ficus benjamin ligustrum kati den thymamai
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Re: ficus benjamin ligustrum kati den thymamai
konstantinos132 έγραψε:ας ξανακανω μια δοκιμη να βαλω μονο τη μια φωτο....
δοκίμασε εδω: http://tinypic.com/index.php
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

οχι χαρρη φωτο εβγαλα αλλα επειδη ειναι η καμερα του υπολογιστη τις βγαζει και ειναι μεγαλες σε ογκο γιαυτο δεν τις παιρνει.πιθανοτατα δηλδ.640επι480 και 900kb.μαλλον γιαυτο ε?900 ειναι πολλα.θυμαμαι ανεβαζα με 180kb 192kb καπου εκει τωρα 900 ειναι μαλλον πολλα.εσυ θα ξερεις καλυτερα
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Εχεις βγαλει φωτογραφια ή βιντεο; ΚΑτι δεν κανεις σωστα!
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

συγγνωμη παιδια τζαμπα παλευω....ουτε στο facebook δεν μπορω να τις βαλω.μονο στον τοιχο καταφερα να τις βαλω σε αλμπουμ δεν μπορουσα ηθελε το flash εκανα αναβθμιση αλλα τιποτα.μια ωρα για το τπτ.τελοςπαντων ισως αργησω λιγο καιρο αλλα καποια στιγμη θα γινει δουλεια.
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

λυπαμαι δεν μπορω να περασω τις φωτος...δεν επιτρεπετε λεει...
-
konstantinos132
Topic author - Shohin

ficus benjamin ligustrum kati den thymamai
λοιπον παιδια φωτο δεν εχω...δουλεια δεν εχω συνεπως και λεφτα δεν εχω τηλεφωνο καλο να παιρνει φωτος ουτε απο αυτο εχω αν και αυτο ηταν δικη μ επιλογη.οποτε για να ειμαι κι εγω ενεργο μελος προσπαθησα να βγαλω φωτος απτη καμερα του pc τωρα αν δεν ειναι καλη ευκρινεια και δεν βγαζετε ακρη πειτε το μου να μην βαζω κακης ποιοτητας φωτος μεχρι να δω τι θα κανω.εδω λοιπον εχω το ενα κοματι απο το λιγουστρο που σας ελεγα που του εκανα εναερια καταβολαδα στον κορμο προσεξτε στον ΚΟΡΜΟ και τα εκανα 2 για να σπασω το μεγαλο s που εκανε και επισης ενα benjamin που ηταν μοσχευμα 4εκ πριν 2 χρονια και φετος το εβαλα σε ενα ξυλινο μικρο γλαστρακι που εφτιαξα εγω...για να δουμε τωρα πως θα περασω τις φωτος μεσα.... οποιαδηποτε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη θετικη η αρντικη....παει καλα?θελει τιποτα κοψιμο?εχω κανει κατι λαθος μεχρι στιγμης?εχετε να προτεινετε κατι?καποιο σχεδιο για το πως θα ειναι μελλοντικα?τωρα για τις φωτος θα ηθελα ειλικρινεια αν δεν ειναι καλες και δεν μπορειτε να ξεκαθαρισετε να μην καθομαι και ταλαιπωριεμαι και κανω και το σπιτι και χαλια για να τα ανεβασω πανω και γεμιζω τον τοπο χωματα,ομως αν οι φωτος ξεκαθαριζονται δεν με νοιαζει που λερωνω.χαλαλι θα τα καθαριζω...αρκει να φαινονται για να μπορειτε να πειτε τη γνωμη σας.....ευχαριστω εκ των προταιρων...