ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ 14/10 ΚΥΡΙΑΚΗ

Εδώ γράφουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα μπονσάι
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Re: ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ 14/10 ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση από RiaDr »

Δέντρα από κοντά έτυχε και φωτογράφισα ένα δυο, περισσότερα έχει ο Μαροκινός!
Κατά τα άλλα όλοι είχαν φέρει από τουλάχιστον δυο δέντρα, μας αδικείς Νικόλα! Και φυσικά θα χαρούμε αν τα καταφέρεις να έρθεις στην επόμενη συνάντηση!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Άβαταρ μέλους

Nikolas6997
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Nikolas6997 »

mix.dny έγραψε:
Nikolas6997 έγραψε:Πολύ ωραία τοποθεσία βρήκατε δια την συνάντηση.. Όλο πράσινο, συγχαρητήρια.. Δεν βλέπω πολλά δενδράκια δια διαμόρφωση, λίγες οι φώτο και οι συμμετοχές.. η θα ανεβάσεις και άλλες... Καλή όμως η προσπάθεια συμμετοχής του καθενός που παρευρέθη.. Ελπίζω κάθε συνάντηση να είναι και καλύτερη. να πληθαίνουν... [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/101.gif[/img]

Νικολα αν δεις σε καποιες φωτο,φαινεται στο βαθος και αλλο τραπεζι.Και σε αυτο εμεις ημασταν!Δεν μας λες και λιγους σε σχεση με αλλες φορες!!
Σας είπα αν δεν είχα το πρόβλημα με την καρδιά μου την 1η Σεπτεμβρίου, θα ερχόμουν. οπωσδήποτε... Αλλά την επόμενη φορά αν χαίρω άκρας υγεία θα παρευρεθώ, έστω και χωρίς φυτό να σας γνωρίσω και από κοντά.. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/77.gif[/img] Πλήρωσα ένα καταραμένο €€,€€€ !!! Τι θα μου ήταν ένα ταξιδάκι αναψυχής δια μια μέρα, να ξεσκάσω λιγάκι από την ρουτίνα..
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από mix.dny »

Nikolas6997 έγραψε:Πολύ ωραία τοποθεσία βρήκατε δια την συνάντηση.. Όλο πράσινο, συγχαρητήρια.. Δεν βλέπω πολλά δενδράκια δια διαμόρφωση, λίγες οι φώτο και οι συμμετοχές.. η θα ανεβάσεις και άλλες... Καλή όμως η προσπάθεια συμμετοχής του καθενός που παρευρέθη.. Ελπίζω κάθε συνάντηση να είναι και καλύτερη. να πληθαίνουν... [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/101.gif[/img]

Νικολα αν δεις σε καποιες φωτο,φαινεται στο βαθος και αλλο τραπεζι.Και σε αυτο εμεις ημασταν!Δεν μας λες και λιγους σε σχεση με αλλες φορες!!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
Άβαταρ μέλους

Nikolas6997
Imperial
Imperial

Πολύ ωραία τοποθεσία βρήκατε δια την συνάντηση.. Όλο πράσινο, συγχαρητήρια.. Δεν βλέπω πολλά δενδράκια δια διαμόρφωση, λίγες οι φώτο και οι συμμετοχές.. η θα ανεβάσεις και άλλες... Καλή όμως η προσπάθεια συμμετοχής του καθενός που παρευρέθη.. Ελπίζω κάθε συνάντηση να είναι και καλύτερη. να πληθαίνουν... [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/101.gif[/img]
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P
Been thanked: 291 times

Δημοσίευση από Jean-Zac »

.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P
Been thanked: 291 times

Δημοσίευση από Jean-Zac »

Δεν ξέρω σε ποιόν ανήκει ο γιουνίπερος, αλλά έλαβα το θάρρος να κάνω κάποια σχέδια διαμόρφωσης.
Φυσικά η εικόνα δεν μπορεί να μου δώσει πολλά στοιχεία για την πραγματική τοποθέτηση των κλαδιών
γι’αυτό και η όλη πρόταση μπορεί να μην είναι και εφικτή. Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι έκανα μία εξάσκηση
ζωγραφικής και τίποτα άλλο.
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 422 times
Been thanked: 364 times

Δημοσίευση από Hfestion »

