2ος χρονος punica granatum παραφυαδα

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

DimitriS
Shohin
Shohin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: 2ος χρονος punica granatum παραφυαδα

Δημοσίευση από DimitriS »

Είναι ωραίο το δέντρο σου!
Άβαταρ μέλους

Petros
Imperial
Imperial
Has thanked: 6 times
Been thanked: 19 times

Δημοσίευση από Petros »

bravo nikola!!!! ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους

Nikolas6997
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Nikolas6997 »

Κωνσταντίνε, φυσικά οι καιροί είναι άσχημοι δια όλους.. άλλους επηρέασε πιο πολύ, άλλους λιγότερο, γενικά πρέπει να ξεχάσουμε το χθες.. Πρόσφατα ανέβασαν στο φόρουμ , πως να κατασκευάσετε pot από χαρτί και ανάμιξη με άλλα υλικά. Είναι μια καλή ιδέα και αυτή.. Είχα κάνει και εγώ αρκετά pot από χαρτί αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ακόμη διότι τα έχω μέσα σε γλάστρες, και αν δεν τα διαμορφώσω στο σημείο που θέλω, θα παραμείνουν εκεί.. Δια τούτο μην βιάζεσαι και δεν φεύγουν, μας περιμένουν όσα χρόνια και αν περάσουν.. Εδώ είχα ανεβάσει θέμα δια παλαιές η σπασμένες γλάστρες, πως μπορείς να τα κάνεις pot δια bonsai, πάρε μια ιδέα, να σαι καλά... [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/39.gif[/img]
http://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php?f=26&t=5242
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
Άβαταρ μέλους

pinusmugo
Imperial
Imperial
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από pinusmugo »

konstantinos132 έγραψε:βεβαια δεν το σκεφτηκα...καποια φθηνα για training και οταν ειναι σχεδον ετοιμα σε κανονικα ποτ ...μεχρι τοτε κατι θα χει γινει...τουλαχιστον να ειμαστε αισιοδοξοι.....καλημερα φιλε μου.
Ε βεβαια φιλε μου ,καλη σου μερα και σε σενα ......
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από konstantinos132 »

βεβαια δεν το σκεφτηκα...καποια φθηνα για training και οταν ειναι σχεδον ετοιμα σε κανονικα ποτ ...μεχρι τοτε κατι θα χει γινει...τουλαχιστον να ειμαστε αισιοδοξοι.....καλημερα φιλε μου.
Άβαταρ μέλους

pinusmugo
Imperial
Imperial

[quote="konstantinos132"][quote="pinusmugo"]Εμενα μου αρεσει,ισως ενα κοψιμματακι ,θα βαλω σε λιγο...

Σιγουρα η ανεργεια ειναι μιζον προβλημα των καιρων μας και μας απασχολει ολους ανεξαιρετως....

Αν κρινω απο αυτα που λες τα δεντρακια σου μπορει να μην χρειαστει να τα βαλεις κατευθειαν σε ποτ(αλλωστε υπαρχουν και καποια σταδια για να μπει ενα δεντρο σε ενα ποτ).Μπορεις να αγορασεις πλαστικες γλαστρες τυπου μπολ για να εκπαιδευσεις τα δεντρακια που διαθετεις,ειναι πολυ φθηνες,επειτα οταν θα σου αρεσει και το δεντρακι και βεβαια ειναι ετοιμο για ενα τετοιο βημα βλεπεις και για ποτ....

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

pinusmugo έγραψε:Ισως να μπορουσες να κανεις το εξης ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΝΤΑ...

θα εκοβα λιγακι το υψος της ,μετα θα συρματωνα τα κλαδακια με κοκκινο προς τα κατω....

κατι τετοιο σκευτομουν..βασικα να την διατηρησω σε αυτο το υψος και απο και περα την διακλαδωση να φτιαξω να κανω ενα μη ανορθωμενο καπως ετσι δεν το λενε..χαχχαχαχα ουτε τις ονομασιες δεν ξερω καλα καλα....informal upright αν θυμαμαι στα αγγλικα.....αυτο το στυλ δεν παει να παρει τωρα η οχι?

