Φικος ???
Re: Φικος ???
thanasis2561 έγραψε:Σε ευχαριστώ Λιζάκι![]()
![]()
![]()
![]()
Θα το αφήσω να αναπτυχθει![]()
![]()
![]()
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
thanasis2561
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
νομιζω οτι ειναι μια χαρα η θεση που το εχεις!thanasis2561 έγραψε:Ωραία θα κάνω εγγραφή σε αυτο που μου πες να ανεβαζω κατευθειαν το λινκ Χάρη!!!
Υ.Γ.να το βάλω σε σκια η να τ'αφησω εκι που το χα ???
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
thanasis2561
Topic author - Omono

Ωραία θα κάνω εγγραφή σε αυτο που μου πες να ανεβαζω κατευθειαν το λινκ Χάρη!!!
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
thanasis2561 έγραψε:Και ακομα 3 φωτο (δεν μαφηνει να βαλω πανω απο 3 σε καθε τοπικ)
Ανεβαζε εαν θες απο www.photobucket.com ή απο www.imageshack.com και βάλε οσες θες.
Μεσο του site ειναι μεχρι 3 σε περιπτωση spam.
-
thanasis2561
Topic author - Omono

Και ακομα 3 φωτο (δεν μαφηνει να βαλω πανω απο 3 σε καθε τοπικ)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
thanasis2561
Topic author - Omono

Επαναφέρω το θέμα για να σας δείξω την πρόοδο (ταχύτατη ομολογώ) του φίκου που βρήκα πεταμενο !!!
Πέταξε βλασταράκια σε διάφορα σημεία και προς ενημέρωση τον έχω σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος κατα μεγαλη διαρκεια της ημέρας!!!Το θέμα μου ειναι τωρα αν δεν πειράζει να τον αφησω εκει που το βλεπει ο ηλιος η πρεπει να τον βαλω σε σκια τωρα που έβγαλε βλασταράκια...
Πέταξε βλασταράκια σε διάφορα σημεία και προς ενημέρωση τον έχω σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος κατα μεγαλη διαρκεια της ημέρας!!!Το θέμα μου ειναι τωρα αν δεν πειράζει να τον αφησω εκει που το βλεπει ο ηλιος η πρεπει να τον βαλω σε σκια τωρα που έβγαλε βλασταράκια...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
thanasis2561
Topic author - Omono

Να στε καλα βρε παιδια!!!
Θα παω αυριο να ζητησω φαρμακο να τα σκοτωσω!
Αν δεν εβαζα την φωτο για να δειτε τα φυλλα δεν θα το καταλαβαινα .."Τυχαίο??? Δεν νομιζω"

Θα παω αυριο να ζητησω φαρμακο να τα σκοτωσω!
Αν δεν εβαζα την φωτο για να δειτε τα φυλλα δεν θα το καταλαβαινα .."Τυχαίο??? Δεν νομιζω"
-
thanasis2561
Topic author - Omono

Το ειχα ψεκασει προχθες αλλα οταν το τριψα το φυλλο εφυγαν μεν οι κοιλιδες οι ασπρες αλλα παρατηρησα κατι κουκιδες ασπροκιτρινες .
Δεν εχω ιδεα τι ειναι...
Δεν εχω ιδεα τι ειναι...
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
thanasis2561 έγραψε:Ναι Φιλλιπε εχουν ασπρες κοιλιδες!!Υγρασια σημαινει αυτο???
Άλατα μαλλον... απο το ποτισμα/ψεκασμα... Τι λες Φιλιππε;
-
thanasis2561
Topic author - Omono

-
Philip
- Masterpiece

thanasis2561 έγραψε:Είναι απο ενα μικρο φικο που χω Φίλλιπε!Την έβαλα να σας δειξω τα φυλλα του γιατι ειναι ιδια με αυτου που βρηκα!
-
thanasis2561
Topic author - Omono

Είναι απο ενα μικρο φικο που χω Φίλλιπε!Την έβαλα να σας δειξω τα φυλλα του γιατι ειναι ιδια με αυτου που βρηκα!
Φικος Μπένζαμιν είναι νομιζω η ονομασια του.
Φικος Μπένζαμιν είναι νομιζω η ονομασια του.
-
thanasis2561
Topic author - Omono

Το κοψα διοτι ήτανε τεραστιο Χάρη.
Κακως βεβαια, αλλα θα πεταξει ε???θα ανεβασω φωτο απο την διαμορφωση του.. το βαλα σε γλαστρα με υποστρωμα καλης αποστραγγισης και μαζι με την μπαλιτσα που σουλουπωσα λιγακι και οτι κενο ειχε συμπληρωσα με το μιγμα (50 ακανταμα-10 χαλικι-40 τυρφη).
Στις πληγες έβγαλε ενα ασπρο κολλωδες υγρο σαν γαλα το φυτο απο μονο του
Κακως βεβαια, αλλα θα πεταξει ε???θα ανεβασω φωτο απο την διαμορφωση του.. το βαλα σε γλαστρα με υποστρωμα καλης αποστραγγισης και μαζι με την μπαλιτσα που σουλουπωσα λιγακι και οτι κενο ειχε συμπληρωσα με το μιγμα (50 ακανταμα-10 χαλικι-40 τυρφη).
Στις πληγες έβγαλε ενα ασπρο κολλωδες υγρο σαν γαλα το φυτο απο μονο του
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Δεν επρεπε να τον κοψεις... Γιατι αυτη η εποχη ειναι που αναπτυσετε... Βεβαια οι φικοι ειναι γερα φυτα. Βαλε εστω παστα εβολιασμου στα κοψιματα.

-
thanasis2561
Topic author - Omono

Εν τω μεταξύ η πρώτη μου σκέψη ήτανε αυτή η καταπληκτικη διαμόρφωση με τη μονη διαφορα οτι ο κορμος θα ναι ισιος και οχι σπαστος 
-
thanasis2561
Topic author - Omono

Φικος ???
Καλησπέρα!
Καθώς σημερα γυρνουσα απο την δουλειά και παρκαρα είδα δίπλα απο τα σκουπίδια εναν φικο (νομιζω) σε πολυ καλη κατασταση (με διπλο κορμο) με πρασινα φυλλαρακια και ξεχαρβαλωμενο μαζι με την μπάλα του(χωματινη εννοω)! Εκανα με τροπο καπως και τσακ τον "βούτηξα"!!Λογω μεγαλου υψους αναγκαστικα να τον πριονισω!!!Ωραια τωρα τον έχω σπίτι!!!Τι κανω ???
Οριστε φωτο απο κορμο και απο ριζομπαλα και απο εναν μικρο φικο που χω για να δειτε τα φυλλα
Καθώς σημερα γυρνουσα απο την δουλειά και παρκαρα είδα δίπλα απο τα σκουπίδια εναν φικο (νομιζω) σε πολυ καλη κατασταση (με διπλο κορμο) με πρασινα φυλλαρακια και ξεχαρβαλωμενο μαζι με την μπάλα του(χωματινη εννοω)! Εκανα με τροπο καπως και τσακ τον "βούτηξα"!!Λογω μεγαλου υψους αναγκαστικα να τον πριονισω!!!Ωραια τωρα τον έχω σπίτι!!!Τι κανω ???
Οριστε φωτο απο κορμο και απο ριζομπαλα και απο εναν μικρο φικο που χω για να δειτε τα φυλλα