σχετικα με upload foto??
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Re: σχετικα με upload foto??
konstantinos132 έγραψε:ειχα χασει τον κωδικο μου και δν εμπαινα...τωρα που μπηκα θα προσπαθησω να περασω καμια φωτο να συμμετεχω κι εγω λιγο κ να ανταλαξουμε αποψεις πανω στην αναπτυξη των φυτων μας.....ευχαριθστω για τις απαντησεις παιδια....
Είμαστε σε αναμονή!
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ειχα χασει τον κωδικο μου και δν εμπαινα...τωρα που μπηκα θα προσπαθησω να περασω καμια φωτο να συμμετεχω κι εγω λιγο κ να ανταλαξουμε αποψεις πανω στην αναπτυξη των φυτων μας.....ευχαριθστω για τις απαντησεις παιδια....
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

Re: σχετικα με upload foto
ειχα χασει τον κωδικο μου και δν εμπαινα...τωρα που μπηκα θα προσπαθησω να περασω καμια φωτο να συμμετεχω κι εγω λιγο κ να ανταλαξουμε αποψεις πανω στην αναπτυξη των φυτων μας.....ευχαριθστω για τις απαντησεις παιδια....
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

[HR]οκ.θα το δοκιμασω.ειχα παλι προβληματα με το πι σι.και τελικα δεν εχω βαλει ακομη ουτε μια φωτο.η αργοτερα που θα ειμαι στον υπολογιστη μου που εχω και τις φωτος αν προλαβω θα κατσω να τις περασω,ευχαριστω χαρρη και παναγιωτη,,,
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Πηγαίνεις στο http://www.imageshack.us (δεν χρειάζεται εγγραφή )
Στο παράθυρο που θα σου βγάλει κάνεις upload το αρχείο που θέλεις, επιλέγεις το μέγεθος που θέλεις (resize) πατάς upload now στο ανεβάζει και μετά κάτω απο την εικόνα που σου δείχνει που έχεις ανεβάσει αντιγράφεις (copy) την τοποθεσία για το forum code και την επικολλάς (paste) στην δημοσίευση που θέλεις...
Στο παράθυρο που θα σου βγάλει κάνεις upload το αρχείο που θέλεις, επιλέγεις το μέγεθος που θέλεις (resize) πατάς upload now στο ανεβάζει και μετά κάτω απο την εικόνα που σου δείχνει που έχεις ανεβάσει αντιγράφεις (copy) την τοποθεσία για το forum code και την επικολλάς (paste) στην δημοσίευση που θέλεις...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

σχετικα με upload foto??
για σας ηθελα να ρωτησω πως να ανεβασω απο το pc μου σε ενα τοπικ.κατι λεει για 500 pixel καποιο προγραμμα καποιος τροπος να τροποποιησω την φωτογραφια?η καποιος τροπος γενικα να ανεβασω αλλα απο αυτες που εχω αποθηκευμενες εδω στον υπολγιστη γιατι εχω καποιο θεμα με τις φωτος και μονο ετσι μπορω να ανεβασω... Ευχαριστω