Video που μου άρεσαν
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Re: Video που μου άρεσαν
+1karesansui έγραψε:Καλό το video όσον αφορά την/τις τεχνικές λυγίσματος των χοντρών κορμών αλλά,
το αισθητικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο δέντρο κατ´εμέ δεν είναι ικανοποιητικό.
(ίσως αν ήταν δικό του το δέντρο να το διαμόρφωνε διαφορετικά!!)
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλό το video όσον αφορά την/τις τεχνικές λυγίσματος των χοντρών κορμών αλλά,
το αισθητικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο δέντρο κατ´εμέ δεν είναι ικανοποιητικό.
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
πολυ ωραιο το video!!!
υ.γ γραφεις [youtube ] o5Nmd3kjYhU [/youtube ] ολα κολλητά. Κρατας απο το url του youtube μονο το κλειδι του δηλαδη στο συγκεκριμενο αυτο : o5Nmd3kjYhU
υ.γ γραφεις [youtube ] o5Nmd3kjYhU [/youtube ] ολα κολλητά. Κρατας απο το url του youtube μονο το κλειδι του δηλαδη στο συγκεκριμενο αυτο : o5Nmd3kjYhU
-
geogeo
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Video που μου άρεσαν
Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να ανεβάζω εδώ κάποια video που μου άρεσαν σχετικά με τα bonsai, έτσι ώστε να μην ανοίγω συνεχώς καινούρια θέματα…
Αυτό το βιντεάκι παρουσιάζει κάποιες τεχνικές πάνω στις ελιές. Δεν κατάλαβα τίποτα από όσα λέει, αλλά τα δείχνει αρκετά καλά…
[youtube]o5Nmd3kjYhU[/youtube]
(Δεν ξέρω πώς να το κάνω να φαίνεται το video.)
Αυτό το βιντεάκι παρουσιάζει κάποιες τεχνικές πάνω στις ελιές. Δεν κατάλαβα τίποτα από όσα λέει, αλλά τα δείχνει αρκετά καλά…
[youtube]o5Nmd3kjYhU[/youtube]
(Δεν ξέρω πώς να το κάνω να φαίνεται το video.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Harris την 31 Οκτ 2012, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GEO_TH bonsai pots