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

pinusmugo έγραψε:Εμενα μου αρεσει,ισως ενα κοψιμματακι ,θα βαλω σε λιγο...

Εχεις θεληση.πεισμα,παθος και ορεξη ,ειναι δυσκολο να βρεθουν αυτα ,μπραβο Κωνσταντινε για ολη την προσπαθεια σου....

ευχαριστω για τα καλα σου λογια pinusmugo και το φιλο απο κατω....το θεμα ειναι οτι ειμαι ανεργος και δεν εχω λεφτα να σηκωθω πρωι πρωι να σχολουμαι με τα φυτα μου και με το φορουμ ωστε να τα βελτιωσω να παμε στις δευτερες διαμορφωσεις ωστε ναμαθαινω σιγα σιγα...ουτε το 10% δεν ξερω απο αυτα που θα επρεπε να ξερω ....γιατι ειναι παρα πολλα και χρειαζεται πολυ χρονος κ καποια χρηματα...anyway αυτο που θελω να κανω τωρα ειναι να μεζεψω σε μια μερια τις γλαστρες που εχω με τις ακακιες κωνσταντινουπολεως..εχω 50 + αλλα αρχιζουν και ξεφευγουν..τις εχω απο σπορους....να τις συγκεντρωσω να ασχοληθω λιγο μαζι τους...ισως να τις κοντυνω λιγο.....εντωμεταξυ ειναι σε συσταδες απο 2 κορμοι (μανα κ κορη-πατερας κ κορη -μαν κ γιος πατερας κ γιος μητερα και πατερας σε 3αδες σε 5αδες και μια με δυο 7αδες...απλα στα λεω να καταλαβεις ειναι τοσα πολλα που δεν ξερω τι να πρωτοκανω..σε ποιια να δωσω προτεραιοτητα μην ξεφυγουν ανεπανορθωτα...και γενικα μαρεσει αλλα η ανεργια με δυσκολευει παρα πολυ να τα βγαζω σιγα σιγα απο τις γλαστρες τις μεγαλες και να μπαινουν σε ποτακια...ευχαριστω πολυ!!!¨) ¨)
Άβαταρ μέλους

pinusmugo
Imperial
Imperial

Ισως να μπορουσες να κανεις το εξης ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΝΤΑ...

θα εκοβα λιγακι το υψος της ,μετα θα συρματωνα τα κλαδακια με κοκκινο προς τα κατω....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 110 times
Been thanked: 172 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Πολυ ωραια την εκανε, πιστευω σε 4-5 χρονια να αρχίζει να δείχνει 'δεντρο'.
Έχει και απο μονη της την κλίση.
Θα γινει ενα ωραιο μπονσαι! :)
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

PanosBonsai
Omono
Omono
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από PanosBonsai »

pinusmugo έγραψε:Εμενα μου αρεσει,ισως ενα κοψιμματακι ,θα βαλω σε λιγο...

Εχεις θεληση.πεισμα,παθος και ορεξη ,ειναι δυσκολο να βρεθουν αυτα ,μπραβο Κωνσταντινε για ολη την προσπαθεια σου....
Με κάλυψε ο pinusmugo
+1
Άβαταρ μέλους

pinusmugo
Imperial
Imperial

Εμενα μου αρεσει,ισως ενα κοψιμματακι ,θα βαλω σε λιγο...

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

2ος χρονος punica granatum παραφυαδα

μια παραφυαδα απο μια ρογδια περσι πριν την ανοιξη η προ-περσι δεν θμυμαμαι..και την εβαλα σε ποτακι να κανω το training εκει για το συρματωμα μην με χτυπησετε πολυ ...προσπαθω ν κανω τους κορμους τυλιχτους οπως στν κανονικη ρογδια..απο δω και περα?παντως μαρεσει πολυ..εχει προοπτικες να γινει κατι ωραιο...αν το χε καποιος αλλος γιατι εγω,,,,,ΩΧ!!!!!!!!!! ....LOL.... δεν ειναι νανα αυτη...
Απάντηση