σε αυτό λοιπόν το workshop, ακριβώς δύο μήνες πριν, ο Παναγιώτης (panixoras) είχε φέρει για διαμόρφωση μια αχλαδιά νανα. εξαιρετικό και ζηλευτό δεντράκι. πες ο ένας από δω, πες ο άλλος από κει, βρέθηκαν ατέλειες. ο Παναγιώτης που το έχει εύκολο και το πριόνι, πήρε φόρα. Λέει, τώρα θα τα διορθώσουμε όλα και θα κάνουμε νέα αρχή! Δεν έχει και άδικο.
αποτέλεσμα να κλαδευτεί εξαιρετικά το δέντρο. Εγώ από την άλλη έχω την μανία να μαζεύω τα πάντα. όλα κρίμα είναι! μάζεψα λοιπόν τα κλαδάκια σε μια νάιλον σακούλα και τα πήγα σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πολύ χρόνο και τα ξέχασα στην σακούλα, μετά τα έβαλα σε ένα βάζο με νερό για μερικές μέρες. Τέλος πάντων κάποια στιγμή τα φύτεψα σε μια γλάστρα γιατί είπα τελικά θα πάνε χαμένα.
Σήμερα λοιπόν βγήκα στην βεράντα και βλέπω κάτω από την σιδερένια σκάλα για την ταράτσα μια γλάστρα σκεπασμένη με σακούλα. Δεν θυμόμουν τι είχε μέσα. ώσπου την άνοιξα.
20200320_143617.jpg
20200320_143544.jpg
20200320_135257.jpg
η αχλαδιά! όχι μόνο έχουν πετάξει όλα τα μοσχεύματα αλλά είναι και γεμάτα λουλούδια!
εντάξει, δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. ξέρω ότι η πιθανότητες να ριζοβολήσουν δεν είναι πολλές. αλλά θαυμάζω την φύση! και ήθελα να το μοιραστώ.
Παναγιώτη, ευχαριστώ!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.