Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
Re: Πρόταση / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη.
Να σας πω τον πόνο μου? βρήκα μία ελιά με πολύ χοντρό κορμό σε φυτώριο ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ γύρω στα 60 cm στα 84 ευρώ και έχω στεναχωρεθεί πολύ που δεν την πήρα είναι απίστευτο δέντρο δεν έχω και αμάξι να το μεταφέρω σπίτι παιδιά βοηθήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μεεεεεεεεεεεεεεεεε,και ναι με αυτό μπορώ να μπω στο διαγωνισμό χχααχχααχχαχαχααχ ξέρω είναι άδικο γιατί είναι φοβερό δεντράκιιιιιιιιιι
Hombre sorry που σου χάλασα το ποστ
Hombre sorry που σου χάλασα το ποστ
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
PanosBonsaiLiz@ki έγραψε:Ας αρχισουμε να γραφουμε λιστα για να δουμε τις συμμετοχες:
Hombre
Harris
Nellie
Liz@ki
...
Jean-Zac
Philip
Ας αρχισουμε να γραφουμε λιστα για να δουμε τις συμμετοχες:
Hombre
Harris
Nellie
Liz@ki
...
Hombre
Harris
Nellie
Liz@ki
...
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Λοιπόν η Νελλυ εχει δίκιο για να σοβαρευόμαστε
Είμαστε 7 μέχρι στιγμής...ή ξέχασα κάποιον?
Είμαστε 7 μέχρι στιγμής...ή ξέχασα κάποιον?
Re: Προταση
Εγώ δεν έχω άποψη επ' αυτού.Harris έγραψε: ... ... Προτείνω να την κάνουμε πιο αργά για να έχουν έρθει και γουνίπεροι / πευκα αυτά τα είδη τα 'χειμωνιατικα'. Τι λέτε ?
Δεν ξέρω πότε εφοδιάζονται τα φυτώρια με νέα φυτά.
Όσοι γνωρίζετε καλλίτερα, αποφασίστε την πιο κατάλληλη εποχή κι εμείς ακολουθούμε!
-
PanosBonsai
- Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
+1Hombre έγραψε:Μολις εχουμε αριθμο συμμετοχων (που δεν εχουμε) θα ορισουμε και ημερομηνεια , καποιο Σ/Κ.
Ο Λάζαρος του δίνει μια χιουμοριστική διάσταση....
Αλλά, όταν συμμετέχουμε σε ένα forum για να ρωτήσουμε και να συγκεντρώσουμε κάποιες γνώσεις και κυρίως να μάθουμε γύρω από πρακτικές εφαρμογές, δεν θα πρέπει να επωφεληθούμε από κάθε ευκαιρία που μας δίνεται?
Τουλάχιστον εφ' όσον έτσι δηλώνουμε όταν ξεκινάμε την συμμετοχή μας....
Παιδιά, φαντάζομαι ότι όλοι σας το καταλαβαίνετε, εάν δεν τα εφαρμόσουμε στην πράξη όσα διαβάζουμε και ακούμε, ΔΕΝ θα τα κατακτήσουμε.
Δηλαδή, ο Γιάννης πχ (jean-zac) μας έγραψε τι πρέπει να έχουμε στο νου μας διαλέγοντας το υλικό που θα αποτελέσει το μελλοντικό μας καλλιτέχνημα. Και προσφέρεται μέχρι τώρα τόσες φορές ο άνθρωπος να μας τα δείξει και επί τόπου, ζωντανά. Εάν εγώ δεν επωφεληθώ, πώς θα προσπαθήσω να εφαρμόσω μόνη μου κατά το πώς έχω ΕΓΩ αντιληφθεί αυτά που διάβασα???
Πιστέψτε με είναι τελείως δ ι α φ ο ρ ε τ ι κ ό!!!!
Πρέπει να μάθουμε κατ' αρχήν τα ΒΑΣΙΚΑ και μετά το πώς θα φαντασθεί και θα διαμορφώσει το δενδράκι του ο καθένας (η αισθητική άποψη δηλαδή) είναι ένα άλλο ζήτημα στο οποίο η προσωπική άποψη είναι κυρίαρχη! Αλλά τα βασικά πρέπει να τα έχουμε διδαχθεί και εφαρμόσει....
Ελπίζω ότι δεν ακούγομαι..... κάπως
Αλλά, όταν συμμετέχουμε σε ένα forum για να ρωτήσουμε και να συγκεντρώσουμε κάποιες γνώσεις και κυρίως να μάθουμε γύρω από πρακτικές εφαρμογές, δεν θα πρέπει να επωφεληθούμε από κάθε ευκαιρία που μας δίνεται?
Τουλάχιστον εφ' όσον έτσι δηλώνουμε όταν ξεκινάμε την συμμετοχή μας....
Παιδιά, φαντάζομαι ότι όλοι σας το καταλαβαίνετε, εάν δεν τα εφαρμόσουμε στην πράξη όσα διαβάζουμε και ακούμε, ΔΕΝ θα τα κατακτήσουμε.
Δηλαδή, ο Γιάννης πχ (jean-zac) μας έγραψε τι πρέπει να έχουμε στο νου μας διαλέγοντας το υλικό που θα αποτελέσει το μελλοντικό μας καλλιτέχνημα. Και προσφέρεται μέχρι τώρα τόσες φορές ο άνθρωπος να μας τα δείξει και επί τόπου, ζωντανά. Εάν εγώ δεν επωφεληθώ, πώς θα προσπαθήσω να εφαρμόσω μόνη μου κατά το πώς έχω ΕΓΩ αντιληφθεί αυτά που διάβασα???
Πιστέψτε με είναι τελείως δ ι α φ ο ρ ε τ ι κ ό!!!!
Πρέπει να μάθουμε κατ' αρχήν τα ΒΑΣΙΚΑ και μετά το πώς θα φαντασθεί και θα διαμορφώσει το δενδράκι του ο καθένας (η αισθητική άποψη δηλαδή) είναι ένα άλλο ζήτημα στο οποίο η προσωπική άποψη είναι κυρίαρχη! Αλλά τα βασικά πρέπει να τα έχουμε διδαχθεί και εφαρμόσει....
Ελπίζω ότι δεν ακούγομαι..... κάπως
-
PanosBonsai
- Omono

- Been thanked: 2 times
Ημερομηνία; Είναι μόνο για την Αθήνα η συμμετοχή; Πως θα οργανωθεί; Λεπτομέριες χρειάζονται.

