ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 28/04 -> 16/05
Re: ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 28/04 -> 16/05
προτεινω να φτιάξετε και κατι απλο ευκολο και γρηγορο για να παροτρύνεται τον κόσμο να μπει στο δρόμο της δημιουργίας ενος μπονσαι!Master bonsai έγραψε:ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Master bonsai
- Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Βρε Μανο ποση ωρα θα εχεις για να τα κανεις ολα αυτα?manos_papadakis40 έγραψε:Aυτη τη φορα θα φτιαξω κατι εξαιρετικα δυσκολο (γιαμαντορι με τρεις κορυφες σε κωνικο σχημα )με ζιν κι σαρι .Επισης πικεες πανω σε ισια πλακα διαμορφωμενες (δασακι.)κ.α.πιστευω τολη αυτη την φορα να μην λουφαξης![]()
Περιμενουμε λοιπον!
-
manos_papadakis40
- Omono

Aυτη τη φορα θα φτιαξω κατι εξαιρετικα δυσκολο (γιαμαντορι με τρεις κορυφες σε κωνικο σχημα )με ζιν κι σαρι .Επισης πικεες πανω σε ισια πλακα διαμορφωμενες (δασακι.)κ.α.πιστευω τολη αυτη την φορα να μην λουφαξης

-
Master bonsai
- Σπορόφυτο

για σας παιδια ειμαι ο
τολης απο την ανθοκομικη εκθεση κηφισιας εγω διοργανωνω το σεμηναριο θα ειναι χαρα μου να ερθετε ολοι ο μανος και εγω θα φτιαξουμε δεντρακια και ευχαριστως οποιος θελει να φτιαξει και αυτος μαζι μας θα τα πουμε θα ανταλαξουμε αποψεις
. για τα παιδια που θελουν να αγορασουν διαφορα θα τους δωσω περαιτερω εκπτωση θα κληρωσω και αρκετα δωρα βονσαι,γλαστρες,χωματα,εργαλεια τη λετε θα μαζευτουμε ολοι
για να δω 
-
perdikaki mariana
- Shohin

i will be there!!! λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή???
[url=http://www.xarakas.gr]
[/url]
[/url]-
manos_papadakis40
- Omono

παντως ειναι μια ευκαιρια με τα σεμιναρια που θα γινουν φετος να γνωριστουμε καλυτερα .τι λετε?
-
perdikaki mariana
- Shohin

Ναι είναι φανταστικά!!!! ότι θέλεις ρώτα!!!!

[/url]
[/url]Re: ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 28/04 -> 16/05
perdikaki mariana έγραψε:Το Tanuki για τους δυτικούς θεωρείται bonsai ενώ για τους Ιάπωνες είναι μούφα bonsai, αν και οι ίδιοι φτιάχνουν tanuki δεν τα παρουσιάζουν ποτέ σε εκθέσεις. Είναι ένα κομμάτι όμορφο deadwood στο οποίο δένεται επάνω ένα νεαρό φυτό, με αποτέλεσμα να δείχνει σαν bonsai μεγάλης ηλικίας, έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι όπως jin shari Χωρίς να ταλαιπωρείς το φυτό και κορμό απίστευτου πάχους, πολλές φορές χρησιμοποιούνται για να διακοσμούν το νεαρό bonsai αφήνοντας την αίσθηση του κλαδιού. Είναι μια όμορφη και αρκετά δύσκολη διαδικασία αλλά τελειώνει πιο γρήγορα από ενα bonsai. πχ το bonsai θέλει πάρα πολλά χρόνια για να μπει σε έκθεση, ενώ το tanuki γύρω στα 5 χρόνια, αλλά έχει μικρό χρόνο ζωής λόγω του νεκρού ξύλου που φθείρεται, θέλει προσοχή και βερνίκι!!!!
Απίστευτο.. Δεν το ήξερα...Έκανα ενα search με tanuki bonsai και βρήκα πολλά....
http://www.bonsai4me.com/Images/ATTanuk ... bonsai.jpg
Γιώργος
-
perdikaki mariana
- Shohin

