Ενας τρόπος να ποτίζονται τα φυτά μας λόγω διακοπών
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Ενας τρόπος να ποτίζονται τα φυτά μας λόγω διακοπών
Όταν έχεις ένα κάτι γίνεται, όταν έχεις καμια 45αρια δυσκολευει το πραγμα.. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/21.gif[/img]mariaoz έγραψε:Κάθε χρόνο αυτή η δουλειά! Ξεροψήνονται τα δέντρα μου από βλάβη του μηχανήματος. Το μπονσάι μου θα το πάρω μαζί μου στις διακοπές!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Nikolas6997
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Παναγιώτη αντί δια μπαταρίες μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μετασχηματιστή...σε τέτοιες περιπτώσεις.. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/39.gif[/img]karesansui έγραψε:Μην ξεχάσετε να αλλάξετε τις μπαταρίες του αυτόματου ποτιστικού με καινούργιες 1-2 μέρες προτού φύγετε, έστω κι αν τις είχατε αλλάξει πρόσφατα, προσέχοντας πάντα την ημερομηνία λήξεως!
[Σαν το γράφω εκ πείρας και δη πικράς!!! Το καλοκαίρι του 2006 έχασα ΟΛΑ μου τα μπονσάι απο ληγμένες πλήν ενός!!! (το οποίο χάθηκε αργότερα για άλλους λόγους)]!!
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Μην ξεχάσετε να αλλάξετε τις μπαταρίες του αυτόματου ποτιστικού με καινούργιες 1-2 μέρες προτού φύγετε, έστω κι αν τις είχατε αλλάξει πρόσφατα, προσέχοντας πάντα την ημερομηνία λήξεως!
[Σαν το γράφω εκ πείρας και δη πικράς!!! Το καλοκαίρι του 2006 έχασα ΟΛΑ μου τα μπονσάι απο ληγμένες πλήν ενός!!! (το οποίο χάθηκε αργότερα για άλλους λόγους)]!!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 177 times
- Επικοινωνία:
2 αυτόματα ποτίσματα σε διαφορετικές παροχές και να περνάει αν 2 μερες η πεθερά να τα κοιτάει εαν ειναι ποτισμένα. ipWebCam με νυχτερινη ληψη για να μπορεις ανα πάσα στιγμη να ελεγχεις! (αλλα ακομα αγχος θα ειχα!) 
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Ενας τρόπος να ποτίζονται τα φυτά μας λόγο διακοπών
Καλή και φτηνή λύση για γλάστρες μεγάλου μεγέθους, έχει σώσει καταστάσεις πολλές φορές.
Για τα ποτ, όμως, με τα πολύτιμα (για τον καθένα μας) δέντρα νομίζω πως μόνο ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος με μπαταρία προσφέρει κάποια σιγουριά παραπάνω.
Για τα ποτ, όμως, με τα πολύτιμα (για τον καθένα μας) δέντρα νομίζω πως μόνο ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος με μπαταρία προσφέρει κάποια σιγουριά παραπάνω.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Nikolas6997
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ενας τρόπος να ποτίζονται τα φυτά μας λόγω διακοπών
Ένας τρόπος δια να ποτίζονται τα φυτά σε περίπτωση διακοπών...
[youtube]iknW2FYCUTY[/youtube]
[youtube]iknW2FYCUTY[/youtube]
Nikolas6997