ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BONSAICLUB!!!

Με τι ασχολείστε, άλλα hobbies ....
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BONSAICLUB!!!

Δημοσίευση από mix.dny »

Καλως ορισες και απο μενα angelica![img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... mewave.gif[/img]Σωστα οσα σου ειπαν τα παιδια!Το δεντρακι σου θελει μεταφυτευση,αλλα πρεπει να περιμενεις περι τα 90 φεγγαρια να δροσισει λιγο ο καιρος![img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... _smile.gif[/img]Μεχρι τοτε διαβασε τα αρθρα του σαιτ και οτι χρειαστεις...
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι

fisiodifis
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από fisiodifis »

καλως ηρθες!!! και απο εμενα.ο χαρης ειχε δικιο το δεντρο σου ειναι φτελια! οσο για μεταφυτευση που ρωτας εγω θα ελεγα οχι τωρα να περασουν οι πολλες ζεστες πρωτα. γιατην ωρα το μονο που μπορεις να κανεις εαν θελεις ειναι να κλαδεψεις λιγο!!!!τα πολυ μακρια κλαδια τα υπολοιπα αστα για αργοτερα.εξαλλου υπαρχουν πολυ πιο εμπειροι απο εμενα να σε καθοδηγησουν καλυτερα! προσοχη στο ποτισμα και πολυ φως οχι ομως αμεσα στον ηλιο.σου ευχομαι καλη αρχη!!και καλη επιτυχια!!!!
Γιώργος
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Δεν είναι εποχη για μΕταφυτευση διάβασε στο σάιτ για φτελια (αυτο είμαι το είδος του δέντρου σου) κινέζικη λευκά :)
Το έχεις μέσα η εξΩ;
Η μούχλα είναι απο το πολυ πότισμα που του έχουν κάνει. Βγάλε μια φωτο να το δούμε.
Μένεις Αθήνα; Κάνουμε συναντήσεις για μεταφυτευση κλαδεμα εργασίες...

Πρέπει λίγο να το κλαδεψεις γιατι είναι σαν θάμνος!
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

Καλώς ήρθες κι απο μένα και καλή αρχή! Το δεντράκι είναι φτελια και θέλει κλαδεμα γιατί κοντεύει να γίνει σαν ιτια κλαιουσα! Για τη μεταφυτευση καλύτερα να περιμένεις να δροσισει ο καιρός, δεν κάνουμε εργασίες που επηρεάζουν τόσο το δέντρο μέσα στο καλοκαίρι. Ανέβασε και καμία κοντινή φωτο της μουχλας που λες να δούμε, ίσως να μην είναι κάτι κακό.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Άβαταρ μέλους

Topic author
angelica
Mame
Mame

Δημοσίευση από angelica »

2.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους

Topic author
angelica
Mame
Mame

Καλώς σας βρήκα κ ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την βοήθεια!! Οι ρίζες έχουν βγει από την τρύπα του πότ και σκεφτόμουν μήπως θέλει μεταφύτεψη επειδή και το χώμα που έχει είναι σκληρό και φαίνεται σαν να έχει πιάσει μούχλα.. Στέλνω μερικές φωτο για να μου πείτε τι ακριβώς είναι...Διάβασα οτι πρέπει να γνωρίζω και την ηλικία του..Αυτό πως μπορώ να το μάθω???
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... mewave.gif[/img]
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Καλο είναι να μάθεις να ποτιζεις διάβασε τα σχετικα άρθρα :)
Καλο είναι να μας βάλεις μια φωτο απο το δέντρο σου για να δούμε το δέντρο σου έκαναν δώρο. Απο το αβαταρ σου μάλλον πρέπει να είναι φτελια.

[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... mewave.gif[/img]
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
angelica
Mame
Mame

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BONSAICLUB!!!

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Bonsaiclub!!!
Προχθές μου χάρισαν ένα πανέμορφο δεντράκι bonsai αλλά δεν γνωρίζω απολύτως τίποτε γι'αυτό..[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/richedit ... /Sad/3.gif[/img] Χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια και τις συμβουλές των παλαιοτέρων για να μάθω να το φροντίζω...Διάβασα μερικά άρθρα του φόρουμ αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω την περιποίηση.Μπορείτε να με καθοδηγήσετε?? Είναι 32 εκατοστά και πρέπει να ανήκει στη φόρμα των Hokidachi...
Eυχαριστώ πολύ
Απάντηση