ωραιο δεντρακι florian. Μεχρι να αποφασισεις σε ποιο υψος το θες κ πιο κλαδι να κρατησεις σαν κορυφη , αφησε το να ηρεμησει - οπως κ συ το σκεφτηκες.
Καλη συνεχεια να εχει.
Κεφαλονίτικη Πεύκη από τον Πύργο Ηλείας
-
- Omono
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 53 times
Re: Κεφαλονίτικη Πεύκη από τον Πύργο Ηλείας
- These users thanked the author deus x machina for the post:
- florian (22 Νοέμ 2023, 10:01)
- Rating: 7.14%
Nihil humanum mihi alienum est
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 340 times
- Been thanked: 267 times
- Επικοινωνία:
-
- Omono
- Has thanked: 143 times
- Been thanked: 81 times
Με γειά!! Πολύ ωραίο!!
Κι εγώ πιστεύω μπορεί να γίνει ωραίο literati.
Κι εγώ πιστεύω μπορεί να γίνει ωραίο literati.
-
- Shohin
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 47 times
Hallo Florian,
gefeliciteerd met je aankoop.
Ik denk dat je hier inderdaad een leuke Literati van kunt maken.
Ik begrijp dat je handen jeuken om te kunnen beginnen.
Bonsaigroet, Joop
gefeliciteerd met je aankoop.
Ik denk dat je hier inderdaad een leuke Literati van kunt maken.
Ik begrijp dat je handen jeuken om te kunnen beginnen.
Bonsaigroet, Joop
- These users thanked the author JoopVanDenBerge for the post:
- florian (20 Νοέμ 2023, 12:12)
-
Topic author - Omono
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 10 times
Κεφαλονίτικη Πεύκη από τον Πύργο Ηλείας
Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
το Σαββατοκύριακο είμασταν στο χωριό της γυναίκας μου και μιας και ήταν άδειο το αυτοκίνητο και είχα χρόνο να χαζέψω μερικά φυτώρια της περιοχής έγινε η ζημιά. Βρήκα σε μια γωνία ένα ξεχασμένο για χρόνια δεντράκι, το οποίο ερωτεύτηκα με τη πρώτη μάτια. Έχω και μεγάλη αδυναμία σε όλα τα δέντρα σε στιλ Literati και να το μπροστά από τα μάτια μου! Αφαιρέσα μόνο το πάνω μέρος χώματος (που ήταν χωρίς ρίζες) δεν πείραξα καθόλου τις ρίζες και τοποθέτησα το δέντρο σε μεγαλύτερη γλάστρα και γέμισα την γλάστρα με ανόργανο 100%. Χάρηκα πολύ για τη ποσότητα μυκοριζας που περιείχε η γλάστρα. Ελπίζω να τα πάει καλά στη νέα γλάστρα. Διαμόρφωση τώρα την επόμενο σεζόν. Θα το ταϊζω και φροντίζω για ένα χρόνο χωρίς καμία άλλη εργασία (όσο και να με τσούζουν τα χέρια μου!!!)
το Σαββατοκύριακο είμασταν στο χωριό της γυναίκας μου και μιας και ήταν άδειο το αυτοκίνητο και είχα χρόνο να χαζέψω μερικά φυτώρια της περιοχής έγινε η ζημιά. Βρήκα σε μια γωνία ένα ξεχασμένο για χρόνια δεντράκι, το οποίο ερωτεύτηκα με τη πρώτη μάτια. Έχω και μεγάλη αδυναμία σε όλα τα δέντρα σε στιλ Literati και να το μπροστά από τα μάτια μου! Αφαιρέσα μόνο το πάνω μέρος χώματος (που ήταν χωρίς ρίζες) δεν πείραξα καθόλου τις ρίζες και τοποθέτησα το δέντρο σε μεγαλύτερη γλάστρα και γέμισα την γλάστρα με ανόργανο 100%. Χάρηκα πολύ για τη ποσότητα μυκοριζας που περιείχε η γλάστρα. Ελπίζω να τα πάει καλά στη νέα γλάστρα. Διαμόρφωση τώρα την επόμενο σεζόν. Θα το ταϊζω και φροντίζω για ένα χρόνο χωρίς καμία άλλη εργασία (όσο και να με τσούζουν τα χέρια μου!!!)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.