Οι Ιστορίες μιας αυλής
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 425 times
- Been thanked: 363 times
Re: Οι Ιστορίες μιας αυλής
Το συγκεκριμένο topic δεν είναι για επίδειξη δέντρων, ούτε για υπόδειξη εργασιών. Δεν θα έχει ακριβά δέντρα, δέντρα που έχουν καλλιεργηθεί με σκοπό να γίνουν Bonsai. Είναι δέντρα που τα απεκτησα εντελώς δωρεάν (ίσως το χώμα και η ελαφρόπετρα κοστίζουν περισσότερο) σε συνδιασμο με τον δικό μου χρόνο, τρόπος αντίληψης και συμπεριφοράς πάνω τους. Το αν είναι σωστός ή λάθος θα το δείξει το αποτέλεμα σε βάθος χρόνου.
Εύχομαι να γίνω έμπνευση σε αδιέξοδα και να δω πολλά σχόλια για τα λαθοι που ίσως να κάνω.
Προστέθηκε μετά από 13 λεπτά 10 δευτερόλεπτα:
Ξεκίναω με ένα είδος πολύ γνωστό στην Αθήνα αλλά δεν ξέρω την ονομασία του. Ξέρω όμως ότι είναι πολύ ανθεκτικό.
Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που φύτρωσε. Είναι τουλάχιστον 12 χρόνια στην ίδια γλάστρα σε ελεύθερη ανάπτυξη. Εγώ τα τελευταία 5χρόνια το κλαδευα αυστηρά για να μην ξεφύγει και αυτό πάντα έδινε γκάζι. Πριν από 20μερες είπα να κάνω την αλλαγή.
Κόπηκε στο 1/4, μεταφυτευτηκε, δούλεψα λίγο με τον κορμό του για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον και τέλος έβαλα παστά μπόλιασματος. Το Σάββατο είδα πως πέταξε μάτι.
(οποίο ξέρει πως λέγεται θα με βοηθούσε)
Εύχομαι να γίνω έμπνευση σε αδιέξοδα και να δω πολλά σχόλια για τα λαθοι που ίσως να κάνω.
Προστέθηκε μετά από 13 λεπτά 10 δευτερόλεπτα:
Ξεκίναω με ένα είδος πολύ γνωστό στην Αθήνα αλλά δεν ξέρω την ονομασία του. Ξέρω όμως ότι είναι πολύ ανθεκτικό.
Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που φύτρωσε. Είναι τουλάχιστον 12 χρόνια στην ίδια γλάστρα σε ελεύθερη ανάπτυξη. Εγώ τα τελευταία 5χρόνια το κλαδευα αυστηρά για να μην ξεφύγει και αυτό πάντα έδινε γκάζι. Πριν από 20μερες είπα να κάνω την αλλαγή.
Κόπηκε στο 1/4, μεταφυτευτηκε, δούλεψα λίγο με τον κορμό του για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον και τέλος έβαλα παστά μπόλιασματος. Το Σάββατο είδα πως πέταξε μάτι.
(οποίο ξέρει πως λέγεται θα με βοηθούσε)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
dimitrisf
- Shohin

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 19 times
Re: Οι Ιστορίες μιας αυλής
εγω πάντως κρυφοκοιταζω τελευταία ολους τους κηπου που περναω!!!
- Rating: 7.14%
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 425 times
- Been thanked: 363 times
Οι Ιστορίες μιας αυλής
Έχει σκεφτεί κανείς τι ευκαιρίες μπορεί να κρύβει η αυλή του? ή το μπαλκόνι του ή μια αυλή κάποιου άλλου κοντινού μας προσώπου ή στο χωριό ???
Απο δέντρα υπέρ-παραγωγή που ίσως να τα αγοράζαμε μια περιουσία μέχρι κάτι πολύ απλό από που θα μας δώσει την χαρά δημιουργίας.
(προσοχή δεν μιλάμε για δέντρα επαγγελματικών προδιαγραφών που έχουν καλλιεργηθεί με σκοπό να γίνουν Bonsai.)
Απο δέντρα υπέρ-παραγωγή που ίσως να τα αγοράζαμε μια περιουσία μέχρι κάτι πολύ απλό από που θα μας δώσει την χαρά δημιουργίας.
(προσοχή δεν μιλάμε για δέντρα επαγγελματικών προδιαγραφών που έχουν καλλιεργηθεί με σκοπό να γίνουν Bonsai.)