Περιπλανήσεις 1 . . .
-
pinusmugo
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Περιπλανήσεις 1 . . .
Είμαι πολύ χαρούμενος που σας κάνω έστω και εικονικά να ταξιδευέται για λίγο..
Πήρα το θάρρος να προσθέσω ακόμα δύο που ελπίζω να σας αρέσουν...
Περιοχή : Πρέβεζα ,Παραλία "Μήτικας"...
Πήρα το θάρρος να προσθέσω ακόμα δύο που ελπίζω να σας αρέσουν...
Περιοχή : Πρέβεζα ,Παραλία "Μήτικας"...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
kapouland
- Imperial

- Been thanked: 0
+1000![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smileys/Happy/21.gif[/img]RiaD έγραψε:Μας ταξιδεψες πάλι! Σ ευχαριστούμε πολύ!
...Ανδρέας
[HR]
-
Nikolas6997
- Imperial

Καταπληκτικές απεικονίσεις φίλε Γιώργο της άγριας φύσης και σπάνια τοπία, σαν να μην έχουν πατηθεί από ανθρώπινο πόδι, σαν να είναι απόμακρα..[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/105.gif[/img]
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

-
pinusmugo
Topic author - Imperial

Σε ευχαριστώ φίλε Παύλο,ελπίζω να σου άρεσαν οι φωτογραφίες..Paulos έγραψε:ΟΙ παρουσιάσεις σου μου αρέσουν πολύ!!! Μπράβο!
-
pinusmugo
Topic author - Imperial

Από βουνό σε θάλασσα,από λίμνες σε ποτάμια, βάρκα η ζωή κουπιά η περιπέτεια και φύγαμε Νικόλα..ακόμα 2 όμορφες στιγμές από τον τόσο δα φακό μου να μοιραστώ με όλους σας και για τον φίλο Παναγιώτη που έχει αδυναμία στα ανεμοδαρμένα δεντράκια αφιερωμένο το παρακάτω πευκο....Nikolas6997 έγραψε:Άνθρωπος που του αρέσει η περιπέτεια στην φύση, είναι συνδεδεμένος με ολόκληρο το Σύμπαν... είναι όλος ενέργεια...pinusmugo έγραψε:Όπως είδες και στον τίτλο αγαπητέ φίλε Νικόλα αναγράφεται ο αριθμός 1,οπότε θα ζησουμε πολλές περιπέτειες ακόμα έστω και από τον μικροσκοπικό φακό μου...Nikolas6997 έγραψε:Γιώργο, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.. Η περιπέτεια είναι η ζωή μου.. Συγχαρητήρια..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Nikolas6997
- Imperial

Άνθρωπος που του αρέσει η περιπέτεια στην φύση, είναι συνδεδεμένος με ολόκληρο το Σύμπαν... είναι όλος ενέργεια...pinusmugo έγραψε:Όπως είδες και στον τίτλο αγαπητέ φίλε Νικόλα αναγράφεται ο αριθμός 1,οπότε θα ζησουμε πολλές περιπέτειες ακόμα έστω και από τον μικροσκοπικό φακό μου...Nikolas6997 έγραψε:Γιώργο, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.. Η περιπέτεια είναι η ζωή μου.. Συγχαρητήρια..
Nikolas6997

-
pinusmugo
Topic author - Imperial

Όπως είδες και στον τίτλο αγαπητέ φίλε Νικόλα αναγράφεται ο αριθμός 1,οπότε θα ζησουμε πολλές περιπέτειες ακόμα έστω και από τον μικροσκοπικό φακό μου...Nikolas6997 έγραψε:Γιώργο, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.. Η περιπέτεια είναι η ζωή μου.. Συγχαρητήρια..
-
Nikolas6997
- Imperial

Γιώργο, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.. Η περιπέτεια είναι η ζωή μου.. Συγχαρητήρια..
Nikolas6997

-
pinusmugo
Topic author - Imperial

Σας ευχαριστώ παιδιά ,χαρά μου να μοιράζομαι όμορφες φωτογραφίες..
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 177 times
- Επικοινωνία:
Σε 1-2 μήνες θα είμαστε πρώτα ο Θεός πάνω!
Θα τα πούμε απο οκοντά... εκτος εαν εισαι 2/12 κατω! 
-
G.gin.
- Omono

α ρε Ηπειρος.ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο γιωργο που θελησε να μοιραστει μαζι μας τις πολυ ομορφες εικονες της φυσης
άσε τα δέντρα σου να μιλάνε αυτά για εσένα
-
pinusmugo
Topic author - Imperial

