Κυπαρρισοειδες σε εξελιξη

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση

Topic author
sidirocastro
Mame
Mame
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Κυπαρρισοειδες σε εξελιξη

Δημοσίευση από sidirocastro »

το ξερω!απλα ειναι δωρεα ενος φιλου οποτε λεω να τα χρησιμοποιησω για εκπεδευση!τουλαχιστον να κανω τα λαθη σε αυτα και οχι σε καποι που θα επενδυσω :happy-jumpeveryone:
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 110 times
Been thanked: 172 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη... Αυτο ειναι ωραιο δεντρο να το βαλεις στον ωραιο κηπο σου.... Ισως σε μερικα χρονια να το εξελίξεις... Αλλα ετσι οπως ειναι..... ειναι ακομα μικρουλικο. Βεβαια εαν θες να το προσπαθησεις να το κανεις!

Αλλα προσωπικα ετσι οπως το βλεπω δεν ξερω πως θα μπορουσε να γινει....
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P
Been thanked: 291 times

Δημοσίευση από Jean-Zac »

Ξέρω γίνομαι κακός, αλλά μήπως αυτά τα χρήματα που έδωσες (όσα και να είνα) να τα έβαζες στον κουμπαρά σου για κάτι καλύτερο ????. Προσπάθησε να ελέγχεις τον παρορμητισμό σου και την επιθυμία να αποκτίσεις πολλά φυτά. Υπάρχει περίπτωση αρκετά από αυτά να τα φυτέψεις στν κήπο σου τελικά. Και πάλι συγχώρεσέ με για αυτά που γράφω , αλλά έκανα και εγώ αυτό το λάθος πριν πολλά χρόνια.Τελικά κατάλαβα ότι λίγα και καλά εινα ότι πρέπει για τον χρόνο μας και για τις γνώσεις μας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Topic author
sidirocastro
Mame
Mame

Και αλλη μια με τον κορμο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Topic author
sidirocastro
Mame
Mame

Κυπαρρισοειδες σε εξελιξη

Εχει δυο κορμους!!!!Ο ενας ειναι κεντρικος και ποιο χοντρος και εναν ποιο λεπτο που ξεκιναει απο το πλαι!Γνωμες διαμορφωσεις
Απάντηση