ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση

marios
Imperial
Imperial
Has thanked: 11 times
Been thanked: 29 times

Re: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση από marios »

spirakos έγραψε:Συγνωμη για τα κεφαλαια. ξεχαστηκα. ειναι οντως λιγο εκνευριστικο! ειμαι 29 ετων. δεν εχω καμια επαφη με κηπουρικη, φυτα κλπ, καθως εχω μεγαλωσει στο κεντρο της αθηνας με ενα μπαλκονακι μικρο και ποτε στη ζωη μου δεν μπορεσα να εχω τα φυτα που θα ηθελα να εχω. δεν ξερω ομως απο την πρωτη στιγμη που ειδα καποια μπονσαι απλα ερωτευτικα αυτη την διαδικασια. του να συντηρεις μια μικρογραφια ενος δεντρου και να το βλεπεις να αναπτυσεται βοηθωντας το και εσυ. πραγματικα ειναι κατι πολυ ενδιαφερον. βρηκα στα ικεα κατι μικρα μπονσαι στη τιμη των 29 ευρω και σκεφτομαι να παω να τα αγορασω, τζινσενκ για την ακριβεια. με χοντρες ριζουλες οπως μου αρεσουν. πως την βλεπετε αυτη την επιλογη για αρχη? χαιρομαι που υπαρχει ενα τετοιο site με τοσο καλα παιδια και επικοινωνιακα σαν κι εσας! :)
Αυτά τα δέντρα που έχει το ΙΚΕΑ δεν είναι μπονσαι... Δεν μπορείς να κάνεις καμιά εργασία επάνω τους πέρα απο την μεταφύτευση. Σκέψου πιο δέντρο στην φύση μοιάζει με αυτά τα δέντρα;
Καλύτερα να αγοράσεις μια ελίτσα και να την καλλιεργήσεις σιγά σιγά για να γίνει μια μέρα μπονσάι.

Τι λές;
Άβαταρ μέλους

Topic author
spirakos
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από spirakos »

Συγνωμη για τα κεφαλαια. ξεχαστηκα. ειναι οντως λιγο εκνευριστικο! ειμαι 29 ετων. δεν εχω καμια επαφη με κηπουρικη, φυτα κλπ, καθως εχω μεγαλωσει στο κεντρο της αθηνας με ενα μπαλκονακι μικρο και ποτε στη ζωη μου δεν μπορεσα να εχω τα φυτα που θα ηθελα να εχω. δεν ξερω ομως απο την πρωτη στιγμη που ειδα καποια μπονσαι απλα ερωτευτικα αυτη την διαδικασια. του να συντηρεις μια μικρογραφια ενος δεντρου και να το βλεπεις να αναπτυσεται βοηθωντας το και εσυ. πραγματικα ειναι κατι πολυ ενδιαφερον. βρηκα στα ικεα κατι μικρα μπονσαι στη τιμη των 29 ευρω και σκεφτομαι να παω να τα αγορασω, τζινσενκ για την ακριβεια. με χοντρες ριζουλες οπως μου αρεσουν. πως την βλεπετε αυτη την επιλογη για αρχη? χαιρομαι που υπαρχει ενα τετοιο site με τοσο καλα παιδια και επικοινωνιακα σαν κι εσας! :)
Άβαταρ μέλους

Nikolas6997
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Nikolas6997 »

Καλός όρισες Σπυράκο στον κόσμο των bonsai.. Για δένδρα υπάρχουν πάρα πολλά δια να ξεκινήσεις να τα διατηρείς πάντα ως bonsai, γράψε μας λίγα λόγια δια σένα, το πώς έφτασες στο σημείο να σε ενδιαφέρουν τα bonsai.. Είναι ένα από τα ωραιότατα χόμπι που μας χάρισε η φύση.. Χρειάζεται υπομονή και παρακολούθηση αρκετή... Εύχομαι να σου αρέσει η παρέα μας.. Οτιδήποτε χρειαστείς εμείς θα είμαστε εδώ.. [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... mewave.gif[/img]
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Καλώς ήρθες!
Διάβασε για αρχη τους κανονισμούς. Δηλαδη μην γράφεις με κεφάλαια γιατι είναι σαν να φωναζεις! :)
Γράψε μερικά λόγια για σένα εδω : http://www.bonsaiforum.gr/viewforum.php?f=42

[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]
Όσο για δέντρο που ζητάς θα το συζητήσουμε υπάρχουν παρα πολλές επιλογές!
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
spirakos
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση από spirakos »

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΕΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ. ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΤΟ ΜΠΟΝΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΟΣ ΦΥΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΨΙΛΟΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΩ!! ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΝΣΑΙ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ? ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Η ΦΤΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ!
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... gblack.gif[/img]
Απάντηση