Bravo! Ωραία δέντρα βλέπω αλλά πάνω απο'ολα ωραία παρέα. Στην επόμενη συνάντηση θα προσπαθήσω να ερθω
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg
Άβαταρ μέλους

Πάρης
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από Πάρης »

ωραία παρέα και ωραία δουλειά ρε παιδιά....
μπράβο σας....[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/69.gif[/img][img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/41.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece

Δημοσίευση από RiaDr »

Με μια μέρα καθυστέρηση, λοιπόν, ιδού!
Άβαταρ μέλους

Nikolas6997
Imperial
Imperial

RiaD έγραψε:
Paulos έγραψε:Παιδιά δεν σας βρήκα; Ήρθα στο πάρκο έκανα και μια γύρα, κρατούσα και εναν γιουνιπερο μου έφυγε η μέση!!!

:( Το λάθος μου ηταν οτι ΄δεν είχα ένα κινητό ~!

Ελπίζω για νέα συνάντηση!!!
Το φοβόμασταν ότι θα συμβεί κάτι τετοιο, κρίμα.. Ήμασταν στο βάθος, πίσω απ' τη λιμνούλα - αν ρώταγες τους προσκόπους όλο και κάποιους θα είχε δει κόσμο με φυτά να περνάει. Δεν ξέραμε κι εμείς ποιοι θα έρθετε σίγουρα, κάθε φορά δηλώνουν πολλοί αλλά δεν εμφανίζονται στο τέλος.

Η συνάντηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αν εξαιρέσει κανείς τις εργασίες στο λιγούστρο του Χάρη, εξειδικευθήκαμε στη διαμόρφωση γιουνίπερων αυτή τη φορά! Ωραία δέντρα, νέοι φίλοι, όμορφη μέρα, περαστικοί που σταματούσαν να ρωτήσουν, είχαμε και την παιδική ομάδα παρούσα σχεδόν σε απαρτία + έναν σκύλο που κοιμόταν δίπλα μας ΟΛΗ την ώρα που μείναμε εκει. Κοινώς μια πολύ όμορφη Κυριακή, απ' τις τελευταίες φαντάζομαι με καλοκαιρία.

Φωτογραφίες έρχονται φρέσκες φρέσκες το απόγευμα που θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο!
Περιμένουμε φώτο Ρία.. Με την ησυχία σου...[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/6.gif[/img]
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους

M4r0k1nos
Imperial
Imperial
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από M4r0k1nos »

Paulos έγραψε:Παιδιά δεν σας βρήκα; Ήρθα στο πάρκο έκανα και μια γύρα, κρατούσα και εναν γιουνιπερο μου έφυγε η μέση!!!

ΩΧ! κρίμα , πράγματι έπρεπε να επικοινωνήσεις με pm στο φόρουμ με κάποιον από τους διαχειριστές για να έχεις ένα τηλέφωνο!
Αφού κι εγώ που άργησα καμιά ώρα να πάω αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο δεν θα τους έβρισκα ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece

Δημοσίευση από RiaDr »

Το φοβόμασταν ότι θα συμβεί κάτι τετοιο, κρίμα.. Ήμασταν στο βάθος, πίσω απ' τη λιμνούλα - αν ρώταγες τους προσκόπους όλο και κάποιους θα είχε δει κόσμο με φυτά να περνάει. Δεν ξέραμε κι εμείς ποιοι θα έρθετε σίγουρα, κάθε φορά δηλώνουν πολλοί αλλά δεν εμφανίζονται στο τέλος.

Η συνάντηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αν εξαιρέσει κανείς τις εργασίες στο λιγούστρο του Χάρη, εξειδικευθήκαμε στη διαμόρφωση γιουνίπερων αυτή τη φορά! Ωραία δέντρα, νέοι φίλοι, όμορφη μέρα, περαστικοί που σταματούσαν να ρωτήσουν, είχαμε και την παιδική ομάδα παρούσα σχεδόν σε απαρτία + έναν σκύλο που κοιμόταν δίπλα μας ΟΛΗ την ώρα που μείναμε εκει. Κοινώς μια πολύ όμορφη Κυριακή, απ' τις τελευταίες φαντάζομαι με καλοκαιρία.