Το Tanuki για τους δυτικούς θεωρείται bonsai ενώ για τους Ιάπωνες είναι μούφα bonsai, αν και οι ίδιοι φτιάχνουν tanuki δεν τα παρουσιάζουν ποτέ σε εκθέσεις. Είναι ένα κομμάτι όμορφο deadwood στο οποίο δένεται επάνω ένα νεαρό φυτό, με αποτέλεσμα να δείχνει σαν bonsai μεγάλης ηλικίας, έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι όπως jin shari Χωρίς να ταλαιπωρείς το φυτό και κορμό απίστευτου πάχους, πολλές φορές χρησιμοποιούνται για να διακοσμούν το νεαρό bonsai αφήνοντας την αίσθηση του κλαδιού. Είναι μια όμορφη και αρκετά δύσκολη διαδικασία αλλά τελειώνει πιο γρήγορα από ενα bonsai. πχ το bonsai θέλει πάρα πολλά χρόνια για να μπει σε έκθεση, ενώ το tanuki γύρω στα 5 χρόνια, αλλά έχει μικρό χρόνο ζωής λόγω του νεκρού ξύλου που φθείρεται, θέλει προσοχή και βερνίκι!!!! 
[/url]
[/url]-
perdikaki mariana
- Shohin

Άντε παιδιά μαζευτείτε και μην με ξεχάσετε και μένα θα έρθω και φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά με τη φτώχια μου δεν πρόκειται να πάρω τίποτα άσε που δεν έχω και χώρο, θα πάρω χώματα για το tanuki που φτιάχνω αλλά πως στην ευχή θα τα φέρω σπίτι?
Αλλά με τη φτώχια μου δεν πρόκειται να πάρω τίποτα άσε που δεν έχω και χώρο, θα πάρω χώματα για το tanuki που φτιάχνω αλλά πως στην ευχή θα τα φέρω σπίτι?
[/url]
[/url]-
Philip
- Masterpiece

fspike έγραψε:Μας την έκανε το αφεντικό όπως καταλάβατε....![]()
Χάρη παίζει να πάω καμιά βόλτα αύριο
Μας βλεπω το επομενο Σ.Κ να πηγαινουμε ....
-
Philip
- Masterpiece

Σημερα ανηφορησα προς την εκθεση, εκπληρώνοντας την υποσχεση που ειχα δωσει στην γυναικα μου να αγορασει κατι κακτακια που ηθελε. Ο χρονος που εκατσα ηταν λιγος λογο της μπεμπας
Ειχε πολυ κοσμο κ δεν μπορεσα να την δω ολη. Εμεις παντος θα κανονισουμε κατι ποιο οργανωμενο για να απολαυσουμε κ τον καφε μας.
Στο περιπτερο του κ.Ζερκουλη ειχε πολυ κοσμο κ ολοι ειχαν πεσει με τα μουτρα στα δεντρακια. Δεν βλεπω να μενει τιποτα για μας
Οι τιμες ειναι πολυ καλες αν συνδιασει κανεις κ την εκπτωση που κανει στα μελη μας
Ολα ''τα λεφτα'' παντως ηταν οι ελιες
κ η τιμη τους πολυ καλη εαν καποιος αναγνωρισει την ποιοτητα τους .
Ειχε πολυ κοσμο κ δεν μπορεσα να την δω ολη. Εμεις παντος θα κανονισουμε κατι ποιο οργανωμενο για να απολαυσουμε κ τον καφε μας.
Στο περιπτερο του κ.Ζερκουλη ειχε πολυ κοσμο κ ολοι ειχαν πεσει με τα μουτρα στα δεντρακια. Δεν βλεπω να μενει τιποτα για μας
Οι τιμες ειναι πολυ καλες αν συνδιασει κανεις κ την εκπτωση που κανει στα μελη μας
Ολα ''τα λεφτα'' παντως ηταν οι ελιες
Harris έγραψε:Α! σου βρήκα ενα ACER Γιωργο με 20 ευρω! καταπληκτικο αλλα δεν ξερω εαν θα το ήθελες!
Ααααα.. 'Ελα ρε! Ωραίο ήταν?? Ψήνομαι και για άλλο acer
Σκ δεν ξέρω τι πλάνα θα κάνουμε (το κόβω να μας ειδοποιεί το αφεντικό τελευταία στιγμή και να μην μπορώ
Αύριο πρωί έχει practice οδήγησης με Νίκο παρέα εδώ γύρω(άντε μέχρι ΟΑΚΑ). Πεζοί, ηλικιωμένοι & καροτσάκια με μωρά μακριά!!
Γιώργος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Α! σου βρήκα ενα ACER Γιωργο με 20 ευρω! καταπληκτικο αλλα δεν ξερω εαν θα το ήθελες! 
Παπαπαπα... Φαρμάκι στάζει...
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος