Βρόχινο νερό.
Re: Βρόχινο νερό.
Ναι, αυτό το προτείνουν. Να ποτίζουμε με νερό που έχει μείνει μια μέρα. Επίσης λίγη τύρφη (σ' ένα σακκουλάκι από τούλι ή καλσόν) κάνει το νερό "μαλακώτερο"loco έγραψε:Μπορεις να βαλεις το νερο βρυσης σε κουβα και να το αφησεις να εξατμιστει το χλωριο και μετα να ποτισεις?
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
stavrosz έγραψε:το χλωριο που ριχνουνε στο νερο για να ειναι ποσιμο, καταστρεφει ολους τους μικροοργανισμους που βρισκονται στο νερο και τους καλους και τους κακους. αυτο εχει ως αποτελεσμα το νερο της υδρευσης να θεωρειτε ακαταλληλογια ποτισμα , αλλα σιγα να μην το πουνε στον καταναλωτη.
πολύ σωστο! Το νερο της βρυσης πρεπει να το βαζουμε σε μπουκαλια και να τα ποτιζουμε τα δεντρα μετα απο 24 ωρες.
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
το χλωριο που ριχνουνε στο νερο για να ειναι ποσιμο, καταστρεφει ολους τους μικροοργανισμους που βρισκονται στο νερο και τους καλους και τους κακους. αυτο εχει ως αποτελεσμα το νερο της υδρευσης να θεωρειτε ακαταλληλογια ποτισμα , αλλα σιγα να μην το πουνε στον καταναλωτη.
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
4 μέρες έλειψαν απο το σπιτι και όλα μου τα δεντράκια τουμπανιασανε με το νερό τις βροχής. Ακόμα και η carmona που την έχω στην αυλή είναι καταπράσινη. Η φύση Ξέρει πολυ καλά την δουλειά της.
-
Philip
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Οπως σου τα λεει η Αλεξανδρα[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... a/clap.gif[/img]
Το νερο του a/c ειναι απεσταγμενο κ δεν εχει τα καταλληλα στοιχεια που θελει το δεντρο μας.
Το νερο του a/c ειναι απεσταγμενο κ δεν εχει τα καταλληλα στοιχεια που θελει το δεντρο μας.
Το νερό της βροχής είναι το καλύτερο για το πότισμα. Μακάρι να μπορούσαμε να το συλλέγουμε με κάποιο τρόπο και να το χρηισμοποιούμε.
Όσο για το νερό του a/c εγώ ποτέ δεν θα το χρησιμοποιούσα. Πιστεύω ότι σαφώς κι είναι ακατάλληλο, χωρίς να έχω κάνει καμμιά έρευνα για να βρω πληφορόρηση σχετικά...
Όσο για το νερό του a/c εγώ ποτέ δεν θα το χρησιμοποιούσα. Πιστεύω ότι σαφώς κι είναι ακατάλληλο, χωρίς να έχω κάνει καμμιά έρευνα για να βρω πληφορόρηση σχετικά...
-
Rania1980
Topic author - Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Βρόχινο νερό.
Καλημέρα,
εχω παρατηρήσει οτι τα δέντρα μου που ποτίζοντε με νερό της βροχής τα πάνε καλύτερα με το νερό την βρύσης!
~ κατι άλλο ~. Το καλοκαίρι έριχνα και νερό απο το a/c κάνει;
[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... flower.gif[/img]
εχω παρατηρήσει οτι τα δέντρα μου που ποτίζοντε με νερό της βροχής τα πάνε καλύτερα με το νερό την βρύσης!
~ κατι άλλο ~. Το καλοκαίρι έριχνα και νερό απο το a/c κάνει;
[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... flower.gif[/img]