μπονσαι...κλήμα??
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
-
Liz@ki
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: μπονσαι...κλήμα??
Philip έγραψε:Ναι μην μου το ματιάσεις Λιζα![]()
![]()
Περα απο την πλάκα ..... ειναι ένα απο τα δεντρα που μπορει να ευδοκιμήσει σαν μπονσαι στην χωρα μας. Οπου κ να κοιτάξουμε γυρω μας σιγουρα ολο κ κάτι θα βρούμε. Υπάρχουν κ στα φυτωρια σε πολυ καλες τιμες
επισης οπως βλεπω και στις φωτο, το θεμα ειναι να βρεις τον καταλληλο κορμο για να το φτιαξεις..
περαιτέρω διαμορφωση στα κλαδια δεν εχει!
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Philip
- Masterpiece

Re: μπονσαι...κλήμα??
Ναι μην μου το ματιάσεις Λιζα
Περα απο την πλάκα ..... ειναι ένα απο τα δεντρα που μπορει να ευδοκιμήσει σαν μπονσαι στην χωρα μας. Οπου κ να κοιτάξουμε γυρω μας σιγουρα ολο κ κάτι θα βρούμε. Υπάρχουν κ στα φυτωρια σε πολυ καλες τιμες
-
Liz@ki
Topic author - Imperial

μπονσαι...κλήμα??
επεσε το ματι μου σε αυτο το πολυ διαφορετικο μπονσαι...(νομιζω πως ο Φιλιππος εχει κατι τετοιο και μας το κρυβει...
)
παραθετω τις φωτογραφιες που ειδα και
...
παραθετω τις φωτογραφιες που ειδα και
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος