Φίκος

Φωτογραφίζουμε το δέντρο μας πριν την αγορά του και το παρουσιάζουμε για γνώμες - συμβουλές.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

iohokahey
Masterpiece
Masterpiece
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Φίκος

Δημοσίευση από iohokahey »

nikolas2014 έγραψε:25-30 ευρώ να του πείς αν σου αρέσει πολύ σαν δέντρο..εγώ ένα τέτοιο παζάρι θα έκανα!Γιατι μπορεί να σου αρέσει εσένα το δεντράκι!
πιστευω οτι πιο πιθανο ειναι να το πεταξει (που λεει ο λογος) παρα να το δωσει 30 εουρος!!
στα μερη μου εχω δει τετοιους φικους να τους πουλανε και 150 !!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

Sim62
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 15 times
Been thanked: 84 times

Δημοσίευση από Sim62 »

iohokahey έγραψε:
Sim62 έγραψε:Καλημέρα και καλως ήλθες και απο μένα. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με κάτι πιό απλό και οικονομικό όπως ένα πυξάρι, μια ελιά η ένα γιουνίπερο που γενικά συγχωρούν τα πιθανά λάθη στη διαμόρφωση. Στη συνέχεια αφού αρχίσεις να καταλαβαίνεις περι τίνος ακριβώς πρόκειται οταν μιλάμε για bonsai η prebonsai και αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά με το hobby και να διαβάσεις αρκετά, ίσως θα μπορούσες να διαθέσεις και περισσότερα χρήματα. Οσο για το σαλόνι μάλλον πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές των περισσοτέρων.

πιιο απλο απο τον φικο υπαρχει??
οσο για το οικονομικο συμφωνω μαζι σου..

υγ.θα δεινοπαθησει στο σαλονι,νομιζω το εγραψα και στην προηγουμενη δημοσιευση..!
Απλώς έθεσα ταυτόχρονα και την οικονομική διάσταση του συγκεκριμένου φυτού.
Άβαταρ μέλους

nikolas2014
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Been thanked: 0

Δημοσίευση από nikolas2014 »

25-30 ευρώ να του πείς αν σου αρέσει πολύ σαν δέντρο..εγώ ένα τέτοιο παζάρι θα έκανα!Γιατι μπορεί να σου αρέσει εσένα το δεντράκι!
Άβαταρ μέλους

iohokahey
Masterpiece
Masterpiece
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από iohokahey »

Sim62 έγραψε:Καλημέρα και καλως ήλθες και απο μένα. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με κάτι πιό απλό και οικονομικό όπως ένα πυξάρι, μια ελιά η ένα γιουνίπερο που γενικά συγχωρούν τα πιθανά λάθη στη διαμόρφωση. Στη συνέχεια αφού αρχίσεις να καταλαβαίνεις περι τίνος ακριβώς πρόκειται οταν μιλάμε για bonsai η prebonsai και αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά με το hobby και να διαβάσεις αρκετά, ίσως θα μπορούσες να διαθέσεις και περισσότερα χρήματα. Οσο για το σαλόνι μάλλον πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές των περισσοτέρων.

πιιο απλο απο τον φικο υπαρχει??
οσο για το οικονομικο συμφωνω μαζι σου..

υγ.θα δεινοπαθησει στο σαλονι,νομιζω το εγραψα και στην προηγουμενη δημοσιευση..!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

Sim62
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 15 times
Been thanked: 84 times

Δημοσίευση από Sim62 »

Καλημέρα και καλως ήλθες και απο μένα. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με κάτι πιό απλό και οικονομικό όπως ένα πυξάρι, μια ελιά η ένα γιουνίπερο που γενικά συγχωρούν τα πιθανά λάθη στη διαμόρφωση. Στη συνέχεια αφού αρχίσεις να καταλαβαίνεις περι τίνος ακριβώς πρόκειται οταν μιλάμε για bonsai η prebonsai και αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά με το hobby και να διαβάσεις αρκετά, ίσως θα μπορούσες να διαθέσεις και περισσότερα χρήματα. Οσο για το σαλόνι μάλλον πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές των περισσοτέρων.
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα παιδιά.. αν ήταν πιο φτηνό να του έδινες μια ευκαιρία, αλλά τόσα χρήματα δεν τα αξίζει.

Καραγιώργο, ζωγράφισες με τη δήλωση περί χρημάτων και βενζίνης![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... olling.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."

Topic author
Panos74
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από Panos74 »

Ευχαριστώ παιδιά! Με βοηθάτε πολύ.
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 105 times
Been thanked: 165 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Σωστος ο Καραγιώργος.

Φίλε μου διάβασε εδω: http://library.bonsaiforum.gr/index.php ... epafi.html
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Καραγιωργος Α
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Καραγιωργος Α »

Γεια σου φίλε χωρίς να σε προσβάλλω -
- Δεν τα αξίζει Με τιποτααααααα ...Αστο εκεί που κάθεται !
Καλύτερα να τα δώσεις σε βενζίνη να ψάξεις για κατι άλλο !
.....Σίγουρα ένα πιο όμορφο δέντρο σε περιμένει κάπου εκεί έξω -και με λιγότερα €€€€!

Ps Τα όνειρα μας τα κυνηγάμε δεν έρχονται απο μόνα τους![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... cheers.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 105 times
Been thanked: 165 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Με 80 ευρώ μπορεις να αγοράσεις δεντράρα και να το φτιάξεις μόνος σου. Για να μην σου πω με πολυ λιγοτερα λεφτα!

Διάβασε λιγο μεσα στο φορουμ πάρε ιδέες διάβασε και τα ανοικτα αρθρα στην βιβλιοθηκη δεν χρειαζεται να αγορασεις κατι 'ετοιμο'. Με λίγη βοηθεια απο το φορουμ θα ξεκινησεις ενα πολυ ωραιο δέντρο. Σκεψου το...
Εαν θελεις 'ετοιμο' ψαξε το καλύτερα και ανέβασε φωτογραφιες οπως και εκανες! :)
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 61 times

Δημοσίευση από karesansui »

Καλησπέρα!
Τα 80 ευρώ είναι υπερβολική τιμή για ένα δέντρο που έχει τελείως ξεφύγει σχεδιαστικά απο το να λέγεται μπονσάι.
(Δεν θα δυσκολευτεί κάποιος να το φέρει σε λογαριασμό βεβαίως, αλλά θέλει χρόνο και ενδεχομένως κόπο!)
Ψάξε το λίγο ακόμα...να πουληθεί άμεσα το θεωρώ λίγο δύσκολο σε αυτήν την κατάσταση με αυτήν την τιμή οπότε, κάνε την έρευνά σου και σε άλλα φυτώρια ή ανθοπωλεία.
Αν διατίθεσαι να δώσεις 80 ευρώ πάνω-κάτω σίγουρα θα υπάρχουν και πιό εμφανίσημα μπονσάι...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake

Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 405 times
Been thanked: 340 times

Δημοσίευση από Hfestion »

Μπορείς να κάνεις παζάρι? Δεν είναι άσχημο, αποτελείτε απο έναν κορμο αλλα το μειονέκτημα του ειναι οτι δεν εχει κάποια κίνηση. Παρόλα αυτα μπορεί να σου δώσει κάτι. Θεωρώ οτι το 80 είναι πολύ.
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg

Topic author
Panos74
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Φίκος

Δημοσίευση από Panos74 »

Είναι φίκος, το ύψος του είναι 60 εκ. περίπου και πωλείται 80 γιούρια. Θα είναι το πρώτο μου και θέλω γνώμες.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση