Ανοιξιάτικη Swap Fair (Έκθεση Ανταλλαγής) του bonsaiforum
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Re: Ανοιξιατικη συναντηση (7 Απρίλιου 2013)
O χάρτης για να πάμε στο σπίτι του Kosta mgs
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
kostas mgs
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Αντε να βλεπω συμετοχες!!!!RiaDr έγραψε:Πάρα πολύ καλή ιδέα!
Και μην το βλέπουμε ως "αντίπαλον δέος", ποικιλία να υπάρχει - δεν έχουμε και συμβόλαιο με τον Τσακίρη![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Πάρα πολύ καλή ιδέα!
Και μην το βλέπουμε ως "αντίπαλον δέος", ποικιλία να υπάρχει - δεν έχουμε και συμβόλαιο με τον Τσακίρη![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
kostas mgs
Topic author - Σπορόφυτο

Aυτα ειναι!!!! ελα να βλεπω συμμετοχες!!!!!!!dragonail έγραψε:Θα μαζέψουμε ποτ, δέντρα, εργαλεία και υλικά για την τέχνη των μπονσαι και θα κάνουμε ανταλλαγές!
Μια πρωτοπόρα πρόταση από τον kosta mgs συμφουρίτη του bonsaiforum.gr και τον ευχαριστούμε !
[img]http://webspace.webring.com/people/ul/l ... erram1.jpg[/img]
-
dragonail
- Διαχειριστής

- Been thanked: 38 times
- Επικοινωνία:
Θα μαζέψουμε ποτ, δέντρα, εργαλεία και υλικά για την τέχνη των μπονσαι και θα κάνουμε ανταλλαγές!
Μια πρωτοπόρα πρόταση από τον kosta mgs συμφουρίτη του bonsaiforum.gr και τον ευχαριστούμε !
-
M4r0k1nos
- Imperial

- Επικοινωνία:
Μπράβο! πολύ ωραία η πρόστασή σου Κωστή! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/41.gif[/img]
Εμένα μου αρέσει , καί σαν νέα τοποθεσία αλλά καί για το θέμα της συνάντησης , θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω!
Εμένα μου αρέσει , καί σαν νέα τοποθεσία αλλά καί για το θέμα της συνάντησης , θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
-
kostas mgs
Topic author - Σπορόφυτο

και βεβεα!!!!marios έγραψε:Ευχαριστούμε Κώστα!
Αλλα εάν θέλω βοήθεια για συρματωμα σε ένα απο τα δέντρα μου δεν θα την κάνουμε;
-
kostas mgs
Topic author - Σπορόφυτο

Δεν παω να διακοψω ουτε να αποπροσανατολισω την παρεα ....μια ακομα συναντηση προτινω με διαφορετικο 8εμα... μια μινι εκθεση να γνωρισουμε τα δεντρα και τα γουστα που εχει ο καθενας πανω στα bonsai ... και ανταλαγη υλικων που δεν χρειαζομαστε.karesansui έγραψε:Καλημέρα σας!
Πολύ ευγενικό και φιλόξενο απο μεριάς σου Kostas mgs να μας διαθέσεις την ευρύχωρη αυλή σου για την επικείμενη συνάντηση του Μαρτίου. Η γνώμη μου παρόλα ταύτα είναι να συνεχίσουμε σαν μέλη του forum τις συναντήσεις στα Φυτώρια Τσακίρη.
Είναι μακρυά όντως απο την πόλη αλλά, το σκεπτικό είναι οτι προσφέρουν πολλές επιλογές επιπλέον αυτών που αναφέρθηκες στην δημοσίευσή σου!
-
kostas mgs
Topic author - Σπορόφυτο

