Για να αντέξει το μικρουλι τόσα χρόνια, πάει να πει πως το φροντισες καλά!
Acer μικρά με 2€
-
- Imperial Masterpiece
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Acer μικρά με 2€
Πάρα πολύ όμορφα τα συγκεκριμένα, ωραίο είδος εν γένει τα acer. Πολύ ευαίσθητα όμως τα καημένα, γίνονται "ρίγανη" πριν το παρεις είδηση όταν πιασςι η ζέστη.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
- Omono
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 103 times
Μπράβο Θάνο,
4 χρόνια υπομονής και φροντίδας, δεν τα λες και λίγα... αλλά η συγκριτική πρόοδος που έχει συντελεστεί είναι θεαματική! Και κάθε φορά με τα φυλλοβόλα η ίδια αγωνία την άνοιξη, να τα δεις να ξυπνάνε... Και κάθε φορά η ίδια χαρά, να βλέπεις τους πρώτους οφθαλμούς να φουσκώνουν και να ξεπετάγονται τα πρώτα φύλλα..!
Για κάποιους εκεί έξω μια αδιάφορη διαδικασία. Για όσους ασχολούνται με το bonsai, μια συγκίνηση! Έχεις κάποιο πλάνο για το πώς θα ήθελες να εξελιχθεί το δεντράκι σου;
Καλή συνέχεια όπως και νά ‘χει!
4 χρόνια υπομονής και φροντίδας, δεν τα λες και λίγα... αλλά η συγκριτική πρόοδος που έχει συντελεστεί είναι θεαματική! Και κάθε φορά με τα φυλλοβόλα η ίδια αγωνία την άνοιξη, να τα δεις να ξυπνάνε... Και κάθε φορά η ίδια χαρά, να βλέπεις τους πρώτους οφθαλμούς να φουσκώνουν και να ξεπετάγονται τα πρώτα φύλλα..!
Για κάποιους εκεί έξω μια αδιάφορη διαδικασία. Για όσους ασχολούνται με το bonsai, μια συγκίνηση! Έχεις κάποιο πλάνο για το πώς θα ήθελες να εξελιχθεί το δεντράκι σου;
Καλή συνέχεια όπως και νά ‘χει!
If you can DREAM it,
you can DO it..!
you can DO it..!
-
Topic author - Συντονιστής
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 122 times
- Επικοινωνία:
-
- Imperial
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 112 times
το έχω οικειοποιηθεί αυτό το θέμα, αλλά που να ανοίγω άλλο!!
λοιπόν, πέταξε!!!
λοιπόν, πέταξε!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- These users thanked the author thanos75 for the post:
- Giorgos G. (07 Μαρ 2020, 19:45)
- Rating: 7.14%
-
- Επικοινωνία:
-
- Imperial
τελικά από τα δύο μικρά acerακια που είχα πάρει τότε, το ένα έζησε και έχει χοντρύνει αρκετά. το άλλο το ταλαιπώρησα παραπάνω απ ότι έπρεπε και δεν άντεξε.
είχε πάρει κανείς άλλος; έχει ζήσει;
είχε πάρει κανείς άλλος; έχει ζήσει;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Imperial
marios είναι πολύ μικρό, δεν τίθεται θέμα διαμόρφωσης ακόμα.
Γρηγόρη, δεν έχω κάποιο άλλο. γενικά είναι πολύ ευαίσθητα στο κλίμα μας και με φοβίζουν αν και πολύ όμορφα.
δηλ έχω και δύο άλλα σφενδάμια που τα είχα φυτέψει από σπόρο μαζεμένο από πεζοδρόμιο της Περούτζια που είχα πάει εκδρομή. αλλά είναι με μεγάλο φύλο. έχω σχετικό θέμα. θα βάλω και φετινές φωτογραφίες.
Γρηγόρη, δεν έχω κάποιο άλλο. γενικά είναι πολύ ευαίσθητα στο κλίμα μας και με φοβίζουν αν και πολύ όμορφα.
δηλ έχω και δύο άλλα σφενδάμια που τα είχα φυτέψει από σπόρο μαζεμένο από πεζοδρόμιο της Περούτζια που είχα πάει εκδρομή. αλλά είναι με μεγάλο φύλο. έχω σχετικό θέμα. θα βάλω και φετινές φωτογραφίες.
-
- Imperial
έζησε τελικά το ένα.. έχει κοπεί και η κεντρική ριζούλα. το καλοκαίρι το ταλαιπωρεί.
-
- Επικοινωνία:
Μάλλον είναι Dream Orange. Εδω οπως γίνεται το φθινοπωρο [img]https://www.jparkers.co.uk/media/catalo ... 001867.jpg[/img]
-
- Επικοινωνία:
Acer μικρά με 2€
Acer μικρά σποροφυτα με 2€