Αγνωστου ταυτοτητας
-
mix.dny
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Αγνωστου ταυτοτητας
Σε ευχαριστω πολυ!pinusmugo έγραψε:Εύχομαι καλή επιτυχία στο δεντράκι σου που είμαι σίγουρος ότι με την φροντίδα σου θα ανακάμψει ταχέως...
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
pinusmugo
- Imperial

- Been thanked: 1 time
Εύχομαι καλή επιτυχία στο δεντράκι σου που είμαι σίγουρος ότι με την φροντίδα σου θα ανακάμψει ταχέως...
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
mix.dny
Topic author - Imperial

Και εμενα δεν μου κανει για πορτοκαλι!Νομιζω Μανο οτι εχεις πιθανοτητες να ειναι αυτο που λες,μετα απο ενα συντομο googlαρισμα!manos_papadakis40 έγραψε:Για πορτοκαλι δεν το βλεπω γιατι εχει μικρα φυλλα κι μαλακο βλαστο.
Θα ελεγα οτι ειναι η ευγενια φυτο αειθαλες (εδω εχει παθει ηττα απο το πολυ νερο)σε ημισκιερα εδαφη με τα νεα του φυλα να βγαινουν κοκκινα κι στην πορεια να πρασινιζουν.
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
manos_papadakis40
- Omono

Για πορτοκαλι δεν το βλεπω γιατι εχει μικρα φυλλα κι μαλακο βλαστο.
Θα ελεγα οτι ειναι η ευγενια φυτο αειθαλες (εδω εχει παθει ηττα απο το πολυ νερο)σε ημισκιερα εδαφη με τα νεα του φυλα να βγαινουν κοκκινα κι στην πορεια να πρασινιζουν.
-
mix.dny
Topic author - Imperial

Nαι το ξερω!Εχεις δικιο,αλλα δεν ειχα εκεινη τη στιγμη και φανταστηκα οτι θα εχει πλουσιο ριζικο συστημα,γιατι ηταν σε πολυ μεγαλο χωρο!Nikolas6997 έγραψε:Το φύλλωμα δείχνει δια πορτοκαλιά, Μιχάλη.. Δεν ξέρω αν θα ευδοκιμήσει με φτωχό ριζικό σύστημα, δύσκολα θα χρειαστεί κάποιο λίπασμα ριζικής φύσεως.. 'Ε, πρεπε να του αλείψεις τις ρίζες με πάστα ριζοβολιάς, δια να πετάξει τριχοειδής ρίζες..[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/39.gif[/img]
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
Nikolas6997
- Imperial

Το φύλλωμα δείχνει δια πορτοκαλιά, Μιχάλη.. Δεν ξέρω αν θα ευδοκιμήσει με φτωχό ριζικό σύστημα, δύσκολα θα χρειαστεί κάποιο λίπασμα ριζικής φύσεως.. 'Ε, πρεπε να του αλείψεις τις ρίζες με πάστα ριζοβολιάς, δια να πετάξει τριχοειδής ρίζες..[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/39.gif[/img]
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Σαν εσπεριδοειδές μου μοιάζει όσο μπορώ να κρίνω απο τις φωτογραφίες!!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
mix.dny
Topic author - Imperial

Αγνωστου ταυτοτητας
Αυτο το φυτο ειχε γεμισει με ψειρες και ηταν με τις μισες ριζες στον ταφο!Καθαριστηκε σημερα και μεταφυτευτηκε.Ελπιζω να την βγαλει καθαρη,γαιτι το ριζικο συστημα ηταν απαραδεκτο!!!Ξυλωδες,κυριολεκτικα χωρις το παραμικρο ιχνος λεπτων τριχιδιων.Το υποστρωμα αποτελειται απο 30% τυρφη,15% αμμο ποταμισια και 55% ελαφροπετρα.Ελπιζω να την βγαλει!!Αν ναι θα το αφησω στην κοπελα που το φιλοξενει ηδη στο σπιτι της και θα την βοηθω στις εργασιες!Οποιος μπορει να δει τι ειδος ειναι....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι