Ευχαριστίες!!!!!!
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Re: Ευχαριστίες!!!!!!
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Κώστα, είσαι πικραμένος και σε κατανοώ απόλυτα, πίστεψέ με![/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Θα σου το ξανατονίσω. Κάτι η αναβλητικότητα του χαρακτήρα μας, κάτι ο καιρός που προμηνύονταν βροχερός, κάτι η Κυριακή σαν μοναδική μέρα που την αφιερώνει κάποιος για τον προσωπικό του χρόνο, όλα αυτά λοιπόν ή και άλλα πολλά, συνέπεσαν σαν μια ατυχής συγκυρία και φάνηκε οτι περιφρονήθηκε η πρότασή σου! Επαναλαμβάνω, μην το παίρνεις προσωπικά! Τα πολλά views, εκ πείρας αναφέρω, μπορεί να είναι και απο απλή περιέργεια.
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Στις συναντήσεις του forum που ήσουν παρών, πάντα είχες μια ευχάριστη έκπληξη να μας δείξεις με ενα δεντράκι σου! [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Ακόμα θυμάμαι την μουσμουλιά πάνω σε βράχο και τον μικρό σου πλάτανο! Απ´ ότι έγραψε κι ο Χάρης χάρισες ενα κλήμα σε βράχο! [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Είσαι επίμονος, υπομονετικός, σεμνός, δουλευταράς και ευφάνταστος, προτερήματα για έναν μπονσαίστα![/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Ρίξε πίσω την στεναχώρια σου για το ατυχές συμβάν και θέλω να υποσχεθείς πως θα μας παρουσιάζεις συχνά τις ωραίες δημιουργίες σου γιατί αξίζουνε τον κόπο και τον χρόνο που διέθεσες αλλά και θα διαθέσεις γι αυτές πόσο μάλλον, θα αποτελέσουν και ένα καλό παράδειγμα και αφορμή για μίμηση![/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Το χτίσιμο μιας παρέας θέλει χρόνο και υπομονή αν μη τι άλλο![/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Ας το παλέψουμε αν το πιστεύουμε. [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Εσύ έδειξες οτι το πιστεύεις!![/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Θα σου το ξανατονίσω. Κάτι η αναβλητικότητα του χαρακτήρα μας, κάτι ο καιρός που προμηνύονταν βροχερός, κάτι η Κυριακή σαν μοναδική μέρα που την αφιερώνει κάποιος για τον προσωπικό του χρόνο, όλα αυτά λοιπόν ή και άλλα πολλά, συνέπεσαν σαν μια ατυχής συγκυρία και φάνηκε οτι περιφρονήθηκε η πρότασή σου! Επαναλαμβάνω, μην το παίρνεις προσωπικά! Τα πολλά views, εκ πείρας αναφέρω, μπορεί να είναι και απο απλή περιέργεια.
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Στις συναντήσεις του forum που ήσουν παρών, πάντα είχες μια ευχάριστη έκπληξη να μας δείξεις με ενα δεντράκι σου! [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Ακόμα θυμάμαι την μουσμουλιά πάνω σε βράχο και τον μικρό σου πλάτανο! Απ´ ότι έγραψε κι ο Χάρης χάρισες ενα κλήμα σε βράχο! [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Είσαι επίμονος, υπομονετικός, σεμνός, δουλευταράς και ευφάνταστος, προτερήματα για έναν μπονσαίστα![/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Ρίξε πίσω την στεναχώρια σου για το ατυχές συμβάν και θέλω να υποσχεθείς πως θα μας παρουσιάζεις συχνά τις ωραίες δημιουργίες σου γιατί αξίζουνε τον κόπο και τον χρόνο που διέθεσες αλλά και θα διαθέσεις γι αυτές πόσο μάλλον, θα αποτελέσουν και ένα καλό παράδειγμα και αφορμή για μίμηση![/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Το χτίσιμο μιας παρέας θέλει χρόνο και υπομονή αν μη τι άλλο![/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Ας το παλέψουμε αν το πιστεύουμε. [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]Εσύ έδειξες οτι το πιστεύεις!![/HIGHLIGHT]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
kostas mgs
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Σε ευχαριστω φιλε pinusmugo Δεν ειμαι σε πολεμο... ουτε μαχες δινω απλα εχω την δυνατοτητα χωρου αυλης και καλης διαθεσης χωρις ανασφαλειες και κομπλεξ για κατι που αγαπω και θελω να το μοιραζομαι . Το οτι δεν πατησε κανεις εκτος του χαρη και ριας και μερικων αλλων φιλων που προειπαν πως δεν θα μπορεσουν ...να το σκεφτει ο καθενας μονος του .....pinusmugo έγραψε:Κωστα μπραβο για την πρωτοβουλια σου..μια μαχη δεν καθοριζει εναν πολεμο,συνεχισε φιλε μου.Εμενα το σπιτι μου ειναι λιγο μακρια δυστυχως απο το δικο σου,θα ηθελα και γω να δηλωσω το παρον ...
-
kostas mgs
Topic author - Σπορόφυτο

Εχεις δικιο ηταν ακυρο να κανω μια συγκετρωση σε μια (μη δεμενη) παρεα !!!!! απο εδω και στο εξης οι ιδεες μου και πρωτοβουλιες θα ειναι για επιλεκτικα και για λιγους..... δεν ειναι στο χερι μας τελικα γιατι κανεις δεν στηριξε Μετα απο τοσα views και και θετικες απαντησης να καταγραφη η καλη διαθεση.......karesansui έγραψε:Κώστα, μην το παίρνεις προσωπικά!
Φαντάζομαι πως ο κάθε απών/απούσα εχει και μια καλή δικαιολογία (περιλαμβανόμενου και του γράφοντος!)
Η φιλόξενη διάθεσή σου δεν αμφισβητήθηκε απο κανένα. Συνυπολόγισε οτι αρκετοί απο όσους προτίθεντο ή έστω έκαναν φανερή την πρόθεσή τους να έρθουν τελικά το ανέβαλαν. Θα τους δικαιολογούσα επειδή ίσως να αισθανόντουσαν λίγο άβολα να έρθουν σε ιδιωτικό χώρο, κατοικία.
Όπως και να έχει, η πρωτοβουλία σου και η θετική σου διάθεση καταγράφησαν!
Εν καιρώ, οταν "δέσει" για τα καλά ή παρέα αυτή του forum, πρωτοβουλίες σαν την δική σου να γίνουν θεσμός!
Στο χέρι όλων μας, όλων μαζί, είναι!!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Περάσαμε όντως πολύ καλά, ευτυχώς ο καιρός μας έκανε τη χάρη τελικά! Κρίμα που δεν τα κατάφεραν περισσότεροι, αυτοί έχασαν!
Ευχαριστούμε Κώστα για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/53.gif[/img]
Ευχαριστούμε Κώστα για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/53.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Κώστα, μην το παίρνεις προσωπικά!
Φαντάζομαι πως ο κάθε απών/απούσα εχει και μια καλή δικαιολογία (περιλαμβανόμενου και του γράφοντος!)
Η φιλόξενη διάθεσή σου δεν αμφισβητήθηκε απο κανένα. Συνυπολόγισε οτι αρκετοί απο όσους προτίθεντο ή έστω έκαναν φανερή την πρόθεσή τους να έρθουν τελικά το ανέβαλαν. Θα τους δικαιολογούσα επειδή ίσως να αισθανόντουσαν λίγο άβολα να έρθουν σε ιδιωτικό χώρο, κατοικία.
Εν καιρώ, οταν "δέσει" για τα καλά ή παρέα αυτή του forum, πρωτοβουλίες σαν την δική σου να γίνουν θεσμός!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
Κωστα μπραβο για την πρωτοβουλια σου..μια μαχη δεν καθοριζει εναν πολεμο,συνεχισε φιλε μου.Εμενα το σπιτι μου ειναι λιγο μακρια δυστυχως απο το δικο σου,θα ηθελα και γω να δηλωσω το παρον ...
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Φιλε μου εμεις σε ευχαριστουμε για τον καφε τα γλυκα την τυροπιτα! Η λιγη βροχη δεν ηταν προβλημα αφου η ομπρελα 'κρατησε' γερα!
Οσοι δεν ηρθαν πραματικα έχασαν στον ομορφο κηπο του Κωστα την gallery που την φωτογραφισα σχεδον ολη!
Υπήρχαν φιλοι και γνωστοί του Κώστα με τα δέντρα τους και εγιναν εργασίες και περάσαμε πάρα πολυ ωραία.
Κλαδεψαμε , συρματώσαμε, μεταφυτεύσαμε και ανταλλάξαμε ποτ - δέντρα!!! (Θα ηταν ευκαιρία γι'αυτους που δεν εχουν δέντρα ή ποτ να ερχόντουσαν, σίγουρα θα μπορούσαν να αποκτήσουν κάποιο...)
Ευχαριστω φιλε μου για τον ωραιο κλήμα επανω σε πέτρα που μας χάρισες! (και τον ευκάλυπτο!!!)
Ελπίζω να επαναληφθεί στο μέλλον.
Ευχαριστουμε και πάλι!
Οσοι δεν ηρθαν πραματικα έχασαν στον ομορφο κηπο του Κωστα την gallery που την φωτογραφισα σχεδον ολη!
Κλαδεψαμε , συρματώσαμε, μεταφυτεύσαμε και ανταλλάξαμε ποτ - δέντρα!!! (Θα ηταν ευκαιρία γι'αυτους που δεν εχουν δέντρα ή ποτ να ερχόντουσαν, σίγουρα θα μπορούσαν να αποκτήσουν κάποιο...)
Ευχαριστω φιλε μου για τον ωραιο κλήμα επανω σε πέτρα που μας χάρισες! (και τον ευκάλυπτο!!!)
Ελπίζω να επαναληφθεί στο μέλλον.
Ευχαριστουμε και πάλι!
-
kostas mgs
Topic author - Σπορόφυτο

Ευχαριστιες!!!!
Σας ευχαριστω ολους σας για την τιμη που μου κανατε σαν προσωπο αλλα και σαν συλογικοτιτα να μην πατηση ΚΑΝΕΝΑΣ πλην του Χαρη και της Ριας. Θα στηριξω και εγω με την σειρα μου καθε προσπαθεια και πρωτοβουλια οπως κανατε και εσεις