Φωτογραφίες έρχονται φρέσκες φρέσκες το απόγευμα που θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο!
Άβαταρ μέλους

Paulos
Imperial
Imperial
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Δημοσίευση από Paulos »

Παιδιά δεν σας βρήκα; Ήρθα στο πάρκο έκανα και μια γύρα, κρατούσα και εναν γιουνιπερο μου έφυγε η μέση!!!

τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από mix.dny »

Φωτογραφιουλες?
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι

Akis_chatzi
Shohin
Shohin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Akis_chatzi »

δυστυχος δεν θα μπορεσω να ερθω και ζηλευω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ελπιζω ο καιρος να μην σας τα χαλασει και να κανονηστει και δευτερη συναντηση για να ερθουμε και οσοι δεν μπορεσαμε σημερα
Καλα να περασετε και περιμενουμε φωτο!!!!!!!!!!!!!
http://bonsaistasgr.blogspot.com/?view=timeslide
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece

Δημοσίευση από RiaDr »

Hombre έγραψε:Αντε εγω βαζω και το τσιπουρακι [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/103.gif[/img] ,, οποτε μενουν τα μεζεδακια.
Δεν είναι κακή η ιδέα, υπό την προϋπόθεση να έχουμε τελειώσει με τα κλαδέματα, χαχα....

Πάντως ο καιρός μας τα χαλάει λίγο, ελπίζω να μείνει στη συννεφιά! (άτιμα sites για τον καιρό..)
Άβαταρ μέλους

Hombre
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Hombre »

Αντε εγω βαζω και το τσιπουρακι [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/103.gif[/img] ,, οποτε μενουν τα μεζεδακια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Η καφετερια πρεπει να ειναι κλειστη.........αλλα κ ανοικτη να ηταν ειναι απαγορευτικος ο καφες εκει.
Οποτε προμηθευτειτε τα απαραιτητα..........για κολατσιο[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smileys/Other/18.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 116 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

kapouland έγραψε:Έχω προσπαθήσει πολλές φορές έως τώρα να επικοινωνήσω με το "Κένταυρος" (το κατάστημα που υπάρχει μέσα στο άλσος) και δεν τα έχω καταφέρει...! Η γραμμή πρέπει να έχει πρόβλημα. Ο σκοπός της προσπάθειας να έρθουμε σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο του καταστήματος είναι να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε έναν χώρο εντός του καταστήματος, ώστε σε περίπτωση κακοκαιρίας (που απευχόμαστε όλοι...) να μείνουμε "στεγνοί"! Θα συνεχίσω να προσπαθώ...

Ο καιρός απ' ότι είδα θα είναι σχετικά καλός μέχρι τις 14.00 περίπου που ενδέχεται να ρίξει και μία βροχούλα!

Υ.Γ. Το νου σας υπναράδες!!!!! Κανονίστε να μην λείπετε...! (εννοείται ότι αστειεύομαι...[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/10.gif[/img])

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ !!! ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ! ;)

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 10.00π.μ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ. (ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ)

Να φέρεται και εργαλεία!!! Κλαδευτήρια , ψαλίδια κ.α καφε, τσαι , κανενα κουλουρακι κ.τ.λ :)
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

kapouland
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από kapouland »

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές έως τώρα να επικοινωνήσω με το "Κένταυρος" (το κατάστημα που υπάρχει μέσα στο άλσος) και δεν τα έχω καταφέρει...! Η γραμμή πρέπει να έχει πρόβλημα. Ο σκοπός της προσπάθειας να έρθουμε σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο του καταστήματος είναι να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε έναν χώρο εντός του καταστήματος, ώστε σε περίπτωση κακοκαιρίας (που απευχόμαστε όλοι...) να μείνουμε "στεγνοί"! Θα συνεχίσω να προσπαθώ...

Ο καιρός απ' ότι είδα θα είναι σχετικά καλός μέχρι τις 14.00 περίπου που ενδέχεται να ρίξει και μία βροχούλα!

Υ.Γ. Το νου σας υπναράδες!!!!! Κανονίστε να μην λείπετε...! (εννοείται ότι αστειεύομαι...[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/10.gif[/img])
...Ανδρέας [HR]
Απάντηση