Γιουνίπερος ιδέες...

Σκοπός αυτής της ενότητας είναι πώς θα μπορούσε το φυτό μας να διαμορφωθεί και πώς θα μπορεί να είναι έπειτα από μερικά χρόνια. (Jean-Zac)
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

kapouland
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Γιουνίπερος ιδέες...

Δημοσίευση από kapouland »

RiaD έγραψε:
nancy έγραψε:Τα jin στο κάτω μέρος δεν του ταιριάζουν!
...Στην προτελευταία φωτογραφία πάντως φαίνονται οι δυνατότητές του και είναι τελικά καλή επιλογή!
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια!
...Ανδρέας [HR]
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

nancy έγραψε:Τα jin στο κάτω μέρος δεν του ταιριάζουν!
Θα συμφωνήσω, κι εγώ δεν τρελαίνομαι. Στην προτελευταία φωτογραφία πάντως φαίνονται οι δυνατότητές του και είναι τελικά καλή επιλογή!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."

nancy
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από nancy »

Τα jin στο κάτω μέρος δεν του ταιριάζουν!
Άβαταρ μέλους

geogeo
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από geogeo »

Μια μικρή ιδέα και από εμένα, με μια μικρή αλλαγή της κλίσης προς τα δεξιά.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

GEO_TH bonsai pots
Άβαταρ μέλους

Topic author
M4r0k1nos
Imperial
Imperial
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από M4r0k1nos »

Kι εγώ συμφωνώ με την πρώτη φωτογραφία.
είχα στην αρχή κάποιες εναλλακτικές αλλά νομίζω οτι αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον τελικά.
Το μέγεθος του ήταν αυτό που με "τράβηξε" κοντά του , ο κορμός που έχει μια ωραία εναλλαγή από το παχύτερο προς το λεπτότερο και ένα σχέδιο που σκέφτηκα εκείνη την ώρα αλλά καθημερινά βλέποντάς το τόσο καιρό , άλλαξα γνώμη. Για καταρράκτη το είχα σκεφτεί.

Νέες φωτογραφίες λοιπόν...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από mix.dny »

Aπ οσο μπορω να διακρινω,η πιο καλη φωτο (οχι απο καλλιτεχνικης αποψης) ειναι η πρωτη,την οποια πελεξε και ο φιλος μας και σχεδιασε.Μερικες φορες ισως η λυση να ειναι μπροστα στα ματια μας και να μην την βλεπουμε.Εγω ενδεχομενως να κρατουσα τον κορμο ακριβως στην σταση αυτης της φωτο.με πολυ λιγες αλλαγες!Δημητρη καλη συνεχεια!!!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P
Been thanked: 291 times

Δημοσίευση από Jean-Zac »

Δημήτρη ποιό από τα 2 κλαδιά θα χρησιμοποιήσεις ?? Σκέπασε με ένα λευκό πανί-σακούλα εναλλάξ
τα κλαδιά και βγάλε νέες φωτό. Κατά τήν άποψή μου μόνο ένα κλαδί θα πρέπει να μείνει από τα δύο.
Προσδιόρισέ μας και τόν λόγο αγοράς καθώς και τα σχέδια πού ίσως έχεις στό μυαλό σου. Μέ νέες
φωτογραφίες ίσως να έχουμε καλύτερα δεδομένα για επεξεργασία και γιά κάποια πρόταση.
Άβαταρ μέλους

filitsa
Imperial
Imperial
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Δημοσίευση από filitsa »

Καλημέρα, τι όμορφο σχέδιο pinusmugo!!! Θα βγάλω φωτογραφία ένα δικό μου δέντρο μου το σχεδιάσεις!!! :) Μπράβο και πάλι!
Άβαταρ μέλους

pinusmugo
Imperial
Imperial
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από pinusmugo »

Καλημέρα φίλε Μαροκινέ...ωραίος ο γιουνίπερος σου με πολλες επιλογές για jin εφόσον βέβαια σου αρέσουν και τα επιθυμείς στο τελικό σου σχέδιο.Ξεφεύγει λίγο από τα συνηθησμένα φυτά φυτωρίου και τον βρίσκω με μεσαίο ικανοποιητικό παχος κορμου,ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Βέβαια εγώ δεν είμαι ειδικός,αν όμως θα μπορούσα και μου επέτρεπες να προσφέρω μία μικρή τοσοδούλική,φευγαλέα σκέψη από το μυαλό σου και ένα ισως ακόμα σχέδιο από τα πολλά που θα κάνεις(και αυτά που θα κάνει ο καλλιτέχνης βέβαια j.z)μέχρι του χρόνου για το μέλλον του θα έλεγα προσωπικά ότι:
Θα έπαιρνα σαν μπροστινη του μεριά την φώτο 1
θα προσπαθούσα να κρατήσω αυτή την κίνηση γιατί στα ματια μου είναι ενδιαφέρον και ομορφη(το σημάδι με το κόκκινο)
θα κρατουσα το ηδη υπαρχον φυλλωμα του(οσο περισσοτερο γινεται) για το σχεδιο,που το βρισκω αρκετο....
θα συρμάτωνα όλο το υπολοιπο δέντρο αφου κοβόταν εκεί που δείχνω στο σχέδιο,κάθε κλαδί και θα τα τακτοποιουσα συμφωνα με τον κορμο και κοντα του(που ηδη ειναι και δεν θα υπαρξει προβλημα)...

Απο οτι βλέπεις ολο "θα" είμαι,σαν τον γιωργάκη[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img]
και το σχεδιο....
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
Άβαταρ μέλους

Topic author
M4r0k1nos
Imperial
Imperial
Επικοινωνία:

Γιουνίπερος ιδέες...

Δημοσίευση από M4r0k1nos »

Χαίρεται , έχω πάρει εδώ και αρκετό καιρό αυτό το δέντρο ,
είναι αρκετά μεγάλο και ψάχνω ιδέες για την διαμόρφωσή του οι οποία όμως θα γίνει μάλλον του χρόνου.
Για το συγκεκριμένο μάλιστα είχα κάνει την ερώτηση για τον εμβολιασμό.
Οπότε λοιπόν επισυνάπτω τις φωτογραφίες στο τμήμα του "ειδικού" [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smileys/Happy/19.gif[/img]

DSC_4993.jpg
να επισημάνω επίσης ότι το κλαδί που βγαίνει από χαμηλά είναι νεκρό
DSC_4994.jpg
DSC_4995.jpg
DSC_4996.jpg
DSC_4997.jpg
DSC_4999.jpg
DSC_5000.jpg

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Απάντηση