και η συνέχεια . . .
-
pinusmugo
Topic author - Imperial

Περιπλανήσεις 1 . . .
Καλημέρα στην όμορφη και ζεστή παρέα και πάλι....
Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές όμορφες στιγμές που είχα μέσω των περιπλανήσεων μου στα όμορφα χωριά της Ηπείρου.Πρωινό Κυριακής λοιπόν,ηλιοφάνεια στην αρχή μετά μας τα χάλασε λίγο δεν πειραζει όμως,και η ιδανική μέρα για περιπλάνηση.Θα αρχίσω τις περιπλανήσεις πηγαίνοντας δυτικά και με αφετηρία πάντα το κέντρο των Ιωαννίνων.Το πρώτο χωριό που συναντάει κανείς και απέχει μόλις 7χμ από την αφετηρία μας είναι το χωριό Μάρμαρα που βρίσκεται σε υψόμετρο 830μ.Εκπληκτική θέα της πόλης και της λίμνης Παμβώτιδας που αποτυπώθηκε και στον φακό μας όπως θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες(δεν την έπαιρνε ολόκληρη ο φακός και την χωρίζω σε 2 μέρη).Ανηφορίζοντας προς το χωριό με εντυπωσίασε ένα ηλικιωμένο πεύκο που βρισκόταν κυριολεκτικά μέσα σε βράχους.Εκπληκτικό πραγματικά.Το χάζευα πολύ ώρα,ήταν το κάτι άλλο.
Κατηφορίζοντας και διανύοντας μια απόσταση περίπου 15 χμ η επόμενη στάση μας ήταν το χωριό Κόντσικα.
Πρόκειται για ένα ορεινό χωριό που βρίσκεται σε υψομετρο 680μ.Είναι απίστευτο τα χρώματα,ειδικά τέτοια εποχή,που συναντάει κανείς σε αυτή την διαδρομή.Βελανιδιές,πεύκα,γκορτσιές,κράταιγοι,πλατάνια,πρίνοι αλλά και τόσα άλλα σε μαγεύουν,τα ξεχνάς όλα και μεταφέρεσαι αμέσως στους ήρεμους παλμούς του τοπίου.Ασσύληπτες εικόνες και άγρια ομορφιά περιβάλλουν συνεχώς το οπτικό σου πεδίο ξεπερνώντας και την πιό ζωηρή ανθρώπινη φαντασία.Η καθημερινή τριβή μου με την φύση με έφερε ίσως λίγο πιό κοντά στο να αρχίζω να την κατανοώ μα σίγουρα και πάνω από όλα με έμαθε να την ΣΕΒΟΜΑΙ,να την ΕΚΤΙΜΩ και να μην κάνω ΛΑΘΗ ( Ο νοών...νοείτω)....
Από αυτό το σημείο και μετά θα αφήσω τον φακό μου να σας περιγράψει αυτά που εγώ αδυνατώ να σας περιγράψω πλέον με λόγια,δεν βρίσκω κάποιο τρόπο,άλλωστε και μία εικόνα συνεπάγεται και χίλιες λέξεις οπότε καλύτερα να δούμε τις φωτογραφίες .. .. ..
ΥΓ Το ξέρω ότι δεν αφορά ενδεχομένως η ονομασία των χωριών ή οι πληροφορίες το θέμα μπόν-σάι,θεώρησα όμως υποχρέωση μου έστω μίας μικρής αναφοράς σε αυτές...
Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές όμορφες στιγμές που είχα μέσω των περιπλανήσεων μου στα όμορφα χωριά της Ηπείρου.Πρωινό Κυριακής λοιπόν,ηλιοφάνεια στην αρχή μετά μας τα χάλασε λίγο δεν πειραζει όμως,και η ιδανική μέρα για περιπλάνηση.Θα αρχίσω τις περιπλανήσεις πηγαίνοντας δυτικά και με αφετηρία πάντα το κέντρο των Ιωαννίνων.Το πρώτο χωριό που συναντάει κανείς και απέχει μόλις 7χμ από την αφετηρία μας είναι το χωριό Μάρμαρα που βρίσκεται σε υψόμετρο 830μ.Εκπληκτική θέα της πόλης και της λίμνης Παμβώτιδας που αποτυπώθηκε και στον φακό μας όπως θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες(δεν την έπαιρνε ολόκληρη ο φακός και την χωρίζω σε 2 μέρη).Ανηφορίζοντας προς το χωριό με εντυπωσίασε ένα ηλικιωμένο πεύκο που βρισκόταν κυριολεκτικά μέσα σε βράχους.Εκπληκτικό πραγματικά.Το χάζευα πολύ ώρα,ήταν το κάτι άλλο.
Κατηφορίζοντας και διανύοντας μια απόσταση περίπου 15 χμ η επόμενη στάση μας ήταν το χωριό Κόντσικα.
Πρόκειται για ένα ορεινό χωριό που βρίσκεται σε υψομετρο 680μ.Είναι απίστευτο τα χρώματα,ειδικά τέτοια εποχή,που συναντάει κανείς σε αυτή την διαδρομή.Βελανιδιές,πεύκα,γκορτσιές,κράταιγοι,πλατάνια,πρίνοι αλλά και τόσα άλλα σε μαγεύουν,τα ξεχνάς όλα και μεταφέρεσαι αμέσως στους ήρεμους παλμούς του τοπίου.Ασσύληπτες εικόνες και άγρια ομορφιά περιβάλλουν συνεχώς το οπτικό σου πεδίο ξεπερνώντας και την πιό ζωηρή ανθρώπινη φαντασία.Η καθημερινή τριβή μου με την φύση με έφερε ίσως λίγο πιό κοντά στο να αρχίζω να την κατανοώ μα σίγουρα και πάνω από όλα με έμαθε να την ΣΕΒΟΜΑΙ,να την ΕΚΤΙΜΩ και να μην κάνω ΛΑΘΗ ( Ο νοών...νοείτω)....
Από αυτό το σημείο και μετά θα αφήσω τον φακό μου να σας περιγράψει αυτά που εγώ αδυνατώ να σας περιγράψω πλέον με λόγια,δεν βρίσκω κάποιο τρόπο,άλλωστε και μία εικόνα συνεπάγεται και χίλιες λέξεις οπότε καλύτερα να δούμε τις φωτογραφίες .. .. ..
ΥΓ Το ξέρω ότι δεν αφορά ενδεχομένως η ονομασία των χωριών ή οι πληροφορίες το θέμα μπόν-σάι,θεώρησα όμως υποχρέωση μου έστω μίας μικρής αναφοράς σε αυτές...