Fagus Sylvatica-English Beech
-
My Nellie
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Fagus Sylvatica-English Beech
Θα γίνει κι αυτό!Jean-Zac έγραψε: ... ... Συγνώμη Αλεξάνδρα .Ισως στο μέλλον
Σιγά μη δεν μπορέσεις να ανεβάσεις φωτογραφίες...., είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Been thanked: 291 times
Αγαπητέ fspike μπορεί εγώ και η μητέρα σου να έχουμε την ίδια ηλίκία αλλά και να μην καταλαβαίνουμε κάποιους τρόπους και κάποιες λειτουργίες των υπολογιστών.Δέν είμαστε ''κομπιουτεράδες'' και ούτε έχουμε διάθεση να γίνουμε.Απλά σκέπτομαι ότι αυτή η δυσκολία μπορεί να ενοχλεί και κάποιους άλλους στο φόρουμ και τα αρχεία και οι φωτογραφίες που έχω είναι όλες μεγάλες.Οπότε θα πρέπει κάθε φορά να μπαίνω σε μία διαδικασία.ΑΛΕΞ ΣΥΓΝΩΜΗ έχω κάνει το θέμα σου χάλια,αλλά ψάχνω μια λύση για να βοηθήσω.Παρακαλώ τους moderator να σβύσουν ή να μεταφέρουν το πρόβλημά μου γιατί όπως είπα μπορεί να είναι και πρόβλημακάποιων άλλων.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean-Zac την 28 Απρ 2010, 11:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Είναι προτιμότερο να μην φορτώνονται οι hosts & οι servers του forum από τη στιγμή που υπάρχουν οι ΔΩΡΕΑΝ online media hosts (όπως το ImageShack ή το photobucket). Και η διαδικασιά του να ανεβάσει μια φωτογραφία είναι ακριβώς η ίδια. Η μόνο διαφορά είναι ότι μετά χρησιμοποιείς το Link εδώ. Για κάποιον που έχει μάθει να χρησιμοποιεί forum σαν αυτό δεν είναι απολύτως τίποτα. Για την μάνα μου είναι ακατόρθωτο.... 
Γιώργος
Γιαννη ακομα δεν ξεκινησες γκρινιαζειςςς!!!Jean-Zac έγραψε:Η φωτό είναι άσχετη γιατί κάνω δοκιμές.Αλλά τα πράσινα μάτια για εμένα είναι όλα τα λεφτά.!!!( 2 πράσινα μάτια με μπλέ βλεφαρίδες . Γιάννης Σπάρτακος στο πιάνο πρίν πολλλλλλά χρόνια στο Κολωνάκι)
Παρά τις δοκιμές που έκανα δεν τα κατάφερα.Ισως ΝΑ ξαναπροσπαθήσω τους ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !!!! Είναι κρίμα να υπάρχει αυτός ο περιορισμός μεγέθους και κάποιες διαδικασίες μέχρι να βάλουμε μία φωτό.Κουράζει !!!
Το σαιτ εχει περιορισμο χωρου για καθε χρηστη (βασικα ολα τα σαιτ εχουν)
οι φωτογραφιες που πας να βαλεις μαλλον ειναι μεγαλες και δε σε αφηνει..
αν κερνας καφε θα ερθουμε με Χαρη να σου δειξουμε μερικα πραγματακια για να μη παιδευεσαι,
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Jean-Zac
- V.I.P

Η φωτό είναι άσχετη γιατί κάνω δοκιμές.Αλλά τα πράσινα μάτια για εμένα είναι όλα τα λεφτά.!!!( 2 πράσινα μάτια με μπλέ βλεφαρίδες . Γιάννης Σπάρτακος στο πιάνο πρίν πολλλλλλά χρόνια στο Κολωνάκι)
Παρά τις δοκιμές που έκανα δεν τα κατάφερα.Ισως ΝΑ ξαναπροσπαθήσω τους ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !!!! Είναι κρίμα να υπάρχει αυτός ο περιορισμός μεγέθους και κάποιες διαδικασίες μέχρι να βάλουμε μία φωτό.Κουράζει !!! Συγνώμη Αλεξάνδρα .Ισως στο μέλλον ......
Παρά τις δοκιμές που έκανα δεν τα κατάφερα.Ισως ΝΑ ξαναπροσπαθήσω τους ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !!!! Είναι κρίμα να υπάρχει αυτός ο περιορισμός μεγέθους και κάποιες διαδικασίες μέχρι να βάλουμε μία φωτό.Κουράζει !!! Συγνώμη Αλεξάνδρα .Ισως στο μέλλον ......
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Jean-Zac
- V.I.P

Προσπαθώ να βάλω εικόνα αλλά έχω πρόβλημα με το μέγεθος.Αρχίζω να νευριάζω πρίν κάν ξεκινήσω.Κάτι δεν πάει καλά.Γιατί σε άλλα site δεν μου συμβαίνει αυτό ?????????
-
My Nellie
Topic author - Imperial

Στο ίδιο πνεύμα της σκούπας (broom/hokidachi) είναι κι η πρόταση ενός μέλους άλλου ξενόγλωσσου forum...
[img]http://i290.photobucket.com/albums/ll27 ... MLEWIS.jpg[/img]
με την επί πλέον οδηγία να το γείρω προς τα δεξιά όταν το μεταφυτεύσω του χρόνου την Άνοιξη.
Όμως, έχω την εντύπωση ότι δεν θα είναι ακριβώς στυλ σκούπα, διότι ο κορμός δεν θα είναι απολύτως ευθύς.
Μάλλον θα πρέπει να επινοήσουμε έναν νέο στύλ....
Θα παντρέψουμε το slanting και το broom και θα έχουμε το "σκούπα κεκαμμένη"
Σ' εμένα πάντως, η δεύτερη φωτογραφία που σας έχω δείξει είναι εκείνη που μου αρέσει περισσότερο....
Ας περιμένουμε και τον Γιάννη, ίσως κι ο Λάζαρος μας πει κάτι ακόμη....
[img]http://i290.photobucket.com/albums/ll27 ... MLEWIS.jpg[/img]
με την επί πλέον οδηγία να το γείρω προς τα δεξιά όταν το μεταφυτεύσω του χρόνου την Άνοιξη.
Όμως, έχω την εντύπωση ότι δεν θα είναι ακριβώς στυλ σκούπα, διότι ο κορμός δεν θα είναι απολύτως ευθύς.
Μάλλον θα πρέπει να επινοήσουμε έναν νέο στύλ....
Θα παντρέψουμε το slanting και το broom και θα έχουμε το "σκούπα κεκαμμένη"
Σ' εμένα πάντως, η δεύτερη φωτογραφία που σας έχω δείξει είναι εκείνη που μου αρέσει περισσότερο....
Ας περιμένουμε και τον Γιάννη, ίσως κι ο Λάζαρος μας πει κάτι ακόμη....
-
My Nellie
Topic author - Imperial

Βιάσου Κύριε Webmaster!
Τι Master είσαι?.... Να μη μπορώ να "δεχθώ" την βοήθεια που μου στέλνουν? Κόλλησε στα σύνορα!!! Ανήκουστο!!!
Γιάννη, σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τον σύνδεσμο που παρέθεσες!
Είναι το άρθρο στο οποίο αναφέρθηκα το Σάββατο όταν συζητούσαμε για την οξυά, θυμάσαι? Είναι πράγματι πολύ κατατοπιστικό και ήδη έχω βάλει σ' εφαρμογή την τεχνική που παρουσιάζει.
Τι Master είσαι?.... Να μη μπορώ να "δεχθώ" την βοήθεια που μου στέλνουν? Κόλλησε στα σύνορα!!! Ανήκουστο!!!
Γιάννη, σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τον σύνδεσμο που παρέθεσες!
Είναι το άρθρο στο οποίο αναφέρθηκα το Σάββατο όταν συζητούσαμε για την οξυά, θυμάσαι? Είναι πράγματι πολύ κατατοπιστικό και ήδη έχω βάλει σ' εφαρμογή την τεχνική που παρουσιάζει.
-
My Nellie
Topic author - Imperial

[img]http://i290.photobucket.com/albums/ll27 ... 35-1-1.jpg[/img]
Αυτό είναι ένα αρνητικό της οξυάς.... Ίσως σας βοηθήσει να σημειώσετε επάνω τις προτάσεις σας...
Αυτό είναι ένα αρνητικό της οξυάς.... Ίσως σας βοηθήσει να σημειώσετε επάνω τις προτάσεις σας...
-
My Nellie
Topic author - Imperial

