ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ ΣΕ ΒΡΑΧΟ (Acer Buergerianum)
Re: ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ ΣΕ ΒΡΑΧΟ
Philip έγραψε:Αυτο το δεντρακι έχει πολυ Ιστορια........fspike έγραψε:Φίλιππε δικό σου είναι αυτό? Είναι απίστευτο... Τον βράχο εσύ τον έβαλες??![]()
Οπως βλεπεις το δεντρακι στην φωτο , υπαρχουν δυο ρίζες κ απο την άλλη 1,5. Οι δυο ριζες λοιπον είχαν διαπεραστει απο σύρμα 2μμ για να σφύξουν στο βραχακι. Το δεντρο είχε μπει σε τυρφη για 1,5 χρονο. Την επομενη χρονια αναδύθηκε κ εμεινε για άλλο εναν χρονο.Φετος με την νεα μεταφυτευση αφαιρεθηκαν τα συρματα.
Εκτενεστερες πληροφοριες θα δοθουν στην νεα μεταφυτευση που θα γινει σε ένα σφενδαμο ελληνικο απο τα Ιωάννινα. Αυτην την άνοιξη ειναι να διαπεραστει με συρμα η ρίζα.....
Και θα χρειαστω βοήθεια.........ετοιμασου
Έχω την εντύπωση ότι ο σφένδαμος είναι πρόσφατο απόκτημα ε? :D
Οπωσδήποτε θα βοηθήσω. Η διαδικασία ακούγεται πολύπλοκη αλλά το αποτέλεσμα είναι απίστευτο...
ΥΓ: Έχω και έναν γιουνίπερο που θέλει "ξαλάφρωμα" & καμία ιδέα για μελλοντική διαμόρφωση... Κάποια στιγμή θα το βάλουμε υπο-task σε συνάντηση
Γιώργος
-
Philip
Topic author - Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Αυτο το δεντρακι έχει πολυ Ιστορια........fspike έγραψε:Φίλιππε δικό σου είναι αυτό? Είναι απίστευτο... Τον βράχο εσύ τον έβαλες??
Οπως βλεπεις το δεντρακι στην φωτο , υπαρχουν δυο ρίζες κ απο την άλλη 1,5. Οι δυο ριζες λοιπον είχαν διαπεραστει απο σύρμα 2μμ για να σφύξουν στο βραχακι. Το δεντρο είχε μπει σε τυρφη για 1,5 χρονο. Την επομενη χρονια αναδύθηκε κ εμεινε για άλλο εναν χρονο.Φετος με την νεα μεταφυτευση αφαιρεθηκαν τα συρματα.
Εκτενεστερες πληροφοριες θα δοθουν στην νεα μεταφυτευση που θα γινει σε ένα σφενδαμο ελληνικο απο τα Ιωάννινα. Αυτην την άνοιξη ειναι να διαπεραστει με συρμα η ρίζα.....
Και θα χρειαστω βοήθεια.........
-
Philip

Ξεκινάμε απο το ποτ......Λιζακι.
....
Λειπει κ ο φωτογραφος μου
Λειπει κ ο φωτογραφος μου
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
αυτο το δεντρακι ειναι το αγαπημενο μου!! το "κοινο" του Φιλιππε θελει νεες φωτος!!! 
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Philip

ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ ΣΕ ΒΡΑΧΟ (Acer Buergerianum)
Ποικιλια Acer Buergerianum - Trident Maple , shohin μπονσαι δεμένο πανω σε βραχο
Πριν 1 βδομάδα έγινε μεταφύτευση σε νεο ποτ........οι νεες φωτο θα αναρτηθουν αύριο :D
Πριν 1 βδομάδα έγινε μεταφύτευση σε νεο ποτ........οι νεες φωτο θα αναρτηθουν αύριο :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.