ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ?

Θέματα που αφορούν τα Bonsai
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ?

Δημοσίευση από Philip »

Hombre έγραψε:Μια και το Σ/Κ πλησιαζει μηπως πρεπει να ορισουμε ημερα τοπο και ωρα συναντησης?

Κανονιζεται Λαζαρε..........
Άβαταρ μέλους

Topic author
Hombre
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Hombre »

Μια και το Σ/Κ πλησιαζει μηπως πρεπει να ορισουμε ημερα τοπο και ωρα συναντησης?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από karesansui »

Philip έγραψε:....
Για να κερδισουμε τον χαμενο χρονο κ με ερεθισμα το θεμα του Λαζαρου θα προσπαθησουμε να βρεθουμε αυτο το Σ.Κ. τα παιδια που εχουν αναλαβει καποιες υποχρεωσεις ωστε να μπουμε στην τελικη ευθεια.
Θα πάνε όλα κατ' ευχήν και η τελική ευθεία είναι μετά απο αυτή την στροφή και το νήμα του τερματισμού μόνο στα 100 μέτρα [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... eygirl.gif[/img] [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... eygirl.gif[/img]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Οι διακοπες μας πηγαν λιγο πισω [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... uddies.gif[/img].Αλλα δεν εχουμε ξεφυγει πολυ απο το οργανοραμα μας. Πιστευω σε 2-3 μηνες να γινουν οι εκλογες της λεσχης.
Εκει ολοι θα μπορεσουμε να βοηθησουμε .
Για να κερδισουμε τον χαμενο χρονο κ με ερεθισμα το θεμα του Λαζαρου θα προσπαθησουμε να βρεθουμε αυτο το Σ.Κ. τα παιδια που εχουν αναλαβει καποιες υποχρεωσεις ωστε να μπουμε στην τελικη ευθεια.
Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από mix.dny »

manos_papadakis40 έγραψε:Συμφωνω με ολους σας ομως αυτο πετυχαινει με πιο πολλες συναντησεις κι συχνες.
Πραγματικα εχω βαρεθει να γραφω να στελνω φωτο να δινω συμβουλες (με την οση εμπειρια εχω)κι το αποτελεσμα να ειναι μηδεν.
Οσοι προσπαθουν απο μονοι τους να κανουν κατι, καλο ειναι, μα αυτο δεν οφελει το συνολο κι γενικα το club μας.
Καλο θα ειναι λοιπον να εχουμε συχνες επαφες να επικοινωνουμε face to face κι τις οποιες αποριες μας να τις λυνουμε μεταξυ μας, κι οχι γραφοντας κι πολλες φορες επικρινοντας τον αλλο -μετην καλη εννοια παντα- και καλα οτι εγω ξερω κατι παραπανω.Συγχωρηστε μου αυτη την (επιθεση ) αλλα γενικως στο σχολειο δεν ημουν καλος μαθητης κι δεν μου αρεσαν τα γραμματα [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... _smile.gif[/img] .
Μπορουμε πιο πολλα να ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑς.
Πιστευω οτι οι συναντησεις εστω κι για εναν καφε θα κανει καλο σε ολους μας κι θα ειναι μια αρχη εκινησης με γερες βασεις.
ευχαριστω.

Καλα τα λες.Ωραια λοιπον,την κυριακη στις 11 του μηνα θα παμε βολτα για να μπανισουμε φυτα και να μιλησουμε!Οι διακοπες για τους πιο πολους θα εχουν τελειωσει,Κυριακη θα ειναι,λογικα θα μαζευτουμε καποιοι!Ας γινι η πρωτη συναντηση και τα αλλα τα λεμε απο κοντα!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι

manos_papadakis40
Omono
Omono

Δημοσίευση από manos_papadakis40 »

Συμφωνω με ολους σας ομως αυτο πετυχαινει με πιο πολλες συναντησεις κι συχνες.
Πραγματικα εχω βαρεθει να γραφω να στελνω φωτο να δινω συμβουλες (με την οση εμπειρια εχω)κι το αποτελεσμα να ειναι μηδεν.
Οσοι προσπαθουν απο μονοι τους να κανουν κατι, καλο ειναι, μα αυτο δεν οφελει το συνολο κι γενικα το club μας.
Καλο θα ειναι λοιπον να εχουμε συχνες επαφες να επικοινωνουμε face to face κι τις οποιες αποριες μας να τις λυνουμε μεταξυ μας, κι οχι γραφοντας κι πολλες φορες επικρινοντας τον αλλο -μετην καλη εννοια παντα- και καλα οτι εγω ξερω κατι παραπανω.Συγχωρηστε μου αυτη την (επιθεση ) αλλα γενικως στο σχολειο δεν ημουν καλος μαθητης κι δεν μου αρεσαν τα γραμματα [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... _smile.gif[/img] .
Μπορουμε πιο πολλα να ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑς.
Πιστευω οτι οι συναντησεις εστω κι για εναν καφε θα κανει καλο σε ολους μας κι θα ειναι μια αρχη εκινησης με γερες βασεις.
ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από mix.dny »

Ειμαι μεσα και θα βοηθησω οπως μπορω!
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
Άβαταρ μέλους

karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από karesansui »

