Πρόταση για Συναντηση
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Has thanked: 0
- Been thanked: 291 times
Re: Πρόταση για Συναντηση
Δέν με τουμπάρεις έτσι εύκολα Mr Loco !!!!loco έγραψε:Υ.Γ. Jean Zac εχει και μπολικο χωρο για λεπιδοπτερα εκει.
Βάλε και καφέ + φαγητό + ποτά μήπως και γίνει κάτι [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... olling.gif[/img][img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... olling.gif[/img][img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... olling.gif[/img]
Πάντως εάν έχω χρόνο στήν διάθεσή μου θα έλθω.
Μανωλη εγω ειμαι μεσα για την συναντηση......δεν βλεπω ομως οι διαχειριστες να κανουν καποια κινηση προς αυτη την κατευθυνση. Νομιζω οτι το τελικο οκ πρεπει να περασει απο τα χερια τους.
Υ.Γ. Jean Zac εχει και μπολικο χωρο για λεπιδοπτερα εκει. Απο την απεναντι πλευρα του δρομου εχει ενα χωρο ελευθερο που αν εισαι τυχερος και δεν εχει μηχανες να κανουν αλματα μπορεις να το βγαλεις βολτα.
Υ.Γ. Jean Zac εχει και μπολικο χωρο για λεπιδοπτερα εκει. Απο την απεναντι πλευρα του δρομου εχει ενα χωρο ελευθερο που αν εισαι τυχερος και δεν εχει μηχανες να κανουν αλματα μπορεις να το βγαλεις βολτα.
Πετράν
-
manos_papadakis40
- Omono

- Been thanked: 0
Τελικα ισχυει η 19-6-2011 η οχι για μια ακομα συναντηση?Το καλοκαιρι μπηκε για τα καλα κι λιγο η πολυ καποιοι θα φυγουν για διακοπες.Το μερος που προτεινε ο loco ειναι ιδανικο κι δεν εχουμε πολυ χρονο για φετος οσον αφορα εργασιες σε μπονσαι.Αντε για οργανωθειται.....
-
mix.dny
- Imperial

kapouland έγραψε:Καλό θα ήταν μία συνάντηση καλά οργανωμένη όπως προείπαν τα παιδιά!!! Για να γνωριστούμε με τους υπόλοιπους αλλά και να μάθουμε!!!
mix.dny έγραψε:παιδια και εγω μεσα για καποια συναντηση να σας γνωρισω κι ολας γιατι ειμαι αρκετα νεος στο forum!αλλα εχω εξεταστικη μεχρι τις 4/7!
Καλή επιτυχία mix.dny!!!!!
και σε εσενα οτι κανεις!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
Προταση για συνατηση
Εχεις δικιο αλεξανδρα οτι πρεπει να ειναι παρον καποιος που εχει γνωσεις για να μπορουμε να μαθουμε οσοι εχουν μπει τωρα στο κοσμο των bonsai αλλα μπορει να οριζεται μια ημερομηνια και σε περιπτςση που δεν μπορει να δωσει το παρον καποιος απο τους δασκαλους να μας κανει μια αντιπροταση με το ευλογο διαστημα οργανωσης του χρονου. Δεν ξερω ποσες συναντησεις εγιναν μεσα στο 2010 αλλα στα μισα του χρονου του 2011 εχει γινει μονο μια συναντηση, ενα workshop (μεσω video) και στην εκθεση οσοι παρακολουθησαν απο τυχη καποιο απο τα δυο σεμιναρια που και αυτα δεν ειχαν οργανωθει απο το site μας.My Nellie έγραψε:........Αλλά, όταν λέμε συνάντηση για την προώθηση της γνώσης πάνω στην τέχνη, αυτή θα πρέπει να έχει την μορφή του workshop νομίζω. Κι εκεί, μόνον αυτοί που έχουν κάποια χρόνια δουλειάς μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους.... ...
Τωρα το καλοκαιρι πλεον οντως δεν μπορουν να γινουν και πολλα πραγματα (λογω εποχης) οπως επισης σε λιγο καιρο θα αρχησουνε οι αδειες και ολοι μας θα θελουμε και λιγο θαλασσα κτλ. Μπορει να οριστει η δευτερη κυριακη του καθε μηνα (απο φθινοπωρο) για συναστησεις. Ας οργανωθουμε λοιπον............ [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... flower.gif[/img]karesansui έγραψε:.........Επι παραδείγματι θα μπορούσε να οριστεί κάποια Κυριακή κάθε μήνα που θα γίνονται μαθήματα : γνωριμία με τα μπονσάι, μεταφύτευση, κλάδεμμα, συρμάτωμα κ.ο.κ ακολουθώντας κάποια λογική και εποχική σειρά.
Τώρα το κατακαλόκαιρο τι εργασία θα μπορούσε να γίνει; παραινέσεις για σωστό πότισμα, σωστή σκίαση και λίπανση άντε και λίγο κλαδεμματάκι στα πολύ έντονης βλάστησης φυτά!.........
Καλημερα!!!!!!!!!
Πετράν
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Η πραγματικότητα είναι αυτή που αναφέρει η Αλεξάνδρα! Αν θέλουμε κάτι σοβαρό να προχωρήσει τότε πρέπει να υπάρξει και μια σοβαρή αντιμετώπιση!
Πρέπει να οριστούν μέρες συγκεκριμμένες ανα μήνα ή περίπου, που να οργανώνονται "εργαστήρια" -workshops- για την τέχνη των μπονσάι απο την αρχή, με σειρά!
Νέα μέλη και πρόθυμα να μάθουν υπάρχουν και έχουν γραφτεί πολλά τους τελευταίους μήνες (περιλαμβάνω και τον εαυτό μου).
Επι παραδείγματι θα μπορούσε να οριστεί κάποια Κυριακή κάθε μήνα που θα γίνονται μαθήματα : γνωριμία με τα μπονσάι, μεταφύτευση, κλάδεμμα, συρμάτωμα κ.ο.κ ακολουθώντας κάποια λογική και εποχική σειρά.
Τώρα το κατακαλόκαιρο τι εργασία θα μπορούσε να γίνει; παραινέσεις για σωστό πότισμα, σωστή σκίαση και λίπανση άντε και λίγο κλαδεμματάκι στα πολύ έντονης βλάστησης φυτά!
Προτείνω λοιπόν απο το φετεινό Φθινόπωρο να ξεκινήσουνε τα κανονικά μαθήματα και τα εργαστήρια...Χρόνος τώρα που οι εργασίες στα μπονσάι έχουν ουσιαστικά ανασταλλεί υπάρχει...ας τον εκματαλλευτούμε και να το συζητήσουνε διεξοδικότερα.
Οργάνωση χρειαζόμαστε όχι μόνο ενθουσιασμό και πατριωτισμό! Καλό είναι να υπάρχουν και αυτά αλλά η βάρκα για να κουνήσει θέλει και κουπιά να τραβήξεις!! (δεν υπαινίσσομαι τίποτε άλλο πέρα απο αυτό που αναφέρω ακριβώς).
Πρέπει να οριστούν μέρες συγκεκριμμένες ανα μήνα ή περίπου, που να οργανώνονται "εργαστήρια" -workshops- για την τέχνη των μπονσάι απο την αρχή, με σειρά!
Νέα μέλη και πρόθυμα να μάθουν υπάρχουν και έχουν γραφτεί πολλά τους τελευταίους μήνες (περιλαμβάνω και τον εαυτό μου).
Επι παραδείγματι θα μπορούσε να οριστεί κάποια Κυριακή κάθε μήνα που θα γίνονται μαθήματα : γνωριμία με τα μπονσάι, μεταφύτευση, κλάδεμμα, συρμάτωμα κ.ο.κ ακολουθώντας κάποια λογική και εποχική σειρά.
Τώρα το κατακαλόκαιρο τι εργασία θα μπορούσε να γίνει; παραινέσεις για σωστό πότισμα, σωστή σκίαση και λίπανση άντε και λίγο κλαδεμματάκι στα πολύ έντονης βλάστησης φυτά!
Προτείνω λοιπόν απο το φετεινό Φθινόπωρο να ξεκινήσουνε τα κανονικά μαθήματα και τα εργαστήρια...Χρόνος τώρα που οι εργασίες στα μπονσάι έχουν ουσιαστικά ανασταλλεί υπάρχει...ας τον εκματαλλευτούμε και να το συζητήσουνε διεξοδικότερα.
Οργάνωση χρειαζόμαστε όχι μόνο ενθουσιασμό και πατριωτισμό! Καλό είναι να υπάρχουν και αυτά αλλά η βάρκα για να κουνήσει θέλει και κουπιά να τραβήξεις!! (δεν υπαινίσσομαι τίποτε άλλο πέρα απο αυτό που αναφέρω ακριβώς).
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Συμφωνω και εγω με την ιδεα των τακτικων συναντησεων, αρκει να ειναι οργανωμενες, να εχουν συγκεκριμενο αντικειμενο και να συμμετεχουν σε αυτες μελη με καποια σχετικη εμπειρια.
Εγω ειμαι οκ για τις 19 Ιουνιου (βραδακι). Μηπως ειναι καλυτερα να βρισκομασταν σε καποιο μερος σχετικο με μπονσαι?
Εγω ειμαι οκ για τις 19 Ιουνιου (βραδακι). Μηπως ειναι καλυτερα να βρισκομασταν σε καποιο μερος σχετικο με μπονσαι?
-
manos_papadakis40
- Omono

Ειμαι συμφωνος με αυτην την ημερομηνια 19-6 αρκει να δηλωσουν κι αλλοι συμμετοχη κι οσο το δυνατο πιο πολλοι τοσο καλυτερα.
-
kapouland
- Imperial

Καλό θα ήταν μία συνάντηση καλά οργανωμένη όπως προείπαν τα παιδιά!!! Για να γνωριστούμε με τους υπόλοιπους αλλά και να μάθουμε!!!
mix.dny έγραψε:παιδια και εγω μεσα για καποια συναντηση να σας γνωρισω κι ολας γιατι ειμαι αρκετα νεος στο forum!αλλα εχω εξεταστικη μεχρι τις 4/7!
...Ανδρέας
[HR]
-
mix.dny
- Imperial

παιδια και εγω μεσα για καποια συναντηση να σας γνωρισω κι ολας γιατι ειμαι αρκετα νεος στο forum!αλλα εχω εξεταστικη μεχρι τις 4/7!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
My Nellie
Topic author - Imperial

Re: TV BONSAI CHANNEL (BonsaiSensei) by Stefano Frisoni
Βλέπω ότι κάποιος από την Διαχείριση, έχει αποκόψει την δημοσίευσή μου για να ξεκινήσει μία νέα συζήτηση.
Καλό είναι αυτό.
Αλλά έχω την γνώμη ότι τέτοιου τύπου "ανακοινώσεις" ίσως θα έπρεπε να γίνεται "global" σε όλα τα forum για να εξασφαλίζεται η ανάγνωσή της από περισσότερα μέλη.
15-20 ημέρες είναι ένα λογικό χρονικό διάστημα για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας όλοι, συμφωνώ Πέτρο.
Θα πρέπει βεβαίως να υπάρχει και κάποιου είδους "εσωτερική" συνεννόηση, ώστε να είναι διαθέσιμοι άνθρωποι με γνώσεις για να μας καθοδηγήσουν στις διάφορες εργασίες.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διοργανώνουμε και συναντήσεις φιλικές για να συζητούμε για τα φυτά μας, τις εμπειρίες μας, αλλά και "περί ανέμων και υδάτων"! Κάθε άλλο!
Αλλά, όταν λέμε συνάντηση για την προώθηση της γνώσης πάνω στην τέχνη, αυτή θα πρέπει να έχει την μορφή του workshop νομίζω. Κι εκεί, μόνον αυτοί που έχουν κάποια χρόνια δουλειάς μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους....
Εν κατακλείδι, η προσωπική μου άποψη είναι ότι εάν αγαπάμε αυτό τον χώρο θα πρέπει να τον δούμε λίγο πιο σοβαρά, για να προσφέρουμε και έργο...., δηλ. γνώση στους νεο-εισερχόμενους στην τέχνη.
Καλό είναι αυτό.
Αλλά έχω την γνώμη ότι τέτοιου τύπου "ανακοινώσεις" ίσως θα έπρεπε να γίνεται "global" σε όλα τα forum για να εξασφαλίζεται η ανάγνωσή της από περισσότερα μέλη.
loco έγραψε: ... ... ... Αυτο που προτεινω ειναι να οριζεται μια ημερομηνια 2 εβδομαδες πριν ετσι ωστε να μπορουν οι περισσοτεροι να οργανωσουν τον προσωπικο τους χρονο και εχει επιτυχια η συναντηση, τουλαχιστον απο αποψη συμμετοχης... ... ...
15-20 ημέρες είναι ένα λογικό χρονικό διάστημα για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας όλοι, συμφωνώ Πέτρο.
Θα πρέπει βεβαίως να υπάρχει και κάποιου είδους "εσωτερική" συνεννόηση, ώστε να είναι διαθέσιμοι άνθρωποι με γνώσεις για να μας καθοδηγήσουν στις διάφορες εργασίες.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διοργανώνουμε και συναντήσεις φιλικές για να συζητούμε για τα φυτά μας, τις εμπειρίες μας, αλλά και "περί ανέμων και υδάτων"! Κάθε άλλο!
Αλλά, όταν λέμε συνάντηση για την προώθηση της γνώσης πάνω στην τέχνη, αυτή θα πρέπει να έχει την μορφή του workshop νομίζω. Κι εκεί, μόνον αυτοί που έχουν κάποια χρόνια δουλειάς μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους....
Εν κατακλείδι, η προσωπική μου άποψη είναι ότι εάν αγαπάμε αυτό τον χώρο θα πρέπει να τον δούμε λίγο πιο σοβαρά, για να προσφέρουμε και έργο...., δηλ. γνώση στους νεο-εισερχόμενους στην τέχνη.
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Επειδή ανήκω κι εγώ στην χορεία των ..."γεροπαράξενων"...συμφωνώ και βρίσκω την πρόταση του Πέτρου δελεαστική και σαν μια πολύ καλή προτροπή για ξεκούνημα!!! (θα έχω επιστρέψει κιόλας απο τα ...εξωτερικά )
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
Θα συμφωνησω και εγω με την αλεξανδρα και τον μανωλη. Βλεπω παντως πως γενικα υπαρχει διαθεση να γινει καποια συναντηση και προφανως υλικο για να γινει αυτη η συναντηση. Αυτο που προτεινω ειναι να οριζεται μια ημερομηνια 2 εβδομαδες πριν ετσι ωστε να μπορουν οι περισσοτεροι να οργανωσουν τον προσωπικο τους χρονο και εχει επιτυχια η συναντηση, τουλαχιστον απο αποψη συμμετοχης.
Ισως δεν ειναι και ο πλεον αρμοδιος για να θεσω καποια ημερομηνια αλλα η κυριακη 19/6 πως σας φαινεται σαν ιδεα? Η τοποθεσια μπορει να οριζεται 4-5 μερες πριν την συναντηση, θα κανω μια προσταση (και παλι ισως δεν ειμαι ο πλεον αρμοδιος) στον υμηττο χαμηλα που παει προς το club tennis, στην αρχη του δρομου υπαρχει αρκετη σκια απο δεντρα και παγκακι με τραπεζι. Η κατευθυνση ειναι προς την αττικη οδο στον περιφεριακο υμηττου. Βαζω και ενα χαρτη
http://www.forthnet.gr/templates/drivem ... ~37.986699
Ισως δεν ειναι και ο πλεον αρμοδιος για να θεσω καποια ημερομηνια αλλα η κυριακη 19/6 πως σας φαινεται σαν ιδεα? Η τοποθεσια μπορει να οριζεται 4-5 μερες πριν την συναντηση, θα κανω μια προσταση (και παλι ισως δεν ειμαι ο πλεον αρμοδιος) στον υμηττο χαμηλα που παει προς το club tennis, στην αρχη του δρομου υπαρχει αρκετη σκια απο δεντρα και παγκακι με τραπεζι. Η κατευθυνση ειναι προς την αττικη οδο στον περιφεριακο υμηττου. Βαζω και ενα χαρτη
http://www.forthnet.gr/templates/drivem ... ~37.986699
Πετράν
-
manos_papadakis40
- Omono

Εγκρινω κι επαυξανω Αλεξανδρα μου χωρις να κατακρινω τον Χαρη αλλα οι συναντησεις δεν αφορουν μερικους αλλα ολους οσους ασχολουνται με τα μπονσαι.Ετσι λοιπον αν οργανωθουμε τοτε θα γινουν πιο σωστα πραγματα.
-
My Nellie
Topic author - Imperial

Πρόταση για Συναντηση
Χάρη, πολύ ευγενικό από μέρους σου να μας προσκαλείς και πραγματικά σε ευχαριστούμε (....πιστεύω ότι εκφράζω όλους, γι' αυτό και το α΄πληθυντικό πρόσωπο).Harris έγραψε:Ωραια! ποτε να συναντηθουμε? Αυτη την Κυριακη? Σπιτι μου.
Όμως παιδιά λυπάμαι, αλλά και αυτή την φορά έχω μια ένσταση να προβάλω.... και μη με θεωρήσετε "γεροπαράξενη"
Έρχεται το Σάββατο ο Χάρης και προτείνει συνάντηση για την ακριβώς επόμενη ημέρα, την Κυριακή!
Δεν χρειάζεται να διευκρινίσω τον λόγο της ένστασής μου, νομίζω....
Έχω την γνώμη ότι χρειάζεται καλλίτερος προγραμματισμός εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι σοβαρό....