Καινουργιος με τα bonsai Σας παρακαλω την βοηθεια σας
-
Paulos
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Re: Καινουργιος με τα bonsai Σας παρακαλω την βοηθεια σας
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... mewave.gif[/img]
Χαλίκι σε μάντρα με είδη Οικοδομων, λαβα και ελαφροπετρα σε φυτώρια. Φρόντισε ότι δέντρο διαλέξεις να έχει Οσο το δυνατών χοντρο κορμο.
Χαλίκι σε μάντρα με είδη Οικοδομων, λαβα και ελαφροπετρα σε φυτώρια. Φρόντισε ότι δέντρο διαλέξεις να έχει Οσο το δυνατών χοντρο κορμο.
-
Thanasis
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ευχαριστω για την απαντηση λαβα και χαλικι που θα βρω ; επισης σε βορεια ελλαδα υπαρχει κατι η καποιος που μπορω να απευθυνθω ;
-
Thanasis
Topic author - Σπορόφυτο

ευχαριστω για την απαντηση λαβα και χαλικι που θα βρω ; επισης σε βορεια ελλαδα υπαρχει κατι η καποιος που μπορω να απευθυνθω ;
-
mix.dny
- Imperial

Thanasis έγραψε:Καλησπερα σας,ειμαι καινουργιος στο forum και εχω να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με τα δεντρα bonsai ελιας
1)Θελω να μου πειτε την γνωμη σας για αγορα bonsai ελιας απο τα Χανια (Μπαντουβακης Μιχαλης)
2)εαν υπαρχει καταστημα στην βορεια Ελλαδα που να ασχολειται με τα bonsai επισης εαν ειναι καποιος απο βορεια Ελλαδα και μπορω να επικοινωνησω μαζι του (εαν ειναι δυνατον να βρεθουμε και απο κοντα)
3)Καταληλο χωμα για αγρια ελια την οποια εχω βρει στην φυση και ποτε να την μεταφυτευσω? (η ελια τωρα ειναι γυρω στους 70 ποντους)
4)και σε τι γλαστρα να την μεταφυτευσω?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Αρχικα κλως ηρθες στο forum!θα σου απαντησω για την ελια.εγω εχω μια και ευδοκιμησε στο εξης εδαφος:40% ποταμισια αμμο 15% φλοιο απο πευκο 15% λαβα και χαλικι 30% καστανοχωμα!καθενας εχει ομως την δικη του συνταγη!γενικα η ελια ειναι δυνατο δενδρο!και το καλυτερο υποστρωμα να μην βαλεις δεν θα σου πει οχι!μεταφυτευση το σεπτεμβρη με τις πρωτες βροχιες!γλαστρα που να χωρα τις ριζες και να εχει και λιγο χωρο για να αναπτυχθουν!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
Thanasis
Topic author - Σπορόφυτο

Καινουργιος με τα bonsai Σας παρακαλω την βοηθεια σας
Καλησπερα σας,ειμαι καινουργιος στο forum και εχω να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με τα δεντρα bonsai ελιας
1)Θελω να μου πειτε την γνωμη σας για αγορα bonsai ελιας απο τα Χανια (Μπαντουβακης Μιχαλης)
2)εαν υπαρχει καταστημα στην βορεια Ελλαδα που να ασχολειται με τα bonsai επισης εαν ειναι καποιος απο βορεια Ελλαδα και μπορω να επικοινωνησω μαζι του (εαν ειναι δυνατον να βρεθουμε και απο κοντα)
3)Καταληλο χωμα για αγρια ελια την οποια εχω βρει στην φυση και ποτε να την μεταφυτευσω? (η ελια τωρα ειναι γυρω στους 70 ποντους)