Το κυνήγι της αγριοελιάς... Ελιά Νο3
-
Νικολας72
Topic author - Omono

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 104 times
Re: Το κυνήγι της αγριοελιάς... Ελιά Νο3
Υπέροχη δουλειά και πάλι Γιάννη. Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω θα μου άρεσε το δεξί κλαδί να "πέσει" λίγο πιο κάτω.. Κάπως έτσι..: Τί λες?
Εάν τα καταφέρει βέβαια, μετά από όλα όσα πέρασε...!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
If you can DREAM it,
you can DO it..!
you can DO it..!
-
kormaniatis
- Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sorry! Παρορμητικος από τον ενθουσιασμό. Θα το κάνω σωστά μόλις μάθω. Γειιαάα
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Καλησπέρα και καλωσήρθες στο φόρουμ.kormaniatis έγραψε: ↑01 Οκτ 2020, 19:12ειναι λιγο χαοτικη η διακλαδωση , πρεπει να πεσει κουρεμα.
εχει κανεις σας καποια συμβουλη για σωστο μερος τοποθετησης του δενδρου, αναγκες σε ηλιο και υγρασια . ισως καποιο λιπασμα . τοσο καιρο αυτοσχεδιαζω και δεν ξερω αν γινεται να βοηθησω το φυτο καπως καλυτερα να παρει τα πανω του (πιο γρηγορα) .
For the records : τα έχω σε σχετικα μεγαλα ποτς για αναπτυξη ριζικου τα πρωτα χρονια , ημισκιερο μερος - το βλεπει ο ηλιος ελαφρα πριν το απογευμα , ποτισμα απο μαιο εως οκτωμβριο ανα 2 μερες οταν δυει ο ηλιος με νερο απο πηγη ή γενικα καθαρο νερο (οχι παροχής ΕΥΔΑΠ) , χωμα - κοκκινοχωμα και απο κατω ποταμισιο ψιλο χαλικι .
Να επισημάνω κάτι. Αντί να παρουσιάσεις κάποιο δέντρο σου σε ένα θέμα που έχει ανοίξει κάποιος άλλος για δικό του δέντρο θα ήταν καλύτερα να ανοίξεις δικό σου νέο θέμα με φωτογραφίες οι οποίες πρέπει να καταχωρηθούν με τον σωστό τρόπο για να φαίνονται. Διάβασε λίγο στις οδηγίες και τις χρήσιμες συμβουλές στην αρχική σελίδα στο φόρουμ στο κάτω μέρος πως γίνονται τα παραπάνω.
Επίσης αν θέλεις γράψε μας λίγα λόγια για σένα και το όποιο ενδιαφέρον σου μέχρις στιγμής για τα bonsai.
-
kormaniatis
- Σπορόφυτο

ειναι λιγο χαοτικη η διακλαδωση , πρεπει να πεσει κουρεμα.
εχει κανεις σας καποια συμβουλη για σωστο μερος τοποθετησης του δενδρου, αναγκες σε ηλιο και υγρασια . ισως καποιο λιπασμα . τοσο καιρο αυτοσχεδιαζω και δεν ξερω αν γινεται να βοηθησω το φυτο καπως καλυτερα να παρει τα πανω του (πιο γρηγορα) .
For the records : τα έχω σε σχετικα μεγαλα ποτς για αναπτυξη ριζικου τα πρωτα χρονια , ημισκιερο μερος - το βλεπει ο ηλιος ελαφρα πριν το απογευμα , ποτισμα απο μαιο εως οκτωμβριο ανα 2 μερες οταν δυει ο ηλιος με νερο απο πηγη ή γενικα καθαρο νερο (οχι παροχής ΕΥΔΑΠ) , χωμα - κοκκινοχωμα και απο κατω ποταμισιο ψιλο χαλικι .
-
kormaniatis
- Σπορόφυτο

εια σας παιδια, ειμαι καινουριος στην σελιδα(τωρα ειδα οτι υπαρχει φορουμ
) 4 χρονια παω για κυνηγι, εχω καμια 50αρα φυτα. αυτο στην φωτογραφια ειναι το 1ο που εφτιαξα (8 εκ. το υψος του ποτ)
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Been thanked: 291 times
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Rating: 7.14%
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 420 times
- Been thanked: 359 times
-
Νικολας72
Topic author - Omono

Τούτη δω την Αγριλιά νομίζω έχω πολύ καιρό να ενημερώσω πως έχει εξελιχθεί. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ. Και αυτή έχει δεχθεί πολλά κλαδέματα και κορφολογήματα. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες ...
Βέβαια έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα (ασθένεια..
που με προβληματίζει αλλά θα ανοίξω νέο θέμα με σχετική ερώτηση. Ίσως κάποιος μπορεί να βοηθήσει...
ΥΓ.: Πάλι ξάπλα οι φωτογραφίες. Κάτι έχει πάθει το κινητό άραγε; Χάρη, βοήθεια...
Βέβαια έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα (ασθένεια..
ΥΓ.: Πάλι ξάπλα οι φωτογραφίες. Κάτι έχει πάθει το κινητό άραγε; Χάρη, βοήθεια...
If you can DREAM it,
you can DO it..!
you can DO it..!
-
Dim Papadopoulos
- Shohin

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 23 times
-
Νικολας72
Topic author - Omono

Το κυνήγι της αγριοελιάς... Ελιά Νο3
If you can DREAM it,
you can DO it..!
you can DO it..!