Και βεβαια θα συνεχιστει .... δεν παω να διακοψω τιποτε... προτινω μια ακομη συναντηση στην ωραια παρεα μας με διαφορετικο θεμα!!!!manos_papadakis40 έγραψε:Πολυ καλη ιδεα ,και η συνεχεια των συναντησεων στο φυτωριο ΤΣΑΚΙΡΗ θα συνεχιστει η οχι?
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλημέρα σας!
Πολύ ευγενικό και φιλόξενο απο μεριάς σου Kostas mgs να μας διαθέσεις την ευρύχωρη αυλή σου για την επικείμενη συνάντηση του Μαρτίου. Η γνώμη μου παρόλα ταύτα είναι να συνεχίσουμε σαν μέλη του forum τις συναντήσεις στα Φυτώρια Τσακίρη.
Είναι μακρυά όντως απο την πόλη αλλά, το σκεπτικό είναι οτι προσφέρουν πολλές επιλογές επιπλέον αυτών που αναφέρθηκες στην δημοσίευσή σου!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
manos_papadakis40
- Omono

Πολυ καλη ιδεα ,και η συνεχεια των συναντησεων στο φυτωριο ΤΣΑΚΙΡΗ θα συνεχιστει η οχι?
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Re: Ανοιξιατικη συναντηση
Πάρα πολύ καλή ιδέα και σε ευχαριστούμε Κώστα!
Θα ανεβάσω φωτογραφία για το πως μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι σου!
Ο Κώστας έχει μια άνετη αυλή για να μας φιλοξενήσει!
Θα ανεβάσω φωτογραφία για το πως μπορούμε να έρθουμε στο σπίτι σου!
Ο Κώστας έχει μια άνετη αυλή για να μας φιλοξενήσει!
-
kostas mgs
Topic author - Σπορόφυτο

Ανοιξιάτικη Swap Fair (Έκθεση Ανταλλαγής) του bonsaiforum
Καλησπερα σε ολη την παρεα !!!!
Στις 7 Απρίλιου 2013 σας προσκαλώ ολους στην αυλη του σπιτιου μου για μια ανοιξιατικη συναντηση!
Αυτη τη φορα λεω να μην κανουμε εργασιες.... λεω να κανουμε μια μινι εκθεση φέρνοντας ο καθε ενας μας απο 3 bonsai φτιαγμενα απο τον ιδιο . Να δουμε να θαυμασουμε και να σχολιασουμε τις δημιουργιες μας!!!!
Επίσης προτεινω να κάνουμε μια ανταλαγη - bazaar - με δεντρακια που δεν χρειαζόμαστε πια.. που δεν μας κανουν η που δεν (το χουμε ) να το τελειώσουμε!! Επίσης μπορουμε να ανταλλάξουμε pots γλαστρακια που εχουμε διπλα η που δεν μας αρεσουν ... Επισης εργαλεια , χωματα , βραχακια , η οτι αλλο σχετιζεται με την τεχνη των bonsai!!!!
H ωρα η γνωστη, δηλ. 11.00 πμ. εγω μενω στο Kορωπι κοντα στιν έξοδο αττικής οδού!!!
Περιμενω την γνωμη σας και την συμμετοχη σας για να περασουμε μια ομορφη κυριακη !!!!
Στις 7 Απρίλιου 2013 σας προσκαλώ ολους στην αυλη του σπιτιου μου για μια ανοιξιατικη συναντηση!
Αυτη τη φορα λεω να μην κανουμε εργασιες.... λεω να κανουμε μια μινι εκθεση φέρνοντας ο καθε ενας μας απο 3 bonsai φτιαγμενα απο τον ιδιο . Να δουμε να θαυμασουμε και να σχολιασουμε τις δημιουργιες μας!!!!
Επίσης προτεινω να κάνουμε μια ανταλαγη - bazaar - με δεντρακια που δεν χρειαζόμαστε πια.. που δεν μας κανουν η που δεν (το χουμε ) να το τελειώσουμε!! Επίσης μπορουμε να ανταλλάξουμε pots γλαστρακια που εχουμε διπλα η που δεν μας αρεσουν ... Επισης εργαλεια , χωματα , βραχακια , η οτι αλλο σχετιζεται με την τεχνη των bonsai!!!!
H ωρα η γνωστη, δηλ. 11.00 πμ. εγω μενω στο Kορωπι κοντα στιν έξοδο αττικής οδού!!!
Περιμενω την γνωμη σας και την συμμετοχη σας για να περασουμε μια ομορφη κυριακη !!!!