Απόλυτα σύμφωνος με το πνεύμα του Λάζαρου!!
Ήρθε ο καιρός να μορφοποιήσουμε/μετατρέψουμε την "παρέα" μας σε κάτι πιό συγκεκριμένο, έναν σύλλογο δηλονότι, ο οποίος θα προωθήσει την τέχνη του μπονσάι στην Ελλάδα και θα συνενώσει όλους/όλες ενδιαφέρονται γι αυτήν!
Καλός και ο ενθουσιασμός αλλά πρέπει να υπάρξει και οργανωτική δομή!
Μαζί σας λοιπόν σε κάθε πρόταση για την δημιουργία του συλλόγου, του πρώτου ελληνικού "Ομίλου Μπονσάι Ελλάδας" - (του έδωσα και όνομα εγώ [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... _smile.gif[/img]!!!)
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Άβαταρ μέλους

kapouland
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από kapouland »

Συμφωνώ απολύτως με όσα ειπώθηκαν, θα ήθελα να νοιώθω πως ανήκω σε μια "ομάδα" και να προσφέρω με κάθε τρόπο. Και μόνο σε έναν "οργανωμένο σύλλογο" μπορεί να συμβεί αυτό. Το διαδίκτυο θα έπρεπε να το χρησιμοποιούμε κυρίως για προωθητικούς λόγους και όχι για απλές συμβουλές που θα έπρεπε να ανταλλάσσουμε (μαζί με τις εμπειρίες και απόψεις μας) face to face. Αυτό ισχύει βέβαια για αυτούς που ζητούν μια πιο "στενή" και φιλική επαφή.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και ελπίζω να εκφράζει κι άλλους!
...Ανδρέας [HR]

My Nellie
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από My Nellie »

Ο Λάζαρος απηχεί και τις δικές μου απόψεις.
Πρέπει να αποφασίσουμε σοβαρά όσοι ξεκινήσαμε εδώ σ' αυτόν τον χώρο, εάν θα πάμε παρακάτω στα σχέδια που έχουμε κάνει.
Εξακολουθούμε να θέλουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό να κάνουμε μια οργανωμένη κίνηση και να δώσουμε μια ώθηση?

Συμφωνώ απολύτως, Λάζαρε.
Πρέπει να βρεθούμε για μια σοβαρή φιλική συζήτηση, η οποία θα καταλήξει και σε αποφάσεις που οφείλουμε όμως να τις υλοποιήσουμε στην συνέχεια.

@ Μ4r0k1nos

Ασφαλώς και θα γίνει και μία τέτοιου είδους συνάντηση. Όμως αυτή την στιγμή ο Λάζαρος αναφέρεται στην γενικώτερη πορεία του club/συλλόγου.
Άβαταρ μέλους

M4r0k1nos
Imperial
Imperial
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από M4r0k1nos »

Εγω σιγουρα προτιμω μια συναντηση και να ρωτησω απ'ευθειας αυτα που θελω να μάθω απο το να γραφω απροσωπα στο site , εχω και μερικα δεντρακια της θειας μου που μου τα χαριζει να τα κανω μπονσαι[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... /dance.gif[/img] οποτε σιγουρα με ενδιαφερει να γνωριστω μαζι σας και να κανονισω στο μελλον καποια συναντιση σε μια προαστιακη ταρατσα της Αθηνας κατω απο τον Υμμητο[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... cheers.gif[/img] , για ενα καφε και πειραματισμο στα δεντρα...[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... n_cool.gif[/img]

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άβαταρ μέλους

Topic author
Hombre
Imperial
Imperial

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ?

Δημοσίευση από Hombre »

[HR]Σε 2-3 μηνες συμπληρωνουμε 2 χρονια υπαρξης σαν (λεσχη) εγω προτιμω να το λεω παρεα, ξεκινησαμε με πολυ ορεξη και φιλοδοξιες με σκοπο να προσπαθησουμε ΟΛΟΙ μαζι να κανουμε τον θαυμαστο κοσμο των bonsai πιο γνωστο στην χωρα μας οπου δυστηχως το επιπεδο βρισκεται σε νηπιακο επιπεδο.
Προσπαθιες γινανε , γινονται και θα γινονται και στο μελλον , ομως επειδη το αποτελεσμα μετραει , σημερα δεν αισθανομαι καθολου ικανοποιημενος απο την δικη μου προοδο πρωτα απο ολα και υστερα απο συνολικοτερη δραστηριοτητα της παρεας αλλα και των νεοτερων που προστεθηκαν στην πορεια .
Θεωρω οτι χρειαζεται ενα γερο ταρακουνημα , κατι ιδιαιτερως σημαντικο και μεγαλο ωστε να φερουμε κοντα μας περισσοτερο κοσμο , κοσμο ο οποιος θα πιστψει οτι πραγματι κατι καλο γινεται , αλλα πρωτα απο ολα εμεις οι ιδιοι θα ανεβουμε επιπεδο .
Διαφορετικα μπορουμε να μεινουμε στα ιδια και στα ιδια , λογια δηλαδη πολλα χωρις ιδιαιτερη ουσια και το χειροτερο θα πρεπει να καταπιουμε και να παραδεχτουμε καποιες πικρες αληθειες.

Προσοχη το παραπανω κειμενο δεν αποτελει σε καμια περιπτωση κανενος ειδους μομφη για κανεναν αλλα ειναι μια προσωπικη διαπιστωση και μονο.

Θα ηθελα να δω την αποψη σας και αν συμφωνειτε να κανονισουμε συναντηση το συντομοτερο δυνατον για να πουμε απο κοντα τις τυχον προτασεις μας, πιστευω οτι πλεον το βαρος πεφτει σε εμας τους λιγους και συνηθους υποπτους και οχι στους νεοτερους.

Φιλικα Λαζαρος.

[HR]
Εικόνα
Απάντηση