Χαίρεται!!!
-
Μίτσος99
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Χαίρεται!!!
Σας Ευχαριστω ολους σας! Ναι Hfestion μαλον θα περασω σε κανα φυτωριο για να παρω κανενα bonsai οποτε θελω να με προτεινε ενα μεχρι το απογευμα που να ειναι ευκολο και να ειναι και ωραιο ευχαριστω! Οσο για τι μ αρεσει δεν εχω προβλημα με το τι ειδος θα ειναι απλος θελω να ειναι ωραιο αλλα αμα επειμενεται τοσο πολυ μ αρεσουν οι βελανιδιες με τα χρυσα τους φυλλα
Αλλα δεν εχω προβλημα ολες οι προτασεις σας ειναι ανοιχτες! Ευχαριστω [img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/te ... oublue.gif[/img]
''[img]file:///C:/Users/Jim.T/Desktop/sunset_sky_by_koko_stock-d6svrqa(1).jpg[/img]Τα Μπονσάι αντιπροσωπεύουν την αρμονία στην φύση .Είναι ιδανικό για όποιον εκτιμά τη διακριτική ομορφιά τους και την μοναδική μορφή.''
-
Γιάννης Κ.
- Mame

[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]Καλώς ήρθες στην παρέα!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλημέρα και καλώς ήρθες! Επειδή όπως πολύ σωστά σου είπαν τα μπονσάι από σπόρο απαιτούν πολλά χρόνια υπομονής, ακολούθησε τη συμβουλή του sim και αγόρασε κάποιο δεντράκι από ένα φυτώριο, ώστε να κάνεις εξάσκηση ως τότε!
Καλό θα ήταν να μην ψάξεις για έτοιμο μπονσάι, συνήθως είναι υπερτιμημένα και κάποτε δεν είναι καν μπονσάι! Ξεκίνα διαβάζοντας γενικα για την τέχνη και την φροντίδα των μπονσάι στη Βιβλιοθήκη μας να μπεις λίγο στο κλίμα και για όποιες απορίες προκύψουν εδώ είμαστε! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
Καλό θα ήταν να μην ψάξεις για έτοιμο μπονσάι, συνήθως είναι υπερτιμημένα και κάποτε δεν είναι καν μπονσάι! Ξεκίνα διαβάζοντας γενικα για την τέχνη και την φροντίδα των μπονσάι στη Βιβλιοθήκη μας να μπεις λίγο στο κλίμα και για όποιες απορίες προκύψουν εδώ είμαστε! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 425 times
- Been thanked: 363 times
Καλώς ήρθες κι απο μενα! Το σποροφυτο σου θα χρειαστεί χρόνια (αν τα καταφέρει) για να γίνει κάτι, μέχρι τότε τι θα έλεγες να έβρισκες κατι για νσ λερωσεις τα χέρια σου με χωμα?
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 189 times
- Επικοινωνία:
Μίτσος99 έγραψε:Κοίταξε εμείς(οι γαλατσιάνοι) επειδή είμαστε σε ορεινή περιοχή έχουμε και φυλλοβόλα και αειθαλή δεντρά π.χ Πεύκα,Βελανιδιές(λίγες) κ.α.
Όσο για το τι έχουν οι γείτονες στα Μπαλκόνια από ότι έχω δει και καταλάβει έχουν Μολόχες,Τριανταφυλλιές(που αντέχουν στο κρύο) και άλλα!
Γράψε μας τι δεντρα σου αρεσουν απο αυτα που υπαρχουν στην γειτονια σου...[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... flower.gif[/img]
-
Μίτσος99
Topic author - Σπορόφυτο

Κοίταξε εμείς(οι γαλατσιάνοι) επειδή είμαστε σε ορεινή περιοχή έχουμε και φυλλοβόλα και αειθαλή δεντρά π.χ Πεύκα,Βελανιδιές(λίγες) κ.α.
Όσο για το τι έχουν οι γείτονες στα Μπαλκόνια από ότι έχω δει και καταλάβει έχουν Μολόχες,Τριανταφυλλιές(που αντέχουν στο κρύο) και άλλα!
''[img]file:///C:/Users/Jim.T/Desktop/sunset_sky_by_koko_stock-d6svrqa(1).jpg[/img]Τα Μπονσάι αντιπροσωπεύουν την αρμονία στην φύση .Είναι ιδανικό για όποιον εκτιμά τη διακριτική ομορφιά τους και την μοναδική μορφή.''
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Μίτσος99 έγραψε:Όχι δεν έχω κάποιο είδος στο μυαλό μου!!! Άλλα θέλω κάτι εύκολο δεν έχω πρόβλημα να το φροντίζω κάθε μέρα άλλα να είναι εύκολο!
Ευχαριστώ για ότι πρότασης έχετε να πείτε!
Τι ενδημικά δέντρα έχετε εκει που μένεις; Τι εχουν στα μπαλκονια οι γείτονές σου;
-
Μίτσος99
Topic author - Σπορόφυτο

