Όταν η φύση έχει κέφια.
-
alexcorfu
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Επικοινωνία:
Re: Όταν η φύση έχει κέφια.
Μμμμ... Και μετά σου λέει "φταίει ο φονιάς".... [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... opwood.gif[/img]
-
christos1908
Topic author - Omono

- Been thanked: 1 time
Τι να πω, ελπίζω κάποια στιγμή και το δικό μου "πράσινο" που εχει τοποθετηθεί σε κάτι καφάσια να γίνει κάποια στιγμή αντίστοιχο με της φωτογραφίας...
-
iohokahey
- Masterpiece

arxarious έγραψε:Εκτός και αν το έχει κάνει για να μεγαλώσει ο γιουνίπερος και μετά να τον μεταφυτέψει! Σαν να λέμε ένα οικόσητο yamadori [ Εικόνα ]christos1908 έγραψε:Παντως ρε παιδια μιλαμε για δεντραρα!!! Αν και μου φαινεται οτι καποιος εχει βαλει το χερακι του σε αυτο το δεντρο... Ηταν μονο του, το μοναδικο με αποσταση απο τα αλλα, καθαρισμενο χαμηλα, με καποια κομμενα κλαδια, κτλ. Αλλα και οι αλλοι γιουνιπεροι που ειχε το παρτερι ηταν ενας κι ενας. Μιλαμε για παρτερι αξιας πολλων χιλιαδων ευρω που το χαζευες και στην πραγματικοτητα ηταν ενα μερος που απλως καποιος καποτε το γεμισε γιουνιπερους για πρασινο!!!
για τους περισσοτερους που δεν εχουν την ιδια τρελα με εμας,μπορει ακομη να ειναι λιγο ΄΄πρασινο΄΄ στον κηπο/παρτερι του..
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Γιώργος
Εκτός και αν το έχει κάνει για να μεγαλώσει ο γιουνίπερος και μετά να τον μεταφυτέψει! Σαν να λέμε ένα οικόσητο yamadori [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... histle.gif[/img]christos1908 έγραψε:Παντως ρε παιδια μιλαμε για δεντραρα!!! Αν και μου φαινεται οτι καποιος εχει βαλει το χερακι του σε αυτο το δεντρο... Ηταν μονο του, το μοναδικο με αποσταση απο τα αλλα, καθαρισμενο χαμηλα, με καποια κομμενα κλαδια, κτλ. Αλλα και οι αλλοι γιουνιπεροι που ειχε το παρτερι ηταν ενας κι ενας. Μιλαμε για παρτερι αξιας πολλων χιλιαδων ευρω που το χαζευες και στην πραγματικοτητα ηταν ενα μερος που απλως καποιος καποτε το γεμισε γιουνιπερους για πρασινο!!!
Παναγιώτης
-
christos1908
Topic author - Omono

Παντως ρε παιδια μιλαμε για δεντραρα!!! Αν και μου φαινεται οτι καποιος εχει βαλει το χερακι του σε αυτο το δεντρο... Ηταν μονο του, το μοναδικο με αποσταση απο τα αλλα, καθαρισμενο χαμηλα, με καποια κομμενα κλαδια, κτλ. Αλλα και οι αλλοι γιουνιπεροι που ειχε το παρτερι ηταν ενας κι ενας. Μιλαμε για παρτερι αξιας πολλων χιλιαδων ευρω που το χαζευες και στην πραγματικοτητα ηταν ενα μερος που απλως καποιος καποτε το γεμισε γιουνιπερους για πρασινο!!!
-
iohokahey
- Masterpiece

Αστα αλεξη..εχω σταμπαρει και γω ενα δεντρολιβανο..ο κορμος του εχει παχος σαν ενα μπουκαλι εμφιαλωμενου νερου...ετσι σκεφτομαι να πω στον ιδιοκτητη να μου το πουλησει![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/dance.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
Γιώργος
Γιώργος
Αν χρειάζεσαι βοήθεια στείλε μου π.μ !!!! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/lol.gif[/img]
-
christos1908
Topic author - Omono

Όταν η φύση έχει κέφια.
Δεν ξέρω καν αν είναι η κατάλληλη ενότητα γιατί δεν υπάρχει επί της ουσίας θεμα, αλλά ήθελα να το βάλω. Τον παρακάτω γιουνιπερο τον βρήκα σήμερα σε ένα παρτέρι (ιδιωτικό) μαζί με καμία εικοσαριά του ίδιου επιπέδου. Είναι το σημείο που είπα να είχα τις γνώσεις και τα εργαλεία να περιμένω και μόλις βρω ευκαιρία να τα σηκώσω όλα. (ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά...)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.