olea sylvestris yamadori
-
Hombre
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: olea sylvestris yamadori-update
Ριζικη αλλαγη πλανων , με ενοχλουσε υπερ του δεοτως η ευθεια στο δεξι κορμο και ετσι αποτελει παρελθον .
Οι εργασιες deadwood θα συνεχιστουν και την ανοιξη το δεντρο θα εγκαταλειψη το περιφημο τελαρο ΄-) και θα μεταφυτευτη σε γλαστρα την οποια σχεδιαζω να φτιαξω μονος μου , προς το παρον μελεταω σχεδια που θα της ταιριαζανε.
Οποτε τυχον προτασεις καλοδεχουμενες
Οι εργασιες deadwood θα συνεχιστουν και την ανοιξη το δεντρο θα εγκαταλειψη το περιφημο τελαρο ΄-) και θα μεταφυτευτη σε γλαστρα την οποια σχεδιαζω να φτιαξω μονος μου , προς το παρον μελεταω σχεδια που θα της ταιριαζανε.
Οποτε τυχον προτασεις καλοδεχουμενες
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: olea sylvestris yamadori
Πράγματι, πολύ όμορφο - και αστεια αστεια δείχνει πολύ...φυσική η ελιά μέσα στο καφάσι!
Απ' τις προτάσεις του J-J νομιζω μ' αρεσε πιο πολύ η τρίτη, αν και φαντάζομαι πως θέλει παρα πολλή δουλεια για να φτάσει σ' εκεινο το σημείο το δεντράκι.
Απ' τις προτάσεις του J-J νομιζω μ' αρεσε πιο πολύ η τρίτη, αν και φαντάζομαι πως θέλει παρα πολλή δουλεια για να φτάσει σ' εκεινο το σημείο το δεντράκι.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Hombre
Topic author - Imperial

Γιαννη με αυτα τα σχεδια εχει πιασει ακριβως το νοημα της σκεψης μου για το εναλακτικο σχεδιο που ειχα στο μυαλο μου, παντα με την σκεψη οτι προκειται για δυο διαφορετικους ανθρωπους με διαφορετικη σκεψη και οπτικη οποτε θα ηταν παραλογο να ζηταμε ακριβη αποτυπωση με συμπτωση 100% της εικονας του δεντρου στο μελον.[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... cheers.gif[/img]

-
Jean-Zac
- V.I.P

- Been thanked: 291 times
Jean-Zac έγραψε:Κάποιες μακροπρόθεσμες μορφές σύμφωνα με τα δικά μου
μάτια. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες πιό τολμηρές
Ας δούμε λοιπόν τήν συνέχεια αφού και ο Λάζαρος είναι σύμφωνος γιάHombre έγραψε:μηπως ο χαμηλοτερος κορμος αριστερα κατεβει πολυ πιο κατω ειτε με φυλλωμα ειτε εξελεχθει ολος σε deadwood , με χαλαει λιγακι το οτι ειναι μεγαλη η ευθεια του.
κάτι το διαφορετικό. Θέλω να συμπληρώσω εδώ ότι οι προτάσεις γίνονται
πάντα με μία φοβία γιατί δέν είναι εύκολο να μεταφέρεις τίς απόψεις σου στόν
ιδιοκτήτη του φυτού, αλλά και να παρουσιάσεις μία εικόνα τήν οποία δέν μπορεί
να ''νοιώσει'' ακόμη ο νέος στό χόμπυ (δέν μιλάω για τον Λάζαρο !!!).
Με τον διάλογο όμως έρχεται το αποτέλεσμα. Επαναλαμβάνω ότι οι απόψεις μου
είναι καθαρά προσωπικές και δέν πρέπει να επηρεάζουν κανέναν.
Χαμήλωμα του φυλλώματος και κόντεμα του αριστερού κλαδιού
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Hombre
Topic author - Imperial

Γιαννη τα σχεδια σου ειναι πολυ ομορφα , ειδικα το πρωτο ειναι σε βασικες γραμμες αυτο που εχω στο μυαλο μου .
Υπαρχει και μια δευτερη σκεψη την οποια θα εξετασω μετα την ανοιξη μηπως ο χαμηλοτερος κορμος αριστερα κατεβει πολυ πιο κατω ειτε με φυλλωμα ειτε εξελεχθει ολος σε deadwood , με χαλαει λιγακι το οτι ειναι μεγαλη η ευθεια του.
Θα προσπαθησω να φτιαξω ενα σχεδιακι με αυτηω την προοπτικη η εαν δεν σου ειναι κοπος να φτιαξεις και εσυ ενα .
Υπαρχει και μια δευτερη σκεψη την οποια θα εξετασω μετα την ανοιξη μηπως ο χαμηλοτερος κορμος αριστερα κατεβει πολυ πιο κατω ειτε με φυλλωμα ειτε εξελεχθει ολος σε deadwood , με χαλαει λιγακι το οτι ειναι μεγαλη η ευθεια του.
Θα προσπαθησω να φτιαξω ενα σχεδιακι με αυτηω την προοπτικη η εαν δεν σου ειναι κοπος να φτιαξεις και εσυ ενα .

-
Jean-Zac
- V.I.P

- Been thanked: 291 times
Κάποιες μακροπρόθεσμες μορφές σύμφωνα με τα δικά μου
μάτια. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες πιό τολμηρές και σίγουρα
ο Λάζαρος ξέρει τί διαμόρφωση να επιλέξει για τήν ελιά. Εμείς
απλά προσπαθούμε με τήν φαντασία μας να δούμε το μέλλον.
.
μάτια. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες πιό τολμηρές και σίγουρα
ο Λάζαρος ξέρει τί διαμόρφωση να επιλέξει για τήν ελιά. Εμείς
απλά προσπαθούμε με τήν φαντασία μας να δούμε το μέλλον.
.
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... /bravo.gif[/img] πολυ καλο!
-
Hombre
Topic author - Imperial

olea sylvestris yamadori
To δεντρο συλεχθηκε πριν 20 μηνες , φετος εγινε μια πρωτη βασικη διαμορφωση κλαδιων και λιγες εργασιες οι οποιες θα συνεχιστουν στο deadwood.