Πως απο το τιποτα μπορεις να βγαλεις κατι...
-
Nikolas6997
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Πως απο το τιποτα μπορεις να βγαλεις κατι...
Είναι μάγος των bonsai, τα μελετάει επί μήνες, να μην πω και χρόνια πριν κάνει οποιανδήποτε επέμβαση.. Είναι μελετημένη κάθε του κίνηση πριν δημιουργήσει.. Αυτό πάει να πει να έχεις την ιδιότητα και ικανότητα της δημιουργίας!!!!!! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/105.gif[/img]
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
M4r0k1nos
- Imperial

- Been thanked: 0
- Επικοινωνία:
Πόσες φορές έχω δει αυτό το βίντεο δεν λέγεται , πέρα από την τέχνη των μπονσαι που κατέχει επίσης είναι καταπληκτικός στην ξυλογλυπτική! Πραγματικά εντυπωσιακό!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Πες το βρε παιδί μου οτι υπήρχε σχέδιο, να μην ανησυχώ κι εγω οτι αγοράζεις παρορμητικα!Harris έγραψε:Αυτη την εκφραση την εχω ακουσει παρα πολλες φορες απο τον δασκαλο μου Jean-Zac...
(JZ) Τι πήγες και αγόρασες παλι βρε Χαρη; Το σκεφτηκες καλα; Γιατι δεν τα βαζεις στον κουμπαρα και να παρεις κατι καλο ΟΤΑΝ και ΟΠΟΤΕ το βρεις; Ελα να δουμε τωρα το δεντρο... Ελα να βγαλουμε κατι... Απο αυτο που εχουμε!
Ξεκινάει η σπαζοκεφαλια και αρχιζουμε να το ψαχνουμε... μου δειχνει γιατι ΔΕΝ επρεπε να το αγοράσω αλλα και τι μπορει να γινει εαν το 'παλέψεις'.
Ετσι εδω ο Graham Potter απο το 'τιποτα' βγάζει 'κατι'
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Το έχω δεί το video πολλές φορές κατά το παρελθόν (μιας και μου αρέσουν τα λιγκούστρα[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img] )
Μακάρι να πετύχαινα κι εγώ αυτό το "τίποτε" σαν τον Graham γιατί, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλω και τις γνωριμίες με την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου μου, τα yamadori λιγκούστρα στις πρασιές των δρόμων συνεχίζουν να σείουν ειρωνικά το φύλλωμά τους μόλις με αντικρύζουνε.[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/10.gif[/img]
Μεταξύ μας, όχι πως θα το έφτανα σε αυτό το επίπεδο αλλά, όλο και κάτι θα σκάλιζα, θα κλάδευα...Ε, θα βλεπότανε στο τέλος!!
Ευχαριστούμε Χάρη!
Μακάρι να πετύχαινα κι εγώ αυτό το "τίποτε" σαν τον Graham γιατί, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλω και τις γνωριμίες με την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου μου, τα yamadori λιγκούστρα στις πρασιές των δρόμων συνεχίζουν να σείουν ειρωνικά το φύλλωμά τους μόλις με αντικρύζουνε.[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/10.gif[/img]
Μεταξύ μας, όχι πως θα το έφτανα σε αυτό το επίπεδο αλλά, όλο και κάτι θα σκάλιζα, θα κλάδευα...Ε, θα βλεπότανε στο τέλος!!
Ευχαριστούμε Χάρη!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
Και τι "κατι" βγαζει ε??που βγαζει ματι χαχα ειναι απο τους λιγους δημιουργους στην τεχνη αυτην που αξιζει κανεις να παρακολουθησει...
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
Harris
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Πως απο το τιποτα μπορεις να βγαλεις κατι...
Αυτη την εκφραση την εχω ακουσει παρα πολλες φορες απο τον δασκαλο μου Jean-Zac...
(JZ) Τι πήγες και αγόρασες παλι βρε Χαρη; Το σκεφτηκες καλα; Γιατι δεν τα βαζεις στον κουμπαρα και να παρεις κατι καλο ΟΤΑΝ και ΟΠΟΤΕ το βρεις; Ελα να δουμε τωρα το δεντρο... Ελα να βγαλουμε κατι... Απο αυτο που εχουμε!
Ξεκινάει η σπαζοκεφαλια και αρχιζουμε να το ψαχνουμε... μου δειχνει γιατι ΔΕΝ επρεπε να το αγοράσω αλλα και τι μπορει να γινει εαν το 'παλέψεις'.
[yt][/yt]
[yt][/yt]