Ficus Ginseng. Ερώτηση
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Ficus Ginseng. Ερώτηση
Γλυκούλης είναι! Τα άλατα αφαιρούνται, αν θέλεις, με μια μαλακή οδοντόβουρτσα. Τρίβεις ελαφρά τον κορμό πότε πότε.. [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... e_wink.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 193 times
- Επικοινωνία:
Re: Ficus Ginseng. Ερώτηση
Καλησπέρα τον ποτιζεις αρκετά και φαίνεται και στα φύλλα του αλλά και στις εξωτερικές.ρίζες του. Εκείνο το λευκό στις ρίζες είναι άλατα. Μεταφύτευση αργά την άνοιξη με τύρφη και κάποιο ανόργανο πχ ελαφροπετρα σε μικρή κοκκομετρία πχ 3εκ
-
Irene.marga
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ficus Ginseng. Ερώτηση
γεια σας!!! Εχω εδω κ ενα χρονο περίπου αυτόν τον υπέροχο φικο. Τον κλάδεψα το καλοκαιρι κ φούντωσε κατευθειαν!!!
Δεν τον εχω μετα φυτεύσει ποτέ. Μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες για μεταφύτευση του φικου; Σε τι γλάστρα μπαίνει;;
Τι χώμα χρειάζεται;;
Επίσης στις φωτό εχω ανεβάσει κ τα φύλλα του που έχουν κατι Μαυράκης κανω. Απο τη μπορει να ειναι;; Αρρώστια; Ευχαριστώ!!!
Δεν τον εχω μετα φυτεύσει ποτέ. Μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες για μεταφύτευση του φικου; Σε τι γλάστρα μπαίνει;;
Τι χώμα χρειάζεται;;
Επίσης στις φωτό εχω ανεβάσει κ τα φύλλα του που έχουν κατι Μαυράκης κανω. Απο τη μπορει να ειναι;; Αρρώστια; Ευχαριστώ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.