u tube a small collection
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: u tube a small collection
[quote="Jean-Zac"]Καλά τα δενδράκια αλλά χρειάζονται όλα γενική διαμόρφωση.
Μπράβο όμως γιά τήν όποια προσπάθεια που κάνεις
αυχαριστω πολυ..τωρα για το θεμα με τα δεντρακια ...οντως θελουν μια διαμορφωση αλλα δεν ειμαι και ειδικος στο θεμα....ειλικρινα απο το ενα εως το 10 βαζω 3 στον εαυτο μου σε σχεση ποσο καλα ξερω να διαμορφωνω ενα δεντρακι....αλλα με την βοηθεια σας και με τον καιρο θα μαθω...να και μια ωραια φωτο που βρηκα απο ενα ανθρωπο νοτια αφρικα που εχει κατι πολυ ωραια αλλα εχεις σχεδον 2-3.000 βονσαι-πρε-βονσαι...
Μπράβο όμως γιά τήν όποια προσπάθεια που κάνεις
αυχαριστω πολυ..τωρα για το θεμα με τα δεντρακια ...οντως θελουν μια διαμορφωση αλλα δεν ειμαι και ειδικος στο θεμα....ειλικρινα απο το ενα εως το 10 βαζω 3 στον εαυτο μου σε σχεση ποσο καλα ξερω να διαμορφωνω ενα δεντρακι....αλλα με την βοηθεια σας και με τον καιρο θα μαθω...να και μια ωραια φωτο που βρηκα απο ενα ανθρωπο νοτια αφρικα που εχει κατι πολυ ωραια αλλα εχεις σχεδον 2-3.000 βονσαι-πρε-βονσαι...
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

Jean-Zac έγραψε:Καλά τα δενδράκια αλλά χρειάζονται όλα γενική διαμόρφωση.
Μπράβο όμως γιά τήν όποια προσπάθεια που κάνεις.
εχεις δικιο αλλα εχω κολησει..γιαυτο ελεγα κιολας οτι εχω πολλα που χρειαζονται το virual αν το εγραψα σωστα...ωρες ωρες εχω εμπνευσεις αλλα τις πιο πολλες φορες τιποτα....εκανα και αρκετα λααθη ...και κανω ακομη δηλδ...αλλα απο τα λαθη εκοψα κλαδια που δεν επρεπε .στο πθξαρι ας πουμε ποθ ειναι μεσα στο σπιτι σε χαρτινο ποτακι....ειχε καλες προδιαγραφες για μπονσαι αλλα το ψιλοτσακισα....δυστηχως χριαζομαι πιο πολυ διαβασμα και εμπειρια....εντωμετταξυ ειχα 2 βιβλια για μπονσαι και το ενα μου το κλεψανε....το χασα?δεν ξερω τι εγινε μεσα απο τα ματια μου....το βιβλιο η τεχνη των μπονσαι...ηταν καλο βιβλιο...το αλλο που εχω πιο πολυ φωτος εχει παρα γραματα .......πιστευω ο καιρος θα δεοξει ..σας ευχαριστω πολυ...
με εκτιμηση
κωνσταντινοσ
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

RiaDr έγραψε:Έχω την αίσθηση πως ο....Σαντάμ πιο πολύ κοίταζε την κάμερα παρά πού πότιζε! Έλα να συγκεντρωνόμαστε.... [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/21.gif[/img]
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
Μπραβο Κωστα ,συνεχισε ετσι δυναμικα με τον ιδιο ζηλο την προσπαθεια σου ....
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Έχω την αίσθηση πως ο....Σαντάμ πιο πολύ κοίταζε την κάμερα παρά πού πότιζε! Έλα να συγκεντρωνόμαστε.... [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/21.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

ευχαριστω μαριε να αλλο ενα που καναμε τις αποκριες για πλακα και τα βγαζω απο το τηλ στο utube σε 5 λεπτα...
[youtube]rzXRNzRN_xE[/youtube]
[youtube]rzXRNzRN_xE[/youtube]
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

εχει μεσα και στην αρχη που ασχολιομουν μερικα landscapes ερασιτεχνικα οταν πρωτοαρχισα και ημουν φοβερα ενθουσιασμενος..τωρα δεν υπαρχουν αυτα βεβαια τα χαλλασα να φτιαξω καινουργιο καποια στιγμη με αληθινα μπονσαι και οχι μικρα δεντρακια χριστουγεννιατικα η μη...ευχαριστω...
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

-
konstantinos132
Topic author - Shohin

u tube a small collection
ελπιζω να μην αρχισω τωρα προσπαθω με το πως να βαλω βιντεο στο utube εφοσον βλεπω παραπανω ενα κουμπι που λεει u tube,πιστευω θα ναι ευκολο....ειναι μερικα που τα εβαλα αρχη του χειμωνα μεσα στο σπιτι και αντεχουν μεχρι τωρα και εκανα ενα βιντεακι ελπιζω να το παρει...