Μπονσαι απο βερολινο
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Μπονσαι απο βερολινο
αρα το δευτερο ειναι το πυξαρι..τιποτα δεν εμαθα ακομα..Harris έγραψε:Αυτο με το S ειναι zanthoxylum (σε λιγες μερες θα υπάρχει και άρθρο για το συγκεκριμενο δέντρο)
με τον ίσιο κορμό ειναι buxus.
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Γιώργος
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Η πιπεριά (zanthoxylum piperitum) δε με ενθουσίασε, να σου πω την αλήθεια, το πυξάρι όμως είναι πολύ καλό, φοβερός κορμός για το μέγεθός του! Περιμένουμε φωτογραφίες μετά τον καλλωπισμό!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Αυτο με το S ειναι zanthoxylum (σε λιγες μερες θα υπάρχει και άρθρο για το συγκεκριμενο δέντρο)
-
iohokahey
- Masterpiece

το πρωτο ειναι το πυξαρι?κ το δευτερο τι ειναι? σερισσα?
εμαθα τιποτα ή δεν τα αναγνωριζω ακομα?
εμαθα τιποτα ή δεν τα αναγνωριζω ακομα?
..When The Night Is Overcome
Γιώργος
Γιώργος
-
pinusmugo
- Imperial

Γεια σου και καλως μας ηρθες.Πολυ ωραια τα δεντρακια σου,ειδικα το πυξαρι μου αρεσε πολυ.
Να τα αγαπας(που το κανεις)και να τα χαιρεσαι(που κιαυτο το κανεις).
Να τα αγαπας(που το κανεις)και να τα χαιρεσαι(που κιαυτο το κανεις).
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
-
mania
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Μπονσαι απο βερολινο
Γεια σας
Αποχτησα καποια δεντρα το Μαιο και απο τοτε με την δικια σας βοηθεια αρχισα να τα φροντιζω και ν'ασχολουμαι με τα μπονσαι ,κολλησα τοσο πολυ ετσι οπου παω ψαχνω για μπονσαι ( και πληροφοριες ).
Πριν απο 5 μερες γυρισα απο το βερολινο και εφερα μαζι μου 2 δεντρακια ,με μεγαλη χαρα για τα καινουργια μου δεντρακια σας δειχνω φωτογραφιες.
Σχεδον στο κεντρο του βερολινου βρηκα ενα εργαστηριο με μπονσαι, ο ιδιοκτητης ειναι ιταλος ο οποιος κανει και σεμιναρια , εχει ενα τεραστιο χωρο με παρα πολλα δεντρα που καποια απο αυτα τα πουλαει, δυστυχως δεν αφηνει να παρεις φωτογραφιες εχει ομως site που πουλαει καποια ( δεν ξερω αν μπορω να δωσω το site ,αν μπορω πεστε μου να το γραψω).
Αποχτησα καποια δεντρα το Μαιο και απο τοτε με την δικια σας βοηθεια αρχισα να τα φροντιζω και ν'ασχολουμαι με τα μπονσαι ,κολλησα τοσο πολυ ετσι οπου παω ψαχνω για μπονσαι ( και πληροφοριες ).
Πριν απο 5 μερες γυρισα απο το βερολινο και εφερα μαζι μου 2 δεντρακια ,με μεγαλη χαρα για τα καινουργια μου δεντρακια σας δειχνω φωτογραφιες.
Σχεδον στο κεντρο του βερολινου βρηκα ενα εργαστηριο με μπονσαι, ο ιδιοκτητης ειναι ιταλος ο οποιος κανει και σεμιναρια , εχει ενα τεραστιο χωρο με παρα πολλα δεντρα που καποια απο αυτα τα πουλαει, δυστυχως δεν αφηνει να παρεις φωτογραφιες εχει ομως site που πουλαει καποια ( δεν ξερω αν μπορω να δωσω το site ,αν μπορω πεστε μου να το γραψω).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.