Το φετινό καλοκαίρι δεν έχει έρθει... Κάποιες εργασίες ηταν απαραίτητες και έγιναν.
Ραντεβού απο Σεπτέμβρη για νεο workshop.... Εαν εχουμε διάθεση μπορούμε να κανονισουμε SAFARI.
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό. Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα. Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη.Χ.
Πολύ ευχάριστο να γίνονται έτσι συχνά συναντήσεις. Δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά θα μπορέσω να ακολουθήσω! Εύχομαι να προγραμματιστούν και άλλες, αν και οι ερχόμενες ζέστες θα περιορίσουν σημαντικά τις εργασίες μας!!
A bonsai is a microcosm containing within it, unchanged in everything but size, the mystery of the universe. - Colin Lewis
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό. Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα. Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη.Χ.
Καλησπέρα σας και καλό μήνα!
Επειδή περάσαμε πολύ όμορφα και παραγωγικά στο τελευταίο workshop μας άρεσε τόσο που θέλουμε να ξαναπάμε να γευτούμε και την φιλοξενία του Φλόριαν!
Έτσι λοιπόν, όσα μέλη μπορούν, την επόμενη Κυριακή, στις 10:00 θα τους καλωσορίσουμε στο : https://metropolitanfoods.gr/
Θα είμαστε όλοι εκεί!
Παναγιώτης Σπεύδε βραδέως "To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake