Φωνές απο την Κόλαση;;; Ηχητικό ντοκουμέντο απο τα 14Km κάτω

Εδώ γράφουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα μπονσάι
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Φωνές απο την Κόλαση;;; Ηχητικό ντοκουμέντο απο τα 14Km

Δημοσίευση από mix.dny »

Nikolas6997 έγραψε:Δεν ξέρω αν γνωρίζετε, αλλά είναι από τα Ρυπαρά έθνη τα οποία έκλεισε κάποτε ο Μ. Αλέξανδρος στις Ινδίες.. Διαβάστε στην Αποκάλυψη ότι θα έρθει η ώρα που θα ελευθερωθούν και θα σκορπίσουν τρόμο και θάνατο στην ανθρωπότητα.. Δεν πρόκειται περί κολάσεως..
Είναι όντα από διασταυρώσεις ανθρώπων με ζώα από αποστάτες εξωγήινους.. Όταν λέω αποστάτες, είναι εξωγήινοι που αποσπάστηκαν από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία και ρημάζουν τους πλανήτες.. Γνωρίζω μια συμφωνία των ΗΠΑ με αυτούς και με τον Χίτλερ...
Χαχα!Mε τρολαρετε?
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
Άβαταρ μέλους

Nikolas6997
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Nikolas6997 »

Δεν ξέρω αν γνωρίζετε, αλλά είναι από τα Ρυπαρά έθνη τα οποία έκλεισε κάποτε ο Μ. Αλέξανδρος στις Ινδίες.. Διαβάστε στην Αποκάλυψη ότι θα έρθει η ώρα που θα ελευθερωθούν και θα σκορπίσουν τρόμο και θάνατο στην ανθρωπότητα.. Δεν πρόκειται περί κολάσεως..
Είναι όντα από διασταυρώσεις ανθρώπων με ζώα από αποστάτες εξωγήινους.. Όταν λέω αποστάτες, είναι εξωγήινοι που αποσπάστηκαν από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία και ρημάζουν τους πλανήτες.. Γνωρίζω μια συμφωνία των ΗΠΑ με αυτούς και με τον Χίτλερ...
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από mix.dny »

karesansui έγραψε:Νομίζω πως πρόκειται για άλλο ένα στατόπεδο συγκέντρωσης απο αυτά που έσπειρε ο Στάλιν στην Σιβηρία για τους αντικαθεστωτικούς της ΕΣΣΔ!
Μάλλον σ´αυτό είχε τους πιό ... σκληροπυρηνικούς και όντες σε βάθος ξεχάσανε να τους ελευθερώσουνε!
Καλά λέει ο λαός "εδώ είναι η Κόλαση κι ο Παράδεισος" Μόνο που τον τελευταίο δεν τον έχει βρεί κανείς!!
Χαζη η ερωτηση μου,αλλα το ενοεις για το στρατοπεδο????Οσο για τον παραδεισο Παναγιωτη,ειναι μπροστα στα ματια μας!!!!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι

nancy
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από nancy »

Δεν πιστεύω τίποτα!
Άβαταρ μέλους

karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από karesansui »

Νομίζω πως πρόκειται για άλλο ένα στατόπεδο συγκέντρωσης απο αυτά που έσπειρε ο Στάλιν στην Σιβηρία για τους αντικαθεστωτικούς της ΕΣΣΔ!
Μάλλον σ´αυτό είχε τους πιό ... σκληροπυρηνικούς και όντες σε βάθος ξεχάσανε να τους ελευθερώσουνε!
Καλά λέει ο λαός "εδώ είναι η Κόλαση κι ο Παράδεισος" Μόνο που τον τελευταίο δεν τον έχει βρεί κανείς!!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από mix.dny »

Πραγματικα εδω αξιζει να διαβασει καποιος τα σχολια που εχουν γραφτει στο youtube γι αυτο το βιντεο!!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι

Topic author
marios
Imperial
Imperial
Has thanked: 11 times
Been thanked: 29 times

Φωνές απο την Κόλαση;;; Ηχητικό ντοκουμέντο απο τα 14Km κάτω

Δημοσίευση από marios »

[justify]Πριν χρόνια, λίγο μετά το 1960 επί Σοβιετικής Ένωσης, γινόταν στη Σιβηρία μια έρευνα από γεωλόγους.
Χρησιμοποίησαν γεωτρύπανο που μπορούσε να μπει στη γη πολύ βαθειά. Οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοια γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν σε περίπου 20 km βάθος, και τα πουλάνε σε χώρες όπως η Ινδία και η Κορέα, που έχουν πετρέλαιο σε κοιτάσματα με πολύ μεγάλο βάθος, για να μπορούν να το εξορύξουν.

Τότε λοιπόν έγινε κάτι πολύ εντυπωσιακό και απρόβλεπτο, που ...
... μαθεύτηκε πρώτα στη Μόσχα και μετά στη Φινλανδία, από την οποία κυρίως μέσω της έγκυρης εφημερίδας Ammenusastia η είδηση έφτασε και στη Δύση. Συγκεκριμένα, όταν το γεωτρύπανο έφτασε τα 14,4 χιλιόμετρα βάθος, ξαφνικά άρχισε να μην βρίσκει αντίσταση και γύρναγε τρελά, ενώ καταγράφηκε μια εκπληκτική θερμοκρασία 1100 βαθμών Κελσίου. Κατάλαβαν ότι είχαν πέσει σε κενό δηλ. κάτι σαν σπήλαιο μέσα στη γη. Είχαν μαζί τους ένα μικρόφωνο για να καταγράφουν τον ήχο από τις μετατοπίσεις των πλακών που γίνονται σε αυτά τα βάθη.
Τους ξάφνιασε πρώτα κάτι σαν τεράστια νυχτερίδα που βγήκε από την τρύπα, μαζί με ένα ρεύμα αερίου, μόνο που αυτή είχε πολύ λαμπερά φτερά που έγραφαν "έχω κυριαρχήσει" και χάθηκε στον ουρανό.
Όταν έβαλαν το μικρόφωνο στην τρύπα άκουσαν τρομακτικές ανθρώπινες κραυγές.

Δρ. Ασσάκωφ
Επικεφαλής στο πείραμα ήταν ο Δρ. Ασσάκωφ (Azzacove). Αυτός δήλωσε: "Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στον Ουρανό ή τη Βίβλο, αλλά σαν επιστήμονας τώρα πιστεύω στην Κόλαση. Είναι περιττό να πω ότι είμαστε σοκαρισμένοι που κάναμε μια τέτοια ανακάλυψη. Αλλά ξέρω τι είδαμε, και ξέρω τι ακούσαμε. Και είμαστε απόλυτα πεισμένοι ότι τρυπήσαμε μέχρι τις Πύλες της Κολάσεως"!

[img]http://www.imdleo.gr/diaf/2008/img/researchers1.jpg[/img]
Γεγονός είναι ότι οι μισοί επιστήμονες εγκατέλειψαν στη μέση το πείραμα.

"Αντί για μετακινήσεις πλακών, λέει ο Δρ. Ασσάκωφ, ακούσαμε ανθρώπινη φωνή που ούρλιαζε από τον πόνο".
Και συνεχίζει: "Στην αρχή νομίζαμε ότι η φωνή ερχόταν από τα σύνεργά μας, αλλά όταν προσδιορίσθηκε η προέλευσή της, οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Δεν ήταν κραυγές από ένα μόνο άτομο, αλλά από χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπους".

[youtube]YnC5r5N1UJs[/youtube][/justify]
Απάντηση