε ένα αξιοζήλευτο μπονσάι.
Presentation of cultivation techniques, care and shaping bonsai.
The ancient oriental art of bonsai is called the ""living art"" because the mean is a living organism which grows continuously. The concern of bonsai cultivation care is not how to stop a tree growing but to lead it to a point of growth just like the horticulturist shapes trees and bushes to its own taste.
Bonsai is considered the most refined form of horticulture.
Bonsai enthusiasts, visitors and all who wanted to grow a bonsai tree but for many reasons have not been able to do it , will have the opportunity to see bonsai creations and get to know better its cultivation techniques, care and to obtain a tree from the collection of plants of the greenhouse and start growing their very own bonsai tree. [TABLE][TR][TD][img]http://www.plantday12.eu/imgIcon/fopd_i ... tation.png[/img][/TD][TD]presentation[/TD][/TR][TR][TD][img]http://www.plantday12.eu/imgIcon/fopd_icon_seminar.png[/img][/TD][TD]seminar[/TD][/TR][TR][TD][img]http://www.plantday12.eu/imgIcon/fopd_icon_time.png[/img][/TD][TD]Σάββατο, 18 Μαίου/ May 18th, 10:00-14:00[/TD][/TR][TR][TD][img]http://www.plantday12.eu/imgIcon/fopd_icon_location.png[/img][/TD][TD]Θερμοκήπιο καλλωπιστικών φυτών του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών
Ιερά Οδός 75, Αθήνα
Greenhouse of Ornamental Plants, Agricultural University of Athens,
75 Iera Odos Str., Athens[/TD][/TR][/TABLE] Target audience: Όλοι / Everybody
Organizer: Karesansui / Harris info@bonsaiforum.gr
-
mix.dny
- Imperial

Παιδες εγω εχω να φερω 3-4 καλα κοματια να δουλεψουμε που δεν τα εχω πειραξει γι αυτο το λογο!Αλλα θα χρειαστω καποιο μεσο να τα φερω γιατι ειναι πολλα κιλα πραμα και εγω δεν οδηγω!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
Dim Papadopoulos
- Shohin

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 23 times
Καλημέρα,
λογικά θα τα καταφέρω να είμαι και εγώ το Σάββατο.
λογικά θα τα καταφέρω να είμαι και εγώ το Σάββατο.
Το δέντρο είναι ζωή!
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλώς όρισες Αλέξανδρε στην παρέα των εραστών της τέχνης του μπονσάι και καλή χρονιά και σε σένα!
(Παρατηρώ οτι χρησιμοποιείς την εαρινή ισημερία σαν απαρχή του νέου (φυσικού) έτους! Συνάδει με την δεδηλωμένη αγάπη σου για τα φυτά!)
Το εργαστήριο του Μαίου του bonsaiforum θα λάβει χώρα, όπως προφανώς έχεις διαβάσει, στις εγκαταστάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών την ημέρα της γιορτής των φυτών. Το πρόγραμμα όπως σου απάντησε η Ρία είναι ελεύθερο με κάποια ενδεχομένως ούτως ειπείν, εποχιακώς καθοριζόμενη θεματολογία απο τις εργασίες που κάνουμε στα αγαπημένα μας δέντρα.
Επι πληρωμή συμμετοχή φυσικά δεν εννοείται σε μία αγορά (forum) όπου κάθε ενδιαφερόμενος προσέρχεται, συμμετέχει και αποχωρεί ελεύθερα.
Έτσι λοιπόν περιμένουμε και την δική σου φυσική παρουσία για να σε γνωρίσουμε απο κοντά! Είμαι βέβαιος πως ένας λάτρης της τέχνης όσο νέος κι αν είναι στον χώρο έχει αρκετά να συνεισφέρει στην αγορά, ενίοτε μοιραζόμενος το πάθος του και μόνο αυτό!
(Παρατηρώ οτι χρησιμοποιείς την εαρινή ισημερία σαν απαρχή του νέου (φυσικού) έτους! Συνάδει με την δεδηλωμένη αγάπη σου για τα φυτά!)
Το εργαστήριο του Μαίου του bonsaiforum θα λάβει χώρα, όπως προφανώς έχεις διαβάσει, στις εγκαταστάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών την ημέρα της γιορτής των φυτών. Το πρόγραμμα όπως σου απάντησε η Ρία είναι ελεύθερο με κάποια ενδεχομένως ούτως ειπείν, εποχιακώς καθοριζόμενη θεματολογία απο τις εργασίες που κάνουμε στα αγαπημένα μας δέντρα.
Επι πληρωμή συμμετοχή φυσικά δεν εννοείται σε μία αγορά (forum) όπου κάθε ενδιαφερόμενος προσέρχεται, συμμετέχει και αποχωρεί ελεύθερα.
Έτσι λοιπόν περιμένουμε και την δική σου φυσική παρουσία για να σε γνωρίσουμε απο κοντά! Είμαι βέβαιος πως ένας λάτρης της τέχνης όσο νέος κι αν είναι στον χώρο έχει αρκετά να συνεισφέρει στην αγορά, ενίοτε μοιραζόμενος το πάθος του και μόνο αυτό!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες! Στα απάντησε νομιζω ολα η Ρια! Εαν θες πράγματι γράψε για σενα για να αρχιζουμε να σε μαθαίνουμε! 
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times