Γεια σε όλους....

Με τι ασχολείστε, άλλα hobbies ....
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
pinusmugo
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Γεια σε όλους....

Δημοσίευση από pinusmugo »

Καλώς σας βρήκα φίλε Jean-Zac ... Το σχέδιο-πρόταση που προτείνεις είναι φοβερό...
Αλλαξε ολόκληρος ο χαρακτήρας του γιουνίπερου,απέκτησε ακόμα πιο ενδιαφέρον η όλη
κινησή του και ΟΛΑ αυτά κάνοντας 3 απλές κινήσεις και ένα κοψιματάκι......τέλειο ακόμα το
κοιτάζω(σίγουρα θα το εφαρμόσω και θα ανεβάσω φωτο για να το δούμε). . .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P
Been thanked: 291 times

Δημοσίευση από Jean-Zac »

Καλώς ήλθες Γιώργο !!!!
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 422 times
Been thanked: 364 times

Δημοσίευση από Hfestion »

RiaD έγραψε: Στο εξής θα ήταν καλύτερα να ανοίγεις νέα θέματα για κάθε δέντρο που θα θέλεις τυχόν να μας παρουσιάσεις, ώστε να βρίσκουμε πιο εύκολα ό,τι ψάχνουμε! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/10.gif[/img]
αν μπορεις φτιαξε ενα νεο τοπικ και παρουσιασε το δεντρο σου. Ειναι καλυτερο για να παρακολουθουμε την πορεια του. ετσι θα παρεις και διαφορες αποψεις για την δουλεια σου.
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg
Άβαταρ μέλους

Topic author
pinusmugo
Imperial
Imperial

ευχαριστώ φίλε Hfestion για τα καλά σου λόγια...Καλώς σας βρήκα και γώ από την μεριά μου και καλώς ήρθα στην
ενδιαφέρουσα και όμορφη παρέα σας . . .

Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 422 times
Been thanked: 364 times

Δημοσίευση από Hfestion »

Καλος ηρθες Γιωργο στην παρεα μας! Οπως βλεπω απο τις φωτογραφιες που ανεβασες εκανες μια πολυ ωραια διαμορφωση.
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg
Άβαταρ μέλους

Topic author
pinusmugo
Imperial
Imperial

ευχαριστώ πολύ riad για το καλοσόρισμα....οκ θα ανεβάζω ένα ένα τα δέντρακια για να γίνεται και καλύτερη "κριτική"που είναι απαραίτητη.νομίζω...έχω διαβάσει πολλά εδώ στο φόρουμ και πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέροντα και για κάποιον που ξεκινάει τώρα αλλά και για προχωρημένους στην τέχνη..να πώ επί ευκαιρίας συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές του φόρουμ για την υπέροχη αυτή προσπάθεια τους και που φέρνουν ανθρώπους κοντά για να μοιράζονται τις απόψεις τους,τις ιδεές τους και την γνώση τους για την αγαπημένη και μαγική αυτή τέχνη.....
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

Καλώς ήρθες! Είναι ωραίο να προστίθενται νέα μέλη στην παρέα γεμάτα όρεξη και ιδέες!

Απ' ό,τι φαίνεται εκτός από την όρεξη έχεις και πείρα, είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε στον γιουνίπερο, μπράβο. Στο εξής θα ήταν καλύτερα να ανοίγεις νέα θέματα για κάθε δέντρο που θα θέλεις τυχόν να μας παρουσιάσεις, ώστε να βρίσκουμε πιο εύκολα ό,τι ψάχνουμε!

Θα σε παρέπεμπα και στην "βιβλιοθήκη" μας, αλλά βρισκόμαστε σε μεταβατική φάση και δεν είναι προς το παρόν προσβάσιμα τα άρθρα. Μπορείς, όμως, πάντα να κάνεις μια "βόλτα" στο φορουμ, όπου σίγουρα θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Καλώς ήρθες και πάλι!

υγ μην ξεσηκώνεις τον Χάρη, τον βλέπω να πακετάρει βαλίτσες! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/10.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Άβαταρ μέλους

Topic author
pinusmugo
Imperial
Imperial

ευχαριστω παιδιά για τα καλοσορίσματα...πράγματι τα Γιάνννενα είναι όπως λέω η πρωτεύουσα των yamadori καθώς σε 10 λεπτά από οποιο σημείο και αν βρίσκεσαι της πόλης θα βρεθείς σε μία μαγευτική τοποθεσία(βούνα,ποτάμια κλπ)...φίλε harris τα δέντρα που υπάρχουν εδώ είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω από που να αρχίσω....μερικά κατάλληλα είναι...πρίνοι(πουρνάρι),κέδροι,μαυρόπευκα και πολλά άλλα είδη πευκοειδών,ελάτη,κράταιγοι και στον νομό μετσόβου(βάλια-κάλντα-ζεστή κοιλάδα)ευδοκιμεί το μοναδικό στην Ελλάδα κόκκινο πεύκο...το μόνο που δεν θα βρείς σε αθφονία είναι αγριελιές γιατι το κλίμα μας είναι αρκετά υγρό....θα παραθέσω φώτο σχεδόν από όλες τις περιοχές που εξερευνώ για να πάρετε μία ιδέα...................
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Philip »

[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ue-ag1.gif[/img]

Πραγματι το τοπιο εκει ειναι υπεροχο και οι συνθηκες για να συντηρησεις δεντρα με την τεχνικη των μπονσαι οι καταλληλες.

Καλη συνεχεια
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Καλως ηρθες! Τα Γιάννενα ειναι υπέροχα! Τουλάχιστον μια φορα τον χρονο ανεβαινω και απολαμβανω αυτη την υπεροχη ομορφια!

Εχει και πολυ καλα φυτωρια στα Γιαννενα!!! :)

Ανέφερε μας μερικα δεντρα καταλληλα για yamadori στην περιοχη σου! :)

[img]http://bonsaiforum.gr/richedit/smileys/ ... t/0012.gif[/img]
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

fisiodifis
Shohin
Shohin
Been thanked: 0

Δημοσίευση από fisiodifis »

καλως ηρθες!!!! στην παρεα μας!!!
Γιώργος
Άβαταρ μέλους

Topic author
pinusmugo
Imperial
Imperial

Γεια σε όλους....

Γεια σε όλους....
Με λένε Γιώργο είμαι 30 χρόνων και είμαι από τα όμορφα Γιάννενα...Ασχολούμαι με την τέχνη αυτή εδώ και λίγο καιρό
τώρα διαβάζοντας,παρατηρώντας και πειραματίζοντας σε διάφορα είδη δέντρων όπως ελιές,πεύκα,καρμόνες,γιουνίπερους κ.α.
Είμαι κάπως τυχερός από μια άποψη που κατοικώ εδώ(Ηπειρος¨πρωτεύουσα των yamadori)όποιος έχει επισκεφτεί καταλαβαίνει το τι λέω και άτυχος από μια άλλη γιατί εδώ ακόμα και η λέξη μπόν-σαι είναι ακαταλαβήστηκη σχεδόν και νοιώθεις απελπιστικά μόνος στο αντικείμενο αυτό...
Είμαι αρκετά χαρούμενος που βρήκα το φόρουμ σας και θα μπορώ και εγώ να ανταλλάσω απόψεις με άλλους που ασχολούνται κι αυτοι με την συγκεκριμένη τέχνη.
Παρακάτω παραθέτω μία φώτο του ΠΡΙΝ (φωτο 1) και μία του μετά από ένα γιουνίπερο μου.....
Απάντηση