Γλυσινιά από εναέρια καταβολάδα
-
dimitrisf
Topic author - Shohin

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 19 times
Re: Γλυσινιά από εναέρια καταβολάδα
Και μια σημερινη με τα άνθη της για να ξεκινήσει όμορφα και μυρωδάτα η ημερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- These users thanked the author dimitrisf for the post (total 4):
- gmaravelisvet (01 Απρ 2023, 13:02) • Jack of all trades (01 Απρ 2023, 22:22) • thanos75 (03 Απρ 2023, 03:55) • Ioanisu62 (08 Απρ 2023, 18:26)
- Rating: 28.57%
-
thanos75
- Imperial

- Has thanked: 126 times
- Been thanked: 226 times
Πάρα πολύ όμορφη! Μπράβο. Έχω κάνει και γω ένα φυτό από εναέρια καταβολάδα, σε αρκετά πιο λεπτό κορμό.
Εντυπωσιάζομαι που έχει πετάξει τόσο πολύ. Που είσαι; Εμένα κοιμάται ακόμα και η καταβολάδα και το μητρικό φυτό.
Εντυπωσιάζομαι που έχει πετάξει τόσο πολύ. Που είσαι; Εμένα κοιμάται ακόμα και η καταβολάδα και το μητρικό φυτό.
-
deus x machina
- Omono

- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 66 times
και μονο που το βλεπεις ετσι ανθισμενο , το χαιρεσαι πραγματικα. Καλη συνεχεια να εχεις.
- These users thanked the author deus x machina for the post:
- Ioanisu62 (08 Απρ 2023, 18:24)
- Rating: 7.14%
Nihil humanum mihi alienum est
-
dimitrisf
Topic author - Shohin

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 19 times
Γλυσινιά από εναέρια καταβολάδα
Σας παρουσιάζω την πρώτη μου επιτυχημένη προσπάθεια για εναελέρια καταβολάδα η οποία ξεκιλίνησε τον Μάρτιο του 2021.Αφου ακολουθησα τις συμβουλες των μελων και αφου ολα πηγαν σχετικα καλα την εκοψα τον Οκτωβριο και την τοποθετησα σε γλαστρα,η αληθεια ειναι οτι δεν ειχε οσες ριζες περιμενα να εχει.Την Ανοιξη με ανταμειψε με την ανθοφορια της,το εκανε κι αλλες 3-4 φορες ως και τον Ιουλιο.Στην αρχη δυσκολευτηκε,οταν αρχιζε να μεγαλωνει ξεραινονταν οι ακρες και αντε παλι απο την αρχη,τελη Ιουλιου τελικα αρχισε να μεγαλωνει κανονικα.Λιπαινω κανονικα με υγρο βιολογικο λιπασμα και εννοειται αφθονο νερο.Τον Ιανουαριο του 2023 με χρηση ντρεμελ αφαιρεσα ενα μεγαλο μερος του κορμου που ηταν σαπιος.Αυτη την εποχη αρχιζει την ανθοφορια της,παρακατω φωτο,συστηχως δεν εχω κρατησει απο την διαδικασια της καταβολαδας.
Και τωρα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.