ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ : )
-
Sim62
- Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Re: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ : )
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... smilie.gif[/img]Καλώς ήλθατε και απο μένα στό Ελληνικό φόρουμ για τα Bonsai.
-
CaptainAmerica
- Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
-
PanosBonsai
- Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
-
Astrid1974
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, παιδιά! Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτογραφίες για να με διαφωτίσετε λιγάκι!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλώς ήρθες κι από 'μένα! Ανέβασε σ' ένα νέο θέμα τα δεντράκια που έχεις, αν θελεις, να σου πούμε τη γνώμη μας και να συζητήσουμε για την εξέλιξή τους. Στο μεταξύ μπορείς ν' αρχίσεις να εξοικειώνεσαι με τη φροντίδα τους διαβάζοντας τα εισαγωγικά άρθρα μας στη Βιβλιοθήκη ή ό,τι σ' ενδιαφέρει στο φόρουμ.
Με το Youtube που ακούστηκε έχω κάποιες ενστάσεις, υπάρχουν πολλοί που ανεβάζουν ό,τι να 'ναι βίντεο και οδηγίες. Αν δεν έχεις λίγη πείρα μπορεί να μπερδευτείς.
Με το Youtube που ακούστηκε έχω κάποιες ενστάσεις, υπάρχουν πολλοί που ανεβάζουν ό,τι να 'ναι βίντεο και οδηγίες. Αν δεν έχεις λίγη πείρα μπορεί να μπερδευτείς.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Πράγματι προσπαθούμε να έχουμε μια καλή βιβλιοθήκη για τα μπονσάι. Ξεκίνα με τα ανοικτά θέματα θα σε βοηθήσουν αρκετά!
Εδώ θα είμαστε να σε βοηθήσουμε σε ο,τι ζητήσεις και έχει σχέση με τα μπονσαι φυσικά!
[img]http://bonsaiforum.gr/richedit/smileys/ ... elcome.gif[/img]
Εδώ θα είμαστε να σε βοηθήσουμε σε ο,τι ζητήσεις και έχει σχέση με τα μπονσαι φυσικά!
[img]http://bonsaiforum.gr/richedit/smileys/ ... elcome.gif[/img]
-
Paulos
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ενεργό μέλος στο φόρουμ! Η βιβλιοθήκη του bonsaiforum είναι καταπληκτική! Βέβαια υπάρχει και το youtube που είναι μεγάλο εργαλείο και αυτό!
Θα μάθεις πολλά πράγματα από τις εμπειρίες των φίλων. Όμως αυτό εξαρτάτε πιο πολύ από σένα!
Θα μάθεις πολλά πράγματα από τις εμπειρίες των φίλων. Όμως αυτό εξαρτάτε πιο πολύ από σένα!
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
-
thalassolikos
- Mame

Θα πρότεινα να ξεκινήσεις με μελέτη.Εδώ αλλα ιδιαιτέρως στο διαδίκτυο και εννοείται σε έντυπη μορφή υπάρχουν αναρίθμητες πληροφορίες που θα σου φανούν θησαυρός.Μπορείς να ξεκινήσεις λοιπόν με μελέτη και οταν νιώσεις έτοιμος να ξεκινήσεις είτε ταυτόχρονα με το διάβασμα να προχωράς και την ροδια σου βήμα βήμα αν το δέντρο το επιτρέπει.Θα μπορούσες να βάλεις μια φωτογραφία να σου λέγαμε με αυτό.Ο πρώτος τρόπος ειναι ο πιο σωστός.Πρωτα μελέτη και μετά εργασία κατόπιν προγράμματος.Ο δεύτερος τρόπος (που μαλλον θα ακολουθήσεις) ειναι για τους νέους διψασμενους για εργασίες.Είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο εμείς θα σε βοηθησουμς.
-
Astrid1974
Topic author - Σπορόφυτο

Ω, καινούργιο σπίτι, καινούργια ζωή, αγόρασα και δύο έτοιμα και ξετρελάθηκα όταν άρχισαν να βγάζουν φυλλαράκια!
Έχω και μία μικρούλα ροδιά και ανυπομονώ να την ξεκινήσω : )
Καμμία συμβουλή? Έχω πολύ μελέτη με το θέμα, είναι αλήθεια!
Έχω και μία μικρούλα ροδιά και ανυπομονώ να την ξεκινήσω : )
Καμμία συμβουλή? Έχω πολύ μελέτη με το θέμα, είναι αλήθεια!
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλησπέρα και καλοσώρισες στο φόρουμ!
Tabula rasa λοιπόν, αναφορικά με τα μπονσάι! Έτσι κι αλλοιώς, όλοι έτσι γεννιόμαστε και οι γνώσεις μας για τα μπονσάι είναι a posteriori!
Γράψε μας λίγα λόγια για σένα! Πως σου δημιουργήθηκε η επιθυμία να ασχοληθείς με την τέχνη αυτή;
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]
Tabula rasa λοιπόν, αναφορικά με τα μπονσάι! Έτσι κι αλλοιώς, όλοι έτσι γεννιόμαστε και οι γνώσεις μας για τα μπονσάι είναι a posteriori!
Γράψε μας λίγα λόγια για σένα! Πως σου δημιουργήθηκε η επιθυμία να ασχοληθείς με την τέχνη αυτή;
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
thalassolikos
- Mame

-
Astrid1974
Topic author - Σπορόφυτο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ : )
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι λευκό χαρτί σε ό,τι αφορά τα bonsai. Πιστεύω ότι η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.
Είμαι λευκό χαρτί σε ό,τι αφορά τα bonsai. Πιστεύω ότι η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.