Θα τα φάει ο ήλιος???

Ερωτήσεις σχετικά με τα δέντρα σας
Απάντηση

manos_papadakis40
Omono
Omono
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Θα τα φάει ο ήλιος???

Δημοσίευση από manos_papadakis40 »

Πολλες φορες ο ηλιος εδω στην Ελλαδα κι δη μεσα στο κεντρο της Αθηνας ειναι ανυποφορος,ομως για τα φυτα ειναι ενα μεσο ζωης κι αναπτυξης.Την ζημια την κανουν οι ακτινες του ηλιου κι οχι το φως του αρα μια πατεντα με σκιαστρο 80% σκιαση κι παραμενουν εκει που τα εχεις.Γνωμη μου γιατι στην ερετρεια εχω αμεση επαφη με τον ηλιο απο το πρωι ως το βραδυ κι το σκιαστρο με εχει σωσει.
Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από mix.dny »

αλλαξε θεση!γενικα απο τα bonsai μονο την ελια ξερω που το καλοκαιρι στην ελλαδα θελει τον ηλιο!αλλα και αυτο με καθημερινο ποτισμα!ολα τα αλλα λιγες και οχι μεσημεριανες ωρες!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι

georgehh
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από georgehh »

Δεν είναι καλό να τα βλέπει ήλιος όλη μέρα τα πεύκα στον ήλιο σε άλλη χώρα στην Ελλάδα καλοκαίρι θέλουν ίσκιο

Topic author
tsoutsos1
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Επικοινωνία:

Θα τα φάει ο ήλιος???

Δημοσίευση από tsoutsos1 »

DSC00033.JPG
Καλησπερες πολλες σε ολους.

Εδω και λιγο καιρο οπως βλεπετε και στη φωτο εχω φτιαξει ενα μικρο παγκο για να βλεπουν οσο περισσοτερο ηλιο μπορουν τα κωνοφορα μου. Ο ηλιος ανατελει απο τα αριστερα και δυει προς τα δεξια του μπαλκονιου. Δηλαδη αρκετεεεες ωρες τη μερα αμεσο φως.

Τα φωτα σας! Τωρα που ανεβαινει η θερμοκρασια ειναι καλο να μεινουν εκει? Εχω τη δυνατοτητα να μπουν και σε μερος που θα τα βλεπει ηλιος μονο απογευματινες ωρες. Εχω ακουσει οτι μερικα ειδη ξενοφερτα, (ασπρος πευκος, burbery, μπλε κυπαρυρι) δεν αντεχουν πολλες ωρες στον ηλιο. Απο αλλου εχω διαβασει οτι ολα τα κωνοφορα ψοφανε για πολυ ηλιο...

Τις πολυτιμες συμβουλες σας παρακαλω
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση