Ένα ακόμη φυτώριο κλείνει...
-
Μενέλαος
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Ένα ακόμη φυτώριο κλείνει...
Καλημέρα! Τα κυπαρίσσια τελείωσαν (τα πήρα εγώ, χθες αγόρασα το τελευταίο...), μένουν κάποιες τούγιες και δύο τρία είδη ακόμη (πεύκο, κουκουναριά, πυξάρι, γιουνίπερος)...
Τι κάνετε μωρέ; ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΩΜΑ!!!
-
marios
- Imperial

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 29 times
Re: Ένα ακόμη φυτώριο κλείνει...
Ευχαριστούμε!Μενέλαος έγραψε:Καλημέρα σας! Σκέφτηκα να σας ενημερώσω για την περίπτωση που κάποιους ενδιαφέρει η αγορά κάποιου μεγάλου δέντρου σε εξευτελιστική τιμή. Κλείνει ένα ακόμη μεγάλο φυτώριο στα δυτικά προάστια, και θα παραμείνει ανοιχτό για ποτίσματα στα λιγοστά δέντρα που του έχουν απομείνει για καμιά βδομάδα ακόμη. Υπάρχουν τρία τέσσερα ακόμη τρίμετρα γλαυκά κυπαρίσσια σαν αυτό που αγόρασα χθες και βλέπετε στην φωτογραφία, που τα σκοτώνει στα 5 ευρώ(!), και μερικές γιγάντιες τούγιες σε μεγάλα ζεμπίλια, δυο φορές σε μέγεθος των κυπαρισσιών αυτών, που τις δίνει 10 ευρώ. Νομίζω πώς όλοι μας γνωρίζουμε το κόστος που έχουν αυτά τα δέντρα, οπότε δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο. Εγώ αγόρασα ένα κυπαρίσσι, πιθανόν να πάρω κι άλλο, ή άμα καταφέρω να βρω ένα φορτηγάκι θα φέρω οπωσδήποτε και μία τούγια τουλάχιστον, έτσι αποφάσισα να σας γράψω μήπως και κάποιος άλλος από το φόρουμ θέλει κάποιο όσο προλαβαίνει. Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, δε βάζω τα στοιχεία του φυτωρίου εδώ, άλλωστε δεν έχω καμία σχέση με αυτό, και όποιος θέλει να προμηθευτεί ένα τέτοιο δέντρο, σε τιμή... γερανιού, μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα να τον κατατοπίσω.
-
Μενέλαος
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ένα ακόμη φυτώριο κλείνει...
Καλημέρα σας! Σκέφτηκα να σας ενημερώσω για την περίπτωση που κάποιους ενδιαφέρει η αγορά κάποιου μεγάλου δέντρου σε εξευτελιστική τιμή. Κλείνει ένα ακόμη μεγάλο φυτώριο στα δυτικά προάστια, και θα παραμείνει ανοιχτό για ποτίσματα στα λιγοστά δέντρα που του έχουν απομείνει για καμιά βδομάδα ακόμη. Υπάρχουν τρία τέσσερα ακόμη τρίμετρα γλαυκά κυπαρίσσια σαν αυτό που αγόρασα χθες και βλέπετε στην φωτογραφία, που τα σκοτώνει στα 5 ευρώ(!), και μερικές γιγάντιες τούγιες σε μεγάλα ζεμπίλια, δυο φορές σε μέγεθος των κυπαρισσιών αυτών, που τις δίνει 10 ευρώ. Νομίζω πώς όλοι μας γνωρίζουμε το κόστος που έχουν αυτά τα δέντρα, οπότε δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο. Εγώ αγόρασα ένα κυπαρίσσι, πιθανόν να πάρω κι άλλο, ή άμα καταφέρω να βρω ένα φορτηγάκι θα φέρω οπωσδήποτε και μία τούγια τουλάχιστον, έτσι αποφάσισα να σας γράψω μήπως και κάποιος άλλος από το φόρουμ θέλει κάποιο όσο προλαβαίνει. Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, δε βάζω τα στοιχεία του φυτωρίου εδώ, άλλωστε δεν έχω καμία σχέση με αυτό, και όποιος θέλει να προμηθευτεί ένα τέτοιο δέντρο, σε τιμή... γερανιού, μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα να τον κατατοπίσω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τι κάνετε μωρέ; ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΩΜΑ!!!