ευχαριστω για την σκεψη κ προσοχη σου . Το σκεφτηκα να αφησω κ αλλα κλαδια , εστω κ αν χαλαγαν την εικονα [ αυτην που εχει εστω τωρα ] η ενα πολυ μεγαλυτερο απο τα υπολοιπα. Θα δοκιμασω κ τις δυο κινησεις που μου προτινεις. Σκεφτομαι μηπως το φυτεψω ακομα κ στο εδαφος.Jean-Zac έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 05:14Περισσότερα κλαδιά, μεγαλύτερη γλάστρα και 15-20 χρόνια υπομονή.Το ξέρω ακούγεται παράξενο και υπερβολικό αλλά τά μπονσάι δεν γίνονται σε 3-5 χρόνια.deus έγραψε:
........Το ερωτημα μου προς την ομαδα μας ειναι το παρακατω.
Πως τα κλαδια του μεγαλωνουν τοσο γρηγορα αλλα ο κορμος παραμενει σχεδον ο ιδιος;;;
τι μπορω να κανω ;;; ......
μικρη βουκαμβιλια σε τσιμεντενιο ποτ κ το ζητημα της
-
Topic author - Omono
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 53 times
Re: μικρη βουκαμβιλια σε τσιμεντενιο ποτ κ το ζητημα της
Nihil humanum mihi alienum est
-
- V.I.P
- Has thanked: 0
- Been thanked: 248 times
Re: μικρη βουκαμβιλια σε τσιμεντενιο ποτ κ το ζητημα της
Περισσότερα κλαδιά, μεγαλύτερη γλάστρα και 15-20 χρόνια υπομονή.Το ξέρω ακούγεται παράξενο και υπερβολικό αλλά τά μπονσάι δεν γίνονται σε 3-5 χρόνια.deus έγραψε:
........Το ερωτημα μου προς την ομαδα μας ειναι το παρακατω.
Πως τα κλαδια του μεγαλωνουν τοσο γρηγορα αλλα ο κορμος παραμενει σχεδον ο ιδιος;;;
τι μπορω να κανω ;;; ......
- These users thanked the author Jean-Zac for the post (total 2):
- deus x machina (17 Οκτ 2023, 06:20) • BILLPAN (17 Οκτ 2023, 10:35)
- Rating: 14.29%
-
Topic author - Omono
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 53 times
μικρη βουκαμβιλια σε τσιμεντενιο ποτ κ το ζητημα της
Καλησπερα σε ολους ,
πριν 6 χρονια περιπου απο ενα κομματι 20 ποντων περιπου [ χωρις ριζες ] μιας βουκαμβιλιας που μου αρεσε οταν ανθιζε , προσπαθησα να φτιαξω ενα νεο φυτο - μινιατουρα του αρχικου φυτου.
Χρονια τωρα , αφου σε πρωτη φαση μπορεσε κ ριζωσε, αντεξε κ ανθισε [ προς εκπληξη μου ] συνεχιζε κ ανθιζει πανω απο 2 φορες τον χρονο.
Πριν απο 1 περιπου μηνα εκοψα τα κλαδια γυρω στους 5 ποντους απο τον βασικο κορμο. Οχι μονο ανθισε κ παλι αλλα μεγαλωσαν κ τα κλαδια γυρω στους 12 ποντους.
Το ερωτημα μου προς την ομαδα μας ειναι το παρακατω.
τι μπορω να κανω ;;;
πριν 6 χρονια περιπου απο ενα κομματι 20 ποντων περιπου [ χωρις ριζες ] μιας βουκαμβιλιας που μου αρεσε οταν ανθιζε , προσπαθησα να φτιαξω ενα νεο φυτο - μινιατουρα του αρχικου φυτου.
Χρονια τωρα , αφου σε πρωτη φαση μπορεσε κ ριζωσε, αντεξε κ ανθισε [ προς εκπληξη μου ] συνεχιζε κ ανθιζει πανω απο 2 φορες τον χρονο.
Πριν απο 1 περιπου μηνα εκοψα τα κλαδια γυρω στους 5 ποντους απο τον βασικο κορμο. Οχι μονο ανθισε κ παλι αλλα μεγαλωσαν κ τα κλαδια γυρω στους 12 ποντους.
Το ερωτημα μου προς την ομαδα μας ειναι το παρακατω.
τι μπορω να κανω ;;;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Nihil humanum mihi alienum est