Βίντεο για την φθηνή κατασκευή μινι Θερμοκηπίου κατάλληλη για τα μπονσαι.

Θέματα που αφορούν τα Bonsai
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

iohokahey
Masterpiece
Masterpiece
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Βίντεο για την φθηνή κατασκευή μινι Θερμοκηπίου κατάλληλη για τα μπονσαι.

Δημοσίευση από iohokahey »

stelios έγραψε:
iohokahey έγραψε:ευχαριστουμε χαρη,[ Εικόνα ]

ενα αυτοσχεδιο χρησιμοποιησα και γω τον περσινο χειμωνα και ομολογω βοηθησε τα δεντρακια μου..φετος..ειπα να ξοδευτω λιγο αγοραζοντας ενα στην (προσιτη) τιμη των 30 ευρω,του οποιου τα ναυλον εφαρμοζουν πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο και η 2 εβδομαδων εμπειρια μου ειναι οτι τοσο τα δεντρα κραταν την υγρασια τους περισσοτερες μερες οσο ομως και τα βρυα πχ. απο το σαικει εχουν αναγεννηθει!

το συνιστω ανεπιφυλακτα στους..βορειοτερους!![ Εικόνα ]

υγ.μπορει να κρατα υγρασια,αλλα ''αναπνεουν'' τα δεντρα επαρκως,μην παρεξηγηθει..

Καλημέρα,
επειδή με ενδιαφέρει και εμένα έχεις καταγράψει κάπου την διαδικασία; [ Εικόνα ]

οχι,λυπαμαι..ομως δεν ειναι κατι δυσκολο,αυτοσχεδιασε!

χρησιμοποιησε καποιο παλιο σου τραπεζι πχ,μια καλαμωτη και ναυλον..ή οτιδηποτε σου ειναι διαθεσιμο!![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

stelios
Imperial
Imperial
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Δημοσίευση από stelios »

iohokahey έγραψε:ευχαριστουμε χαρη,[ Εικόνα ]

ενα αυτοσχεδιο χρησιμοποιησα και γω τον περσινο χειμωνα και ομολογω βοηθησε τα δεντρακια μου..φετος..ειπα να ξοδευτω λιγο αγοραζοντας ενα στην (προσιτη) τιμη των 30 ευρω,του οποιου τα ναυλον εφαρμοζουν πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο και η 2 εβδομαδων εμπειρια μου ειναι οτι τοσο τα δεντρα κραταν την υγρασια τους περισσοτερες μερες οσο ομως και τα βρυα πχ. απο το σαικει εχουν αναγεννηθει!

το συνιστω ανεπιφυλακτα στους..βορειοτερους!![ Εικόνα ]

υγ.μπορει να κρατα υγρασια,αλλα ''αναπνεουν'' τα δεντρα επαρκως,μην παρεξηγηθει..

Καλημέρα,
επειδή με ενδιαφέρει και εμένα έχεις καταγράψει κάπου την διαδικασία; [img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/ha ... flower.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

iohokahey
Masterpiece
Masterpiece
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από iohokahey »

ευχαριστουμε χαρη,[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/clap.gif[/img]

το συνιστω ανεπιφυλακτα στους..βορειοτερους!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/whistle.gif[/img]

..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από karesansui »

Ωραίος ο αμερικάνος...!!
Πρακτικός και οικονομικός τρόπος κατασκευής μίνι θερμοκηπίου για τα φυτά και κατ' επέκταση τα μπονσάι, ιδιαίτερα για τις βορειότερες περιοχές της χώρας μας και αυτές σε υψόμετρο!

Ευχαριστούμε που το βρήκες Χάρη και μας το παρουσίασες!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Άβαταρ μέλους

Topic author
Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 193 times
Επικοινωνία:

Βίντεο για την φθηνή κατασκευή μινι Θερμοκηπίου κατάλληλη για τα μπονσαι.

Δημοσίευση από Harris »

[video][/video]
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Απάντηση