portulacaria afra...ελπιζω δηλαδη..
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: portulacaria afra...ελπιζω δηλαδη..
Πολυ καλη προσπάθεια, μπορούν οι πιο έμπειροι στον σχεδιασμό να κάνουν προτάσεις για την εξέλιξη του δέντρου. Προσωπικά θα μου άρεσε περισσότερο αν χαμηλωνες το αριστερό κλαδί λίγο ώστε να μετριαστει η αίσθηση της σφεντονας.
Οσο για το ποτ αν θέλεις περιγραψε σε ξεχωριστό θέμα τη διαδικασία κατασκευής για όποιον ενδιαφέρεται!
Οσο για το ποτ αν θέλεις περιγραψε σε ξεχωριστό θέμα τη διαδικασία κατασκευής για όποιον ενδιαφέρεται!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
G.gin.
- Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
πολυ καλη προσπάθεια μπραβο φιλε μου [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/41.gif[/img]
άσε τα δέντρα σου να μιλάνε αυτά για εσένα
-
M4r0k1nos
- Imperial

- Επικοινωνία:
Κατασκεύασε το ποτ μονός του με αυτά τα υλικά. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smileys/Happy/18.gif[/img]gate1908 έγραψε:Δεν κατάλαβα αυτο με το τσιμέντο και εφημερίδα!!!
Συγχαρητήρια λοιπόν Κωνσταντίνε και για το φυτό αλλά και για τις δημιουργίες σου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

βασικα η διαμορφωση τοπιου στην ουσια δεν εχει γινει.....το pot (ας το πουμε ετσι)ειναι φτιαγμενο απο εφημεριδα με τσιμεντο και ινες πολυπροπυλενιου.ειναι εκει 1 χρονο τωρα αλλα το εχω 3 χρονια απο τις μανας μου το πηρα.το ειχε αρκετα χρονια..δεν ειναι πολυ προσεγμενο αλλα τωρα που μπαινει η ανοιξη θα πιασω να το ομορφυνω λιγο σαν τοπιο τυρφη με ακαδαμα να φαινετε ωραιο και ισως καποια διακοσμητικα...με τον καιρο δεν βιαζομαι....τα μπονσαι μου εδωσαν μια απο τις καλυτερες αρετες,,,την υπομονη....ενω ημουν παρα πολυ ανυπομονος....χαρηκα που τα ειπαμε θα τα λεμε συχνα τωρα....ευχαριστω πολυ αρρη για τη βοηθεια..ενα πιστευω ωραιο θεμα ανεβασα για ενα λιγουστρο που ειχα,τωρα εχω 4 σχεδον....
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Μπραβο φιλε μου πολυ ωραιο το τοπιο σου!!! Πες μας λιγα πραγματα! Τι πετρα εβαλες τι χωμα; Ποσο καιρο το εχεις εκει;
Ειναι το δεντρο για να εχεις χρηματα! (ετσι λενε στην Ανατολη)
Ειναι το δεντρο για να εχεις χρηματα! (ετσι λενε στην Ανατολη)
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

προσπαθω σιγα σιγα..δεν βιαζομαι να την κανω μπονσαι και σαν μικρο τοπιο...την εχω ετσι γιατι δεν εχω εμπνευση....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

μετα απο πολλη βοηθεια του χαρη κατον ευχαριστω παρα πολυ για αυτο καταφεραμε να κυσουμε το θεμα....εκεινος δηλδ τα εκανε γιατι μονοσ δεν θα καταφερνα τιποτα...
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

portulacaria afra...ελπιζω δηλαδη..
εχω προσπαθησει πολυ να περασω φωτος...ειχα χασει και τον κωδικο μου για 3η φορα και επισης ενα μυνημα σε ενα θεμα για porulacaria με εκανε να αισθανομαι λιγο ψευτης....οτι ειμαι μονο λογια ειπε καποιος,,,anyway θα κανω 2 προσπαθειες απο τον υπολογιστη μ αμεσως χωρις imageshack η κατι τετοια site...αν δεν τα καταφερω και τωρα απλα ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ και δεν ξαναπροσπαθω,,,αν περασει η φωτο ειναι μια πορτουλακαρια και ειναι ισιοι οι 2 κορμοι του και μονο με κλαδεμα προσπαθω να την κανω bonsai...3-4 κλαδια κατεβασα μονο λιγο με συρμα τα υπολοιπα ψαλιδι...
αυτα ...
η τα ξαναλεμε με περισσοτερες φωτος η δεν......
ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη εκ των προτερων...
αυτα ...
η τα ξαναλεμε με περισσοτερες φωτος η δεν......
ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη εκ των προτερων...