-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Ας το κάνουμε Global έτσι και αλλιώς 1 μέρα έχει περάσει απο την πρόταση σου! 
Πότε θα κάνουμε την εξόρμηση στο/στα φυτώρια? Προτείνω να την κάνουμε πιο αργά για να έχουν έρθει και γουνίπεροι / πευκα αυτά τα είδη τα 'χειμωνιατικα'. Τι λέτε ?
Πότε θα κάνουμε την εξόρμηση στο/στα φυτώρια? Προτείνω να την κάνουμε πιο αργά για να έχουν έρθει και γουνίπεροι / πευκα αυτά τα είδη τα 'χειμωνιατικα'. Τι λέτε ?
Κρατείστε τον σχεδιασμό του απώτερου μέλλοντος, κανείς δεν σας εμποδίζει
Αλλά, ας επικεντρωθούμε στον σχεδιασμό του εγγύς μέλλοντος!!!
Συμμετοχές παιδιά!!!
Πού χαθήκατε όλοι???
Και να ρωτήσω και πάλι :
Δεν είναι καλό να το κάνετε Global για να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρη η ενημέρωση....?
Συμμετοχές παιδιά!!!
Πού χαθήκατε όλοι???
Και να ρωτήσω και πάλι :
Δεν είναι καλό να το κάνετε Global για να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρη η ενημέρωση....?
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Το είχαμε συζητήσει μεταξυ μας και σκεφτόμασταν οτι θέλαμε να πάμε προς τα πάνω καποια στιγμη (Ιωαννινα οπως και προς Πηλιο....) Στο ποστ δεν το αναφέρεις εσυ....Hombre έγραψε:Μπορεις σε παρακαλω να βρεις καπου σε αυτο το ποστ να αναφερω οτι εχω σκοπο να παω Ιωαννενα.
Ήταν μια πρόταση που μπορεί επάνω στην πλακίτσα τελικά να την πραγματοποιούσαμε και να μην έμεναν μονο στα λόγια.
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Μα το αναφέρω οτι θα παω μαζι με τον Λάζαρο στα Ιωάννινα
Δεν ειπα να παμε με την μηχανη! Με τα αμαξια για να φορτώσουμε!!!![]()
![]()
-
Hombre
Topic author - Imperial

- Been thanked: 0
Harris έγραψε:Μα το αναφέρω οτι θα παω μαζι με τον Λάζαρο στα ΙωάννιναMy Nellie έγραψε:Εγώ ΔΕΝ αμφέβαλα, αλλά πρέπει να το γράψεις για να το διαβάσουν και τα νέα μέλη που, όσο και να 'ναι, δεν μας γνωρίζουν τόσο καλάHarris έγραψε: ... ... Λοιπον οσο για την προταση του Λαζαρου ειμαι μεσα δεν χρειαζεται να το γραψω!![]()

-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Μα το αναφέρω οτι θα παω μαζι με τον Λάζαρο στα ΙωάννιναMy Nellie έγραψε:Εγώ ΔΕΝ αμφέβαλα, αλλά πρέπει να το γράψεις για να το διαβάσουν και τα νέα μέλη που, όσο και να 'ναι, δεν μας γνωρίζουν τόσο καλάHarris έγραψε: ... ... Λοιπον οσο για την προταση του Λαζαρου ειμαι μεσα δεν χρειαζεται να το γραψω!![]()
Εγώ ΔΕΝ αμφέβαλα, αλλά πρέπει να το γράψεις για να το διαβάσουν και τα νέα μέλη που, όσο και να 'ναι, δεν μας γνωρίζουν τόσο καλάHarris έγραψε: ... ... Λοιπον οσο για την προταση του Λαζαρου ειμαι μεσα δεν χρειαζεται να το γραψω!
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
χαχαχα μαζι της ειμαι!!!Philip έγραψε:Παιδια για να δω τα δεντρα χρειαζομουνα γαλοτσες . Ειχε ριξει πολυ βροχη. Τα ειδα ,αλλα η τιμη τους εχει αυξηθει κατ 30% γιατι εχουν φυλλα![]()
............μαλλον δεν συμφερει για αγορα αυτην την εποχη![]()
...........θα μου κανουν χαλια κ το αμαξι![]()
.......... θα μεκ η χριστινα
![]()
Λοιπον οσο για την προταση του Λαζαρου ειμαι μεσα δεν χρειαζεται να το γραψω!
-
Philip
- Masterpiece

- Been thanked: 0
Παιδια για να δω τα δεντρα χρειαζομουνα γαλοτσες . Ειχε ριξει πολυ βροχη. Τα ειδα ,αλλα η τιμη τους εχει αυξηθει κατ 30% γιατι εχουν φυλλα
............μαλλον δεν συμφερει για αγορα αυτην την εποχη
...........θα μου κανουν χαλια κ το αμαξι
.......... θα με
κ η χριστινα

............μαλλον δεν συμφερει για αγορα αυτην την εποχη
...........θα μου κανουν χαλια κ το αμαξι
.......... θα με