Γνώμες για Φίκο
-
FIREFIGHTER8
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
SIORSPATHIS
- Shohin

Re: Γνώμες για Φίκο
Βασικα θελει μια προσαρμογη για να μπει σε εσωτερικο χωρο απο πιο νωρις,αρχες Οκτωμβριου.Mην το εχεις σε σωματα θερμανσης κοντα και βαλτον σε φωτεινο μερος,χωρις να ακουμπαει σε τζαμια.Αν εχεις ξηρο αερα στο σπιτι,παιζει να πεσουν φυλλα,ραντιζε τον με νερο με ενα ψεκαστικο και προσεχε τα ποτισματαFIREFIGHTER8 έγραψε:τον ειχα εξω αλλα ειδα ενα φιλαρακι μαυρισε και τον εβαλα μεσα τωρα σε καλες συνθηκες για φικο για να μην παθει καμια ζημια
εχω διαβασει οτι τους φικους μπορουμε να τους εχουμε εντος σπιτιου,κανω λαθος?
-
FIREFIGHTER8
Topic author - Σπορόφυτο

τον ειχα εξω αλλα ειδα ενα φιλαρακι μαυρισε και τον εβαλα μεσα τωρα σε καλες συνθηκες για φικο για να μην παθει καμια ζημια
-
SIORSPATHIS
- Shohin

Ειναι ανθεκτικο φυτο ο Φικος,αλλα απο την αλλη εχει κρυο, και σαν τροπικο,ηδη μειωνεκτει..καλυτερα ανοιξη,προστατευσε τον καλα στον εξωτερικο χωρο
-
FIREFIGHTER8
Topic author - Σπορόφυτο

Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια...ειναι εποχη για κλαδεμα ή θα κανω καμια ζημια?
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Ο στελιος εννοεί κάπως έτσι.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
FIREFIGHTER8
Topic author - Σπορόφυτο

Γνώμες για Φίκο
Καλησπερα σας,ειμαι και εγω καινουργιο μελος στο φορουμ και θα ηθελα να ασχοληθω με την τεχνη των bonsai,μου εχουν κανει δωρο ενα φικο ginseng απο οτι εχω καταλαβει.Ειχε αρχισει να χανει τα φυλλα του καποια στιγμη και μου ειπαν να τον κλαδεψω λιγο και το εκανα...απλως δεν πιστευω να το εκανα σωστα!νομιζω θελει μεταφυτευση αλλα απο οσο διαβασα θα την κανω το καλοκαιρι.Τωρα ειναι σε καλη κατασταση,τον εχω ακομα εξω,σας στελνω καποιες φωτο για να μου πειτε την γνωμη σας και πως να προχωρησω απο εδω και περα!Σας ευχαριστω...