Όχι δεν έχω κάποιο είδος στο μυαλό μου!!! Άλλα θέλω κάτι εύκολο δεν έχω πρόβλημα να το φροντίζω κάθε μέρα άλλα να είναι εύκολο!
-
Petros
- Imperial

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 19 times
Μίτσος99 έγραψε:Αυτό Προσπαθώ να κάνω με 2 σπόρους βελανιδιάς άλλα λογικά θα πάρω και ένα έτοιμο την επόμενη εβδομάδα για να έχω να ασχολούμε!
Τι σκέφτεσαι να αγοράσεις; Έχεις κάποιο είδος στο μυαλό σου;
-
Μίτσος99
Topic author - Σπορόφυτο

Αυτό Προσπαθώ να κάνω με 2 σπόρους βελανιδιάς άλλα λογικά θα πάρω και ένα έτοιμο την επόμενη εβδομάδα για να έχω να ασχολούμε!
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Καλώς τον. Δεν πρότεινε ο σιμ62 να αγοράσει έτοιμο μπονσαι αλλά ν διαβάσεις να ρωτήσεις και να φτιαξεις το δικό σου. 
-
Μίτσος99
Topic author - Σπορόφυτο

Μένω στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής και μου αρέσουν κυρίως τα Φυλλοβόλα δέντρα!!! Και αυτός είναι ο λόγος που έβαλα βελανιδιά!!Ifikratis έγραψε:Που μένεις; Τι δέντρα σου αρέσουν;
Ευχαριστώ sim και ναι ίσως πάω σε κάνα φυτώριο και πάρω κανένα Bonsai...Ευχαριστώ για την πρόταση!!!
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img] Δημήτρη έκανες πολύ καλά και έγινες μέλος του forum γιατί έτσι θα έχεις την δυνατότητα να περιηγηθείς σε όλα την θεματολογία αλλά και στην βιβλιοθήκη. Κάτι που αν το πήρες απόφαση να ασχοληθείς με τα bonsai, σου συνιστώ ανεπιφύλακτα. Επίσης επειδή με το σπορόφυτο θα περιμένεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μέχρι να να αρχίσουμε να το συζητάμε, θα σου πρότεινα μια βολτίτσα σε κάποιο φυτώριο όπου με πολύ λίγα χρήματα μπορείς να βρείς κάτι (τι ακριβώς μπορούμε να το συζητήσουμε αν το αποφασίσεις) και να αρχίσεις να ασχολείσαι και να μαθαίνεις. Κυρίως όμως διάβασμα !!! Καλωσήλθες.
Που μένεις; Τι δέντρα σου αρέσουν;Μίτσος99 έγραψε:Ε ναι σιγά σιγά λέω και εγώ να μπώ στον κοσμο των bonsai οπότε ναι ξεκινάω σιγά σιγά
Η ημιμάθεια χείρων εστί και αυτής ταύτης της αμαθείας
-
Μίτσος99
Topic author - Σπορόφυτο

Ε ναι σιγά σιγά λέω και εγώ να μπώ στον κοσμο των bonsai οπότε ναι ξεκινάω σιγά σιγά 
-
Μίτσος99
Topic author - Σπορόφυτο

Χαίρεται!!!
Γεια σας!!! Είμαι ο Δημήτρης(λέγεται με και Μήτσο δεν έχω πρόβλημα
) Έκανα λογαριασμό επειδή ένας φίλος μου έχει ένα Bonsai(Σε Σπόρο) και έδωσε και έμενα ένα (Σε σπόρο πάλι) όποτε για να έχω πρόσβαση στην Βιβλιοθήκη και γενικά να μαθαίνω περισσότερα για τα Bonsai έκανα έναν λογαριασμό!!! Ο σπόρος είναι Βελανιδιά και από ότι κατάλαβα θα πάρει πολύ καιρό για να γίνει!!! Αυτά για έμενα ελπίζω να γίνουμε καλοί φίλοι!!! :D