Με αφορμή την σύντομη συζήτηση που είχαμε το Σάββατο σε σχέση με την διαμόρφωση της οξυάς, θα σας ανεβάσω δυό φωτογραφίες που αναπαριστούν αυτό που έχω δημιουργήσει στην φαντασία μου γι' αυτήν.
Στην πρώτη είναι ένα πυξάρι (boxwood) windswerpt/fukinagashi, ενώ στην δεύτερη είναι μία φλαμουριά (ash tree) slanting/shakkan.
[img]http://i290.photobucket.com/albums/ll27 ... 061909.jpg[/img]
[img]http://i290.photobucket.com/albums/ll27 ... _ash_1.jpg[/img]
Αυτό το χέρι στο πλάϊ του δένδρου, το γνωρίζετε, έτσι δεν είναι???
Πώς βλέπετε εσείς αυτό το δένδρο στο μέλλον?
Θα με βοηθούσε να μου δείξετε τις ιδέες σας με κάποιο σχεδιάκι, ένα σκαρίφημα, όσοι έχουν τον χρόνο και μπορούν να το κάνουν. Και φυσικά, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Προσεχώς θα έχω και φωτογραφία του δένδρου τώρα που πετάει τα φυλλαράκια του.
Στην πρώτη είναι ένα πυξάρι (boxwood) windswerpt/fukinagashi, ενώ στην δεύτερη είναι μία φλαμουριά (ash tree) slanting/shakkan.
[img]http://i290.photobucket.com/albums/ll27 ... 061909.jpg[/img]
[img]http://i290.photobucket.com/albums/ll27 ... _ash_1.jpg[/img]
Αυτό το χέρι στο πλάϊ του δένδρου, το γνωρίζετε, έτσι δεν είναι???
Πώς βλέπετε εσείς αυτό το δένδρο στο μέλλον?
Θα με βοηθούσε να μου δείξετε τις ιδέες σας με κάποιο σχεδιάκι, ένα σκαρίφημα, όσοι έχουν τον χρόνο και μπορούν να το κάνουν. Και φυσικά, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Προσεχώς θα έχω και φωτογραφία του δένδρου τώρα που πετάει τα φυλλαράκια του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος My Nellie την 28 Απρ 2010, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Philip έγραψε:My Nellie έγραψε:...........Ίσως κάποιος από εσάς που κατέχει το... άθλημα, θα μπορούσε να ανεβάσει κανένα σχέδιο με την δική του ιδέα για το δενδράκι.
Υπαρχει κανεις..............![]()
Θα κάνουμε κ ένα μαθημα πως μπορουμε να σχεδιασουμε ένα δεντρο που το προορίζουμε για μπονσαι. Αυτη η τεχνικη αφορα εκεινους οι οποιοι δεν ξερουν να ζωραφίζουν δηλαδη το 99%![]()
Κάτι μου θυμίζει αυτό....
Γιώργος
-
Philip
- Masterpiece

My Nellie έγραψε:...........Ίσως κάποιος από εσάς που κατέχει το... άθλημα, θα μπορούσε να ανεβάσει κανένα σχέδιο με την δική του ιδέα για το δενδράκι.
Υπαρχει κανεις..............
Θα κάνουμε κ ένα μαθημα πως μπορουμε να σχεδιασουμε ένα δεντρο που το προορίζουμε για μπονσαι. Αυτη η τεχνικη αφορα εκεινους οι οποιοι δεν ξερουν να ζωραφίζουν δηλαδη το 99%
Philip έγραψε: Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοοο απο την δικια σου σακουλα ηταν![]()
χαχαχαχαχαχαχαχα............. πλάκα κάνεις? Θέλω την τύρφη που μου λείπει πίσωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
αααααααααααααααααααααααααααααααααα
Γιώργος
-
My Nellie
Topic author - Imperial

Όσο για το πώς το φαντάζομαι....
Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ photoshop (...άσε που δεν το έχω δηλαδή), αλλά γενικώς δεν έχω ικανότητα στην... ηλεκτρονική σχεδίαση
Θα ήθελα να πάρω μια φωτογραφία της οξυάς και να προσπαθήσω να την επεξεργασθώ κάπως, έτσι ώστε να της δώσω το σχήμα που φαντάζομαι, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρω...
Ίσως κάποιος από εσάς που κατέχει το... άθλημα, θα μπορούσε να ανεβάσει κανένα σχέδιο με την δική του ιδέα για το δενδράκι.
Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ photoshop (...άσε που δεν το έχω δηλαδή), αλλά γενικώς δεν έχω ικανότητα στην... ηλεκτρονική σχεδίαση
Θα ήθελα να πάρω μια φωτογραφία της οξυάς και να προσπαθήσω να την επεξεργασθώ κάπως, έτσι ώστε να της δώσω το σχήμα που φαντάζομαι, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρω...
Ίσως κάποιος από εσάς που κατέχει το... άθλημα, θα μπορούσε να ανεβάσει κανένα σχέδιο με την δική του ιδέα για το δενδράκι.
-
Philip
- Masterpiece

My Nellie έγραψε:Ναι Φίλιππε, την έδεσα καλά!
Τι νόμιζες? Ότι χάζευα την ώρα που κάναμε μάθημα? Όοοοοοχι!!!![]()
Αν ευχαριστήθηκα την μεταφύτευση? Το έγραψα σε κάποιο άλλο post, η χαρά κι η ικανοποίηση είναι αφάνταστη! Όσο κι αν το ξέρω ότι κάνω μπακαλοδουλειά, δεν συγκρίνεται!
Λέγοντας "τυρφόχωμα" εννοώ ένα ελαφρύ έτοιμο μίγμα του εμπορίου. Μου το πρότεινε η φίλη μας στην Ιφιγενείας, επειδή δεν μου είχε φέρει τύρφη. Μάλιστα η σχέτη τύρφη που μου έδωσε ήταν από ένα τσουβαλάκι που είχε φέρει για άλλον πελάτη....
.......να τα αποφευγεις αυτα...........τυρφη κ ανοργανα να χρησιμοποιεις.
Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοοο απο την δικια σου